שלום בנות! וגם בנים!

אמאורית

New member
שלום בנות! וגם בנים!

אני באה מארץ רחוקה שקוראים לה פורום להיות הורים.... אני יודעת שהיו שרשורים וויכוחים ופילסופים על עצם העניין אם צריך פורום כשלכם או שלא... אז אני רוצה להגיד לכם כמה דברים: 1. מזל טוב לכם על הפורום. 2. יש לי צביטה בלב... כי כמו שאתם חשבתם שלא מקבלים אותכם בפורום להיות הורים... ואני אישית ממש הרגשתי עם זה רע! אז אני קראתי קצת היום אצלכם, ומרגישה שאמנם אני גם אמא לתינוקת (מדהימה - איזו צנועה אני) בת 7 חודשים... אני לא יכולה להכנס אליכם.... למרות המכנה המאוד משותף!!!! אתם באמת חבורה מלוכדת ואני ממש שמחה בשבילכם, אבל כמה שאתם מלוכדים, יש תחושה שזה ממש בית סגור בשבילכם.... ורק בשבילכם. וראיתי פה תמונות מקסימות של בונבונים של משתתפות, שראיתי שגם נמצאות בפורום השני ושם לא הציגו אותן... ממש חבל! זהו אין לי יותר מה לומר.... סתם צבוט לי בלב קצת... גם כי באמת לא הרגשתם טוב להיות שם, וגם כי אני לא מרגישה שאפשר להכנס אליכם.....

טוטי30

New member
אמאורית, צר לי שאת מרגישה ככה

קודם כל אני שמחה שנכנס לבקר ולברך. תודה מקרב לב. צר לי נורא שאת מרגישה כפי שתיארת. ממש לא זו הכוונה. אין בין הפורום הזה ובין פורום להיות הורים שום יריבות או תחרות. להיפך - אנחנו כאן בשביל כולם, לעזור, לייעץ, לשתף ולהינות. נכון, יש כאן חבורה דיי גדולה שהכירה קודם עוד בימי ההריון ואפילו לפניו אבל יש כאן גם המון שלא. מצטרפים חדשים שרואים כאן בית חם ופתוח. אין שום מניעה להיות פעילים גם כאן וגם בקהילת הריון ולידה וגם בקהילת להיות הורים, הורים לאחר טיפולים, הורים לפגים, הורים בחו"ל ואפילו תאומים ושלישיות... לכולם יש מקום וכולם ברוכים. מקווה שתבואי לבקר שוב.

חבל אני דווקא אשמח לראות אותך פה

עם כולנו יחד בלי לפגוע בפורומים האחרים אולי נראה ככה מבחוץ אבל זה נובע מהחופשיות שיש פה בלי הגבלה של שירשורים עוף למיניהו ושאר רטבים .... פשוט להיות

חבל שאת חושבת ככה ../images/Emo140.gif

דווקא אני שלא קשורה בשומדבר לפה (ניסוח מעניין כשלעצמו
) - בגלל שאני עוד לא אמא (עוד לא בהריון ובעצם הכל "עוד לא" חוץ מהעובדה שאני דודה לאחיין ראשון
)- דווקא אני מרגישה שהפורום הזה הוא ממש כמו דלת פתוחה לכולללללללללם . אני באמת מצטערת לשמוע שצבוט לך ב
ואני בטוחה שעוד מעט תהיינה תגובות להודעה שלך ותראי עד כמה זה פשוט לא נכון. ח-ב-ל.

אמאורית, אני חושבת שאת לא נותנת לנו

צ'אנס... קודם כל, כפי שהסברתי בפורום להיות הורים, אני מרגישה שקיבלתם אותי שם יפה מאוד וגם שאלתי אתכם שאלות מדי פעם. אני רגילה להציג את התמונות של לוטן בפני חברותי מפורום הריון ולידה, וחברות אלו נמצאות כאן. אם זכור לי נכון, שמתי פעם תמונה של לוטן בפורום להיות הורים ולא קיבלתי כמעט תגובות, מה שבהחלט הגיוני לאור זה שכמעט ולא מכירים אותנו שם. בקשר ללהכנס לכאן, עם פתיחת הפורום הצטרפו הרבה אמהות שמעולם לא ראיתי בהריון ולידה. אמהות מפורום הנקה וגם מפורום להיות הורים, וגם אמהות שלא היה להן פורום מתאים. כולנו שמחנו לפגוש זו את זו ולהשוויץ בקטנים. וגם את מוזמנת בשמחה! אני חושבת שזה אחד הדברים היפים בפורום חדש: יש קרקע בתולית להקמת חברויות חדשות. בואי ותתקבלי בברכה! וזה בהחלט לא בא במקום פורום להיות הורים, אשר אופיו שונה לחלוטין מפורום זה.

dafdaf

New member
אמאורית,חבל לי שאת מרגישה ככה

אני משתתפת בפורום להיות הורים ונהנית להיות גם שם וגם פה ואני תמיד שמה תמונות של ארד שלי גם אצלכם... הפורום שלנו פתוח לכולם ואכן הצטרפו אלינו גם משתתפים חדשים שלא היו בפורום הריון ולידה ובהחלט כולם מוזמנים אלינו... אני מקווה שתשארי עמנו בלי קשר לפורום להיות הורים אבל כמובן שזו החלטתך,בכל מקרה אני אראה אותך גם שם

אור100

New member
באופן טבעי הבנות פה עברו את ההריון

באותה תקופה פחות או יותר ו"מכירות" אחת את השניה מפורום הריון ולידה. הפורום שלכם נהדר אבל אני מצאתי שיש בו כל כך הרבה שמתתפים שזה פשוט קשה להכנס ויקח למשתתפת חדשה המון זמן להבין מי נגד מי שם. כאן רובן מכירות כבר וזה יותר פשוט. אני בטוחה שאין בזה שום כוונה אישית נגד אף אחת.

עמית@

New member
אני במקור דווקא "שייכת" לפורום אחר

(הורים אחרי טיפולים) אבל גם מרגישה פה מאוד בנוח, וקצת פחות בנוח ב"להיות הורים" למה? שאלה טובה- כנראה שצריך לבחור בכל זאת בכמה ערוצים מרכזיים וכמה משניים.. (אין זמן
)

swann

New member
נכון נכון

אמנם הצגתי את עצמי בלהיות הורים ואפילו שאלתי שאלות, אבל בגלל שאני גם ככה לא מאוד פעילה (בגלל הפרשי השעות), אז לא היה לי ממש חיבור עם השכנים. ואולי בגלל שרוב הילדים היו גדולים עלי והרגשתי קטנה. "הורים לתינוקות" זה לאו דווקא לבוגרי\ות "הריון ולידה" מהשנה האחרונה, אלא לכל מי שיש לו תינוק\ת, וכאן הדיונים וההשווצות, השאלות וההמלצות הם יותר רלוונטים עכשיו. בכל מקרה את ברוכה להשאר גם כאן וגם שם ובכל מקום שתרצי.

גמני מפורום במקור של פוריות ואח"כ

של הריון אחרי טיפולים ואח"כ של הורים אחרי טיפולים
ועכשיו אני בכולם מטיילת גם פה למרות שבהתחלה גם לי היתה הרגשה של
סגור אבל אני ממשיכה להגיב ולקבל תגובות ונחמד לי פה ומקווה שאני גם תורמת כאן

הי אמאורית../images/Emo20.gif

אמנם אני מהתומכות הנלהבות של הפורום הזה, וגם, בהודעה שכתבתי פעם בפורום הריון ולידה אמרתי שלא אכפת לי אם יפתחו פורום הורים 2002-2003 אבל דווקא הפורום הזה של הורים לתינוקות יצא אחלה פורום. הצטרפו לפה המון אמהות ואבות שלא הכרתי מפורום הריון ולידה (כפי שכתבה שרון) ובכל זאת אני מרגישה פה בנח. אולי לא יפה מצידי להגיד, אבל נראה לי שכשמספר המשתתפים הפעילים בפורום עולה מעבר לסף מסויים יש הרגשה מעט כאוטית ואולי כטיפה בים - הרגשת העלמות בהמון. בפרט שבאמת יש פה קבוצה של המון בנות שעברו ביחד את ההריון ורצו להשאר בקשר בלי להתערבב עם עוד המון המון משתתפים קבועים של פורום אחר. אבל אני לא מרגישה שאנחנו קבוצה סגורה. גם בהריון ולידה לפעמים משתתפות חדשות היו נבוכות להצטרף למפגשים כי הן הרגישו מחוץ לגרעין, ובינתים הבנות האלו הן ה-משתתפות הפעילות שם. והגרעין שילד נדד. אנחנו (כך אני מרגישה) גרעין מאוד פתוח. פה בינתים יש המון המון מקום ואת מוזמנת להצטרף. אני בטוחה שיהיה כיף גם לך וגם לנו.

טאש

New member
ראיתן? נדבי נכנס, כתב, ביקש לאכול

הסיח את דעתי מעט, והופ: כתבתי בטעות עם שם המשתמש שלו. (איך אסא ולימור מצליחים לא לכתוב זה בשם זו ולהיפך?)

מתרגשת

New member
פשוט שמים ../images/Emo23.gif אחרי כמה פשלות בעבר

אבל זה היה מצחיק נורא

אמאורית

New member
בוקר טוב בנות!../images/Emo42.gif(ובנים)

טוב, ישנתי על זה בלילה קראתי מה שכתבתן.... אני יסכם את מה שאני חושבת....בצורה שאני מקווה שתהיה ברורה באופן החיובי ביותר. טוטי 30 - תודה על קבלת הפנים (בעצם לכולכן) dafdaf - כמו שאמרת - אצלכם... זו אולי התחושה - הם ואנחנו... היא לא נעימה, אולי אני רק מרגישה ככה כי אתם מכירות אחת את השניה בערך שנה אם לא יותר.... אז מן הסתם נוצרה קבוצה מלוכדת, וזה מאוד מורגש בין השורות....ובתגובות שלכן. אור100 - בדיוק מה שהתכוונתי - אתם מכירות אחת את השינה ה-מ-ו-ן זמן אני בסה"כ בפורום להיות הורים - 5-6 חודשים (זהו!) ולא עברתי איתם הריון ולידה. ועדיין אין לי שום בעיה או תחושה לא נעימה להעלות שאלות, הגיגים ונפלאות.... swann - מה שאמרת מבחינת גילאים - אני חושבת שאת טועה, יש ילדים גדולים אבל גם הרבה תינוקות וילדים עד 4 שנים....(שאוטוטו כולם יגדלו לגיל הזה). טאש - לדעתי כמות המשתתפים כאן זהה לכמות המשתתפים הפעילים שם (יש ברשימה הרבה יותר - אבל חלקם בכלל לא נמצא שם) וראיתי ברשימה שלכם - אתם הרבה מאוד חברים! שרון של לוטן - אולי אני באמת יתן לכם צ'אנס - אבל כמו כל ילד חדש בשכונה, במקרה שלכם, לתחושתי בלבד, הרבה יותר קשה להכנס, כי העבר שלכם באמת יותר משותף ורציני. אבל אולי אני טועה, ימים יגידו.... מה שבטוח אני מקנאה
... שלא ידעתי על קיומם של הפורומים האלה כשהייתי בהריון... נראה שאתן חבורה של בנות נהדרות!!!! (סליחה וגם בנים...) אז תקבלו אותי אליכם מדי פעם? אני בטוחה שכן.
שיהיה לכולכם שבוע טוב!

dafdaf

New member
זה לא נכון שזה הם ואנחנו זה פשוט

יוצא ככה שכותבים...בכל אופן אני אשמח אם תשארי ליותר ממדי פעם
ואני בטוחה שלא רק אני אשמח...

למעלה