שלום בנות...

yoavl1

New member
שלום בנות...

הרגע חזרתי מסופ"ש בקיבוץ חולית שבדרום הארץ. עשינו מסיבת הפתעה ליומולדת 21 של מישהו שהיה חייל שלי עד לפני שבוע וחצי (השתחררתי). עשינו על האש, שחינו בבריכה לילה ויום, שיחקנו כדורעף, ניגנתי בגיטרה היפה שלי והיה מטורף לגמרי.... פגשתי אנשים שלא ראיתי מזמן! זהו, סתם רציתי לשתף את כל הבנות החמודות פה בכיף שהיה לי בוויקאנד. שיהיה לכן שבוע נפלא ומטורף!! פצצות!!!!!!!!!!!!!!! יואב.

קטיפה

New member
ליואב + ניצול שירשור../images/Emo140.gif

אני שמחה שנהנת יואבו´ש שיהיה לך סוף שבוע מקסים! וניצול שירשור: תגידו..מה דעתכם שכל אחד שיש לו תמונה במחשב שישים את התמונה..זהו..זה פשוט ניראה לי רעיון נחמד..

yoavl1

New member
קטיפה! תודה רבה! + תמונה

תודה רבה. ואני מצרף תמונה שלי,על אף שכבר צירפתי איזה שתי תמונות כבר בפורום הזה. זאת תמונה שלי ליד תמונה של המנהיג הדגול בכל הזמנים, הלא הוא דוד בנג´י! מחכה לראות עוד תמונות.

gaia20

New member
וואי, אם אני אתחיל לשים תמונות

זה לא יגמר... יש לי המון!!!! וגם חלקן לא מתאימות לכאן... אבל בכל זאת יש לי משהו חמוד...

yoavl1

New member
תגובה לתמונה ששמת...

אם כבר הגענו לתחום המוזיקלי.... רק תמונה אחת --------------------> של הגדול מכולם! האלוהים האחד!

ל3

New member
יואב

יש לנו עוד משהו במשותף אני רואה. גם אני חולה קשה על שלמה ארצי. הייתי בהופעה שלו בקיסריה בשבוע שעבר- הופעה פיצוץ וכל מילה נוספת מיותרת.....

yoavl1

New member
אכן אכן...שלמה המלך!

תמיד אהבתי מוזיקה, גם לועזית וגם עברית. לאחרונה התחלתי לאהוב יותר ויותר מוזיקה עברית. בעיקר שירים עבריים ישנים וטובים. אפילו שירי יורם גאון,נעמי שמר וכאלה....פשוט תענוג. אבל עד שנכנסתי להתמכרות של שלמה ארצי, לא הבנתי כמה מוזיקה יכולה להיות חלק בלתי נפרד מהורידים של האדם (פשוטו כמשמעו). אני כל בוקר צהריים וערב מזריק מנת שלמה ארצי אחת. זה כמו סמים רגילים מלבד הבדל אחד. מהמנה הזאת של שלמה ארצי, אני מוכן לקחת הרבה מנות יתר. וחוץ מזה שיש לנו ארץ,אז למה עוד אחת???

ל3

New member
יואב

נשמע שעשית חיים.יפה מצדך לארגן מסיבה כזו מדליקה לחבר שלך- אתה חבר טוב. המון המון מזל טוב לשיחרור. יש תוכניות?

yoavl1

New member
שירי!!

תודה,אבל לא עמדתי לבדי מאחורי המסיבת הפתעה. חברה שלו ארגנה לו הכול והשקיעה המון! תביני כמה זה היה לה קשה. קוראים לה חרידה והיא בכלל דרום אפריקאית. היא בקושי יודעת עברית, אבל היא גנבה לו מהפלאפון מספרים של חברים והתקשרה גם אליי (אותי היא מכירה כי הייתי המפקד שלו) והרצנו את העסק. היא ארגנה מקומות שינה בקיבוץ ל-60 איש, בריכה, DJ, וכמובן בשרים עלה אש וכמה ארגזי בירות והמון וודקות! (אני אישית לא שותה אלכוהול...) כשהתברר לנו שבערך 7 אנשים שהוזמנו לא יגיעו,היא לקחה את זה אישית וכמעט בכתה... ואת כל הארגונים האחרונים עשינו בקיבוץ שלו (קיבוץ חולית) בזמן שהוא עצמו מסתובב בקיבוץ.... זאת הייתה משימה אשכרה מהסרטים! חוויה! אבל הוא בעצמו לא נראה כל כך מופתע! הוא כזה טיפוס... פעם אחת החלטתי להפתיע אותו אחרי הרבה זמן שהוא היה במוצב ולהוציא אותו יום לפני שהוא אמור לצאת הביתה. אמרתי לו שיעלה על מדי א´ כי אני שולח אותו לשיחה עם מפקד סיוע האוגדתי (אל"מ) והוא נלחץ וכעס עליי ובסוף כשהוא הגיע לש.ג. על מדי א´, אמרתי לו שכבר ימשיך הבייתה...והוא הגיב באדישות כזאת שהיה בא לי להשאיר אותו עוד יומיים במוצב. ופעם נוספת כשהיינו באימון בשבטה בקיץ לפני שנה,אמרתי לו ולעוד חייל שלי שהם צריכים לבנות מן צריף קטן ליד הבריכת שחיה (כן,יש שם בריכה) בשביל שיהיה לנו מעין מחסן קטן משלנו לצוות. הם הגיעו עם קסדות וכפפות נומקס ופטיש 5 ק"ג ומלא ציודים נוספים והיו שבוזים רצח כי לבנות צריף ב-39 מעלות באמצע המדבר זה לא כיף בכלל. אני מצידי "גנבתי" להם את הבגדי ים והכפכפים שלהם מהתיקים וחיכיתי להם שם. (בכוונה אמרתי להם שזה ליד הבריכה). כזהם הגיעו לשם (כמובן אחרי המון קיטורים והתבכיינויות) הוצאתי מהתיק שלי את הדברים שלהם והם עדיין לא הבינו מה הולך,ואז נפל להם האסימון. זה היה אחרי שבוע עם תרגיל מלחמה ואימון מפרך ביותר מצידם. אבל הוא? הוא רצה לישון כי "יש לו בריכה בקיבוץ..." טוב,לא חשוב, הלאיתי אתכן בסיפורי צבא.... אני מצרף לפה תמונה נוספת שלי ...יואב

ל3

New member
יואב

לפי מה שזה נשמע היית מפקד ממש אחלה. אני מתארת לעצמי עד כמה החיילים שלך אהבו אותך- עם מפקד כזה קולי איך לא? באיזה יחידה שירתת. יש לנו משהו משותף כי גם אני הייתי מפקדת טירוניות ואחר כך רספית של קורס קצינות יח"ש. בכל אופן, זה שני עולמות שונים

yoavl1

New member
שירי היקרה!

תודה,ואני באמת חושב שהיו לי עם החיילים שלי יחסים מעולים. בעיקר בתקופה האחרונה של השירות שלי אבל אני לא אחמיא לעצמי פה ברשת. שירתתי ביחידת איכון ששייכת לחיל התותחנים. יחידת נץ. אומר לך משהו? מוכר? מתי שירתת? בת כמה את? את יכולה לענות לי לתיבת מסרים אם בא לך. נראה לי יותר הגיוני פשוט... שלך, יואב.

gaia20

New member
איזה תמונה מתוקה!!../images/Emo140.gif

יואבי, אני מקווה שלא שכחת אותי... אני מתחילה לקנא בשירי..... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם............... אני הולכת להציק קצת לעופר.... נדבר...

ל3

New member
קטיפה, מה זה השטות הזו?

אני רוצה לראות תמונה שלך כבר היום

yoavl1

New member
לא כדאי לך...

אל תלכי להציק לעופר. הוא בקריזה. היום הלך לו האוטו. דיברתי איתו כשהוא באמצע הכביש המהיר בדרך הביתה מצלילה, ממתין לגרר. אני מקווה שיהיה לך שבוע נפלא בעבודה. ואופטימיות לגבי הכל.... יהיה טוב.....חייב להיות...

gaia20

New member
מאוחר מידי....

כבר הצקתי לו, והוא דווקא נראה לי בסדר גמור... אבל כשאני חושבת על זה, ראיתי אותו רק כמה דקות, אז אולי הוא לא הספיק להראות לי עד כמה הוא בקריזה.....

ל3

New member
קטיפונת שלי

תמונה מקסימה. את ממש בובה. איפה זה צולם? את אוהבת רכיבה על סוסים?

למעלה