שלום בנות...

gaia20

New member
סוסים!!!

אני חולה על סוסים!!!! קטיפה יקירתי, תמונה מאוד חמודה!!

3ויוי

New member
קטיפתי -ילדת הסוסים,,,

איך הרגשה לרכב והאם רכבת מחוץ לחווה.
ויוי

yoavl1

New member
והוא לא היה עצבני בכלל??

ממ..טוב,אולי אבא קונה לו פאג´רו חדשה במקום היונדאי שלו? כנראה שזאת הסיבה לרוגע שלו... לא? ודרך אגב.....שימו לב כמה שיניים יש למזלג הזה....2 או 3? נראה אתכם..

gaia20

New member
זה תלוי מאיפה מסתכלים על זה...

אם מסתכלים מהקצה של השיניים- רואים 3 ואם מסתכלים מהיכן שמתחילות השיניים -רואים 2...... יואבי, אתה והחידות שלך.......

gaia20

New member
הוא היה נראה קצת בבאסה אבל...

הוא לא היה נראה כאילו קרה משהו לאוטו שלו.....

yoavl1

New member
עוד יומיים תהיה לו סיבה לשמוח..

בעוד יומיים הוא ויעל ביחד 3 שנים! את קולטת? נכון שזה נראה מוזר? הזמן טס! ואת יודעת עוד משהו? אני בטוח שהטמבל הזה אפילו לא זוכר שיש להם 3 שנים עוד יומיים. אני תמיד מזכיר לו כאלה דברים. פעם התקשרו אליו והוא לא זיהה את המספר,ואני "גיליתי" לו שזה המספר של הבית שלו. הוא ממש מרחף. יואב. קבלו את זה....איפה הלמטה ואיפה הלמעלה?

gaia20

New member
3 שנים??

וואי, איך שהזמן עובר... יואב, מה זאת התמונה הזאת?? היא ממש עושה לי סחרחורת...... ובכל זאת- הלמעלה הוא למעלה (בחלק של העננים) והלמטה הוא למטה.... (איזו תשובה מפגרת... ברור שלמעלה זה למעלה ולמטה זה למטה....)

yoavl1

New member
ומה עם זאת?

אם ההיא עשתה לך סחרחורת,אז עם זאת את תתעלפי (חס וחלילה....!!!)

gaia20

New member
יואבי, מה זה??

כמה דברים יש בתוך התמונה הזאת?? אני קלטתי, ראש די מכוער ותחנת רוח, כמה פרצופים מאחורי הראש המכוער, יש גם סוס עם איש עליו ונראה לי שיש עוד כמה דברים, אבל אני צריכה עוד כמה דקות להסתכל על זה.....

קטיפה

New member
שירלי=../images/Emo151.gif ו..

אני מתה על סוסים!!!! והתמונה צולמה בחוות הסוסים בבצת (למי שמכיר)

yoavl1

New member
את גרה בבצת???

היה לי חייל שגר בבצת ,אבל הוא יצא מהצבא על קב"ן...

קטיפה

New member
אני..

אני לא גרה בבצת..אני רק הולכת לרכב על סוסים שם.... ושירי-בצת זה ליד שלומי..מכירה?

ל3

New member
למה לצערך?

אני חושבת שהצפון הוא מקום יפה מאוד

קטיפה

New member
אבל..

הצפון אכן מקום מופלא ומהמם..אבל כל יום החיזבאללה יורה טילי נ"מ על מטוסים ואז זה מתפוצץ ומגיע לשלומי..נהריה..בצת..ולעוד מקומות..ויש פצועים והיו אפילו הורגים יש קטיושות (כבר הרבה זמן לא היה תודה לאל) קשה לגור בצפון..

yoavl1

New member
ובשאר המקומות לא קשה?

בירושלים,חיפה,תל אביב וראשון לציון יש פיגועים מדי שבוע... אין מקום קל,ומההכרות שלי עם הצפון,ביחוד האזור שלך...שלומי,בצת,נהריה וכל שאר הישובים שם חניתה, כברי, שומרה,אבן מנחם ועד איזור הר אדיר...פשוט יפהפיים. אם לא הייתי חייב לגור המרכז, הייתי עובר לצפון. "חייב" אני מתכוון מבחינת האופי שלי. להיות קרוב לתל אביב , ירושלים וכו´.. התמונה מוכרת,אגב?

למעלה