שלום בנות! וגם בנים!

אמאורית

New member
לא התכוונתי בצורה שלילית

אלא בצורה עניינית, תחושתית... ואני מבינה שהמקלדת רצה לפעמים מהר מדיי...
אז נפגש?

רות1974

New member
יש לנו פורום מקסים ומסביר פנים.

ראי נא את השרשור של האם שבנה לא מוכן להיות על הבטן. מייד התגייסו המשתתפים, נתנו עצות מצויינות, אפילו צילמו כדי להדגים וככה זה בהכל אצלנו. נורא כיף פה. אפילו סמויות ופאסיביות מהריון ולידה נחשפו והצטרפו אלינו באופן רשמי, כי לא עמדו בפרץ.

dafgol

New member
הי אמוראית ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי ת'שרשור ( טוב סוף סוף ברבאבא היה בחופש בסופ"ש ניצלנו את הזמן לטיולים עם בר ב
שהיתה אתמול וניצלנו את אבא - בכלל
). כולן\ם כבר אמרו לך ברוכה הבאה ובאמת כולנו מתכוונים לכך
. כיף לראות אותך פה , וכמובן שנקבל אותך יותר ממדי פעם...אלא כל הזמן ומתי שבא לך לקפוץ
או סתם לדבר לשתף להשתתף ובכלל. אז זהו.....ברוכה הבאה למשפחה אוהבת ובית חם
בר ודפנה.

מתרגשת

New member
אורית, חבל מאד שכך את מרגישה../images/Emo4.gif

יש פה המון בנות שלא היו איתנו לפני והצטרפו לפורום הזה בלינ להכיר אותנו מפורום הריון ולידה והשתלבו פה כל כך יפה והן כל כך חברות טובות עכשיו
אין שום סיבה שלא תהיי איתנו פה וגם בפורום להיות הורים. פשוט רובנו לא הצליחו להבין את הראש של פורום להיות הורים (הציניות חוגגת שם, ומריבות ווכוחים על הדברים הכי טריוויאליים לא עושים טוב ב
לחלק מהמשתתפות כאן. אני יודעת שאני ניסיתי לפחות להיכנס לפורום של להיות הורים ולא מצא חן בעיני שכל דבר קטן הופך להיות ויכוח על דברים שברומו של עולם... לפעמים את סתם רוצה שיצחקו איתך, שיבכו איתך, שיבינו אותך ויתמכו בך בלי כל הויכוחים המיותרים שמסביב ושם אין את זה. אני יודעת שאני באופן אישי ממש אשמח לראות אותך גם בפורום הזה שהוא פורום מקסים ואוהב והוא כן בית פתוח לכולם ולא בית סגור לחברים בלבד

אמאורית

New member
לימור.. פספסת את התגובה שלי

את צודקת, לפעמים על הוויכוחים... אני משתדלת לא להכנס אליהם ויש שרשורים שאני מראש לא מכניסה את רגליי, וידיי... אבל עדיין הוא פורום מדהים וחם ואוהב ואפשר לבכות ולצחוק איתו. ואני ייכנס לפה.. כבר אמרתי... אני מקווה שאני ירגיש שונה ממה שאני חושבת.

מתרגשת

New member
לא פיספסתי פשוט החלטתי לכתוב את

דעתי גם אם זה אומר לחזור על דברי אחרים...

כמיסה

New member
מצטרפת לדעת כולן../images/Emo24.gif

אין צורך לחזור על הנאמר במיוחד אם התחושות הפרטיות שלך הן המובילות ובכל-זאת אולי תתני לנו עוד הזדמנות ותרגישי שייכת לא פחות מכל משתתף/פת כאן הפורום הנהדר הזה
ב~ר~ו~כ~ה
ה~ב~א~ה בכל עת

למעלה