שלום בנות))

שלום בנות))

נתקלתי בפורום שלכן אתמול.. וקראתי וקראתי וקראתי וקראתי עוד אחורה ועוד.. ואני רוצה לאמר כמה דברים... אבל אין לי כ"כ מילים.. רק שתדעו שיש שקוראות אתכן ולומדות.. ומתחזקות ומבינות דרככן המון... ולא את חוקי המשחק.. אלא את גדולת הלב שלנו.. ולדעת להשתמש בו נכון.. אתן יפות ונפלאות.. ויש לכן יכולת אהבה אלוהית... רק צריך לבחור מי האחד שיקבל אותה.. כי הוא צריך להיות חצי מלאך לפחות בכדי לזכות בכן. והלוואי והייתי מבינה זאת בעצמי))) אוהבת אתכן כבר) טלי

spooni

New member
טלו"ש .. העלת חיוך גדול על שפתיי ..

תודה לך
וואוו !!!!!!!!!!! ממש !! איזה כיף לקרוא את המילים ממישהי שבכלל לא מכירה , איזה פירגון. אז אני מקווה שנראה אותך יותר במחוזותינו...מה את אומרת ?

בהחלט ספוני

תאמיני לי כבר מכירה.. הלכתי כ"כ הרבה אחורה.. עד שהבנתי כל פיפס מסיפורה של כל אחת..( וכולכן כ"כ דומות לי)) מצחיק))

spooni

New member
איזה כיף,שיש מישהי חדשה, ו..בנות

שלא תבינו לא נכון ...אני אוהבת אתכן
אבל אוהבת להכיר אנשים חדשים. אז מה הסיפור שלך ? אם את מוכנה לשתף ....

spooni

New member
אוףףףףףףףףףף ..לא התכוונתי ../images/Emo13.gif

ואת ...את...!!! קודם כל שנראה את זיו פניך

Betterfly

New member
We love you Tali... ../images/Emo24.gif

דווקא אני בקושי דיברתי על הסיפור שלי פה אני חושבת... אם תשתפי גם אני אשתף

:) יו הסיפור שלי..

מתחיל ומסתיים בערך כמו הסיפורים שקראתי כאן.. האהבה הגדולה הזאת( שהיא בדר"כ אצלי נובעת מיכולת גדולה לאהוב-ולאו דווקא כי הצד השני זכאי לה, היכולת לסלוח על כל דבר שעושים, היכולת לראות את הזוגיות וה אהבה כגדולה ונהדרת גם אם היא לא, שברון הלב, נתינת האני עד כדי מוכנות לוותר על החיים , הצורך באהבה, חוסר היכולת לקבל מישהו שאוהב אותי, הצורך לאהוב דווקא את מי שלא ממש שם, השטויות באטרף( כן כן.. גם אני ברוטוס),ומאידך.. כשאני לא רוצה -אני אותה ביצ'ית שדיברה עליה שרי ארגוב.. אבל זה רק כשאני לא באמת רוצה.. כשאני ממש רוצה.. אין מעצורים לחום, לנתינה, לאהבה, למילים... לא רואה בעיניים))) אני בטוחה שלאט לאט אשתף אתכן בסיפורים עצמם.. ובסיפור העכשוי( שדרך אגב.. בזכותכן!! מנסה לשנות קו מחשבה וצורת התנהגות), ובואתו סיפור של אי סגירת מעגל שרודף אותי שנים... לאט לאט)) מבטיחה להשאר. האקס שלי אמר לי שאהבה כמו שהיתה לו איתי הוא לא יחווה לעולם, ושמי שאני והלב שלי הוא בגדר לא אנושי( אלוהי),היכולת לאהוב בלי גבולות ,והנתינה, והדאגה ..... ופתאום נכנסתי וראיתי כמה כמוני יש)) )) מדהימות

Betterfly

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הסיפור שלי הוא מערכת יחסים סאדו-מאזוכיסטית טהורה עם אדם אטום ורע. היו לנו כמה סיפורים כאלה לא מזמן אבל הבנות נעלמו

Betterfly

New member
מה פתאום ../images/Emo13.gif

אבל לא בגללי אלא בגללו... לא שזה משנה כי אני לא מוכנה לחזור למה שהיה ולקבל שוב יחס כזה. התנסויותיי בתחום היחסים המאזוכיסטיים, הכאב, שברון הלב וההלקאה העצמית הסתיימו.

כל הכבוד))))

טוב לשמוע שיש מי שיצאה מהמעגל)) אני לא הייתי במערכת יחסים כזאת.. אני פשוט טוטאלית מידי)) הכל שחור ולבן)

Betterfly

New member
אני מקווה מאוד ../images/Emo13.gif

זה הצד החזק שקיים בכל אחת מאיתנו מדבר. המחלה מתבססת על החולשות... הפחד.. האמוציות...

Betterfly

New member
תראי...

נפרדנו לפני שנתיים וחצי, הייתי מאז בשני קשרים בני כחצי שנה ובשניהם היה יחס מעולה מצידם אבל אני הייתי בדיכאון ובסרטים. עבודה עצמית התחלתי רק לאחרונה, 4 חודשים מאז שסיימתי במקביל את אחד הקשרים ואת הקשר החולה. מאז אני לבד וזה בסדר בינתיים. כשזה יבוא זה יבוא. אפשר לומר שהתחזקתי ולמדתי בזמן הזה, בין השאר בגלל עבודה חזקה ויומיומית, הרבה שיחות נפש, פסיכותרפיה וקבוצות עזרה עצמית כמו קוד"א. אני הייתי שבר כלי כשיצאתי ממערכת היחסים והיום- אין מה להשוות.

*רק אני*

New member
אולי

את יכולה לספר קצת על הקבוצה לעזרה עצמית. הרבה זמן אני מחפשת קבוצה שאולי תוכל לעזור לי, אני חוששת שאפילו שאני מודעת לטעויות שלי, במיוחד בקשר האחרון אני לא בטוחחה שאני לא אחזור עליהן. מקווה שתמצאי את האחד שלך בקרוב שיידע להעריך ושיהיה לכם טוב ביחד.

Betterfly

New member
קודם כל תודה על האיחולים ../images/Emo13.gif

גם לך ולכולנו אני מאחלת את אותו הדבר... הקבוצה בעקרון היא לא סתם קבוצה של תמיכה אלא מחוייבות עמוקה לשינוי בדרך החיים- מדובר בקבוצה לתלויי יתר בשיטת 12 הצעדים. כמה דפים אחורה יש קצת מידע על הקבוצה, אבל בעקרון הקבוצה נקראת קוד"א ופועלת בכל מיני ערים כמו ירושלים, חדרה, תל אביב, רחובות, חולון וכו'- צריך לחפש. יש ארגון שנקרא עצה והוא נותן את המספרים של הקבוצות- היה לי את המספר של הארגון אך נמחק לי. בקבוצה עובדים קודם כל על המודעות ואח"כ על השינוי ההתנהגותי (או במקביל בעצם...) מתוך הודאה בכך שאנחנו תלויי יתר באנשים. לא רק דנים בסיבות שהביאו אותנו למצב הזה (שזה דבר חשוב לדעתי לעשות גם בנפרד בפסיכותרפיה) אלא אומרים- מה הלאה? איך מתנהגים? מה עושים? זה תוכנית לעבודה יומיומית וזה מאוד עוזר בלתת סדר יום ולהתחיל חיים בריאים יותר והפחתת התלות באנשים.

נשמע לי שהאקסים שלנו הלכו לאותו בית

ספר ולמדו את אותם משפטים חלולים.... כי אנחנו לא מספרות כאן כמה אנחנו אוהבות אותם , אלא כמה אנחנו לא אוהבות את עצמנו. בכל פעם שאני נזכרת במחמאות הריקות מתוכן של המיתולוגי, אני מקלפת עוד שכבת אשלייה אחת מחיי.

למעלה