שלום בנות))

Betterfly

New member
מה שמצחיק

זה שהיום בדיוק סיפרתי על זה לפסיכולוגית שלי- על טיפוח הפנטזיה. הקטע המצחיק בזה שהייתי בחורה שאם מישהו היה אומר לה משהו כזה היא היתה מרימה גבה ושולחת אותו להסתכלות. איפשהו נפלתי בדרך והפכתי מבחורה רציונאלית לקיטשית יבבנית שאוכלת רומנטיקה בגרוש לארוחת בוקר.

spooni

New member
היתכן שהם באמת לא התכוונו לאף מילה.

כשהם אמרו זאת ? אולי הם כן התכוונו אבל החיים דינמיים ומשתנים וכך גם רגשות , ולנו קשה לזרום עם זה ? יכול להיות ? אני עדיין לא יכולה לאמר עליו האקס ואני מאמינה שהוא מתכוון לכל מילה שהוא אומר , אבל לוקחת בחשבון שיכול להיות שיום יבוא והוא ישכח ממני. אם כי במקרה שלי , אני זו ששוכחת אותם. אבל עדיין מאמינה שהוא מתכוון לכל מילה כשהוא אומר שהוא תמיד ידאג לי.

Betterfly

New member
אני חושבת שהם מתכוונים

אבל חושבת שזה סוג של חוסר אחריות וילדותיות כשאומרים משפטים כאלו. מדוע? הם אינם יודעים שיהיו שם לנצח, הם אינם יודעים אפילו מה יחושו כשיימאס להם חודש חודשיים שנה שנתיים אח"כ. זה מסוג המשפטים הפנטזיונריים שנאמרים אולי בכוונה אך ללא מחשבה יתרה וללא תחושת אחריות שהם צריכים לקחת כשאומרים משפט כזה. הבעיה שלנו הוא כמתמכרות לפנטזיה הזו שנאחזות במשפטים בציפורניים ולא בעובדות. העובדות הן שהבחורים הללו נעלמו, נעלמים או ייעלמו, או שלמרות כל הרצון הטוב אנחנו מצויות בקשר שאינו מעניק לנו את מה שאנחנו צריכות אולי אפילו בגלל שהצרכים שלנו לא ריאליים, כך שחוסר איזון קיים בקשר בכל מקרה ולא הפנטזיה שסביבו.

Betterfly

New member
כמובן זה נכון לחלק מהמקרים

יש מקרים של הונאה שבהם לא מתכוונים.

או, זה הרבה יותר מורכב מזה ספוני

הם התכוונו לכל מילה אולי , והם דברו בחום לב באותו רגע, אני יכולה להאמין שכן. אבל העניין הוא שהם התכוונו למשהו שאנחנו לא בדיוק הבנו. הם התכוונו להתבונן בנו, לומר עלינו משהו נעים, לתת לנו להרגיש טוב. אבל אנחנו לקחנו את זה כהצהרה הרבה יותר עמוקה. עטפנו את זה באשלייה שבעצם נאמר כאן משהו על העתיד, משהו על עומק הקשר, משהו על כמה האהבה שלהם אלינו חשובה להם. כמה שאנחנו חשובות להם. הבעיה מורכבת מזה שבמשך הזמן גברים לומדים להבין איך לדבר עם נשים וכמה מעט ניתן לשלם על שירותים נשיים מופלגים שמגיעים רק בתמורה לתשומת לב ומילים. נשים אוכלות מילים לארוחת בוקר, ערב וצהריים - הן גם נשארות איתן. וזה לא מרוע לב שלהם, אני חוזרת ואומרת, זה רק כי הם יכולים. כי אנחנו לא עוצרות אותם באדום - יש לנו בכלל אדום? האם את "זורמת" "משתנה" ו"דינמית" כל כך בקשרים שלך עם גברים?

Betterfly

New member
כמעט מה שרשמתי ../images/Emo13.gif

אני מרגישה שהיה לי אדום מאוד חזק פשוט מהיותי סוג של מרירה/ אנטי נאיבית- עברתי די הרבה חרא בחיים במידה שאפשרה לי להאמין שקשר זוגי אפשרי אך אין דבר כזה פרפרים ושמש בהירה לנצח, כי אנשים משתנים לפעמים ברגע ולכולנו יש פאזות בחיים ומעברים. הסוויץ' הזה שעברתי המחיש כמה רגשות קשים ופגיעות היו עצורים בתוכי וכמה הייתי נוחה להשפעה מזיקה.

ויש טענה שאומרת

שנשים תלותיות ואוהבות יתר על המידה.. מרעיפות את כל הטוב שבעולם על הגבר... והופכות אותו לבלתי כשיר/לתלותי ע"מ שלא יוכל לעזוב. זה אולי נשמע קצת קיצוני.. אבל תחשבו כמה פעמים הגבר שלכן רצה ללכת.. אבל לא ממש יכל כי "את כל עולמי".. אבל הוא רוצה ללכת.. מרגיש שכבר לא כמו פעם.. שכבר לא ממש אוהב.. שכבר חונק לו או כל סיבה אחרת.. אבל את היית הכל בשבילו.. אז איך מצד אחד ילך ומצד שני .. אולי תשארי לצידו כחברה טובה?.. בשורה התחתונה אומרים שהנשים התלותיות יודעות לתת כ"כ הרבה עד שהגבר מתרגל לעשיה שלה( לנתינה, לחום, לבישולים, לדאגה, לאמהיות!!) אז הוא רוצה להתנתק מהאמא החונקת.. למרות שמאד אוהב אותה כאדם.. הצלחתן להבין משהו מהבלבול הזה?)))

Betterfly

New member
כן...

הדברים מוכרים פה בפורום, כולל העניין של להפוך את הצד השני לתלותי ונזקק בכדי להשיג שליטה. זה מאוד מאפיין תלותיים.

וכאן נכנס הרגע שלך לשאול את עצמך

מה את רוצה להיות? אמא או בת זוג? אל תחשבי שאני מייעצת לך להיות ביצ'ית - אני מייעצת לך להיות בדיוק מי שאת. אבל בואי תקדישי רגע זמן למחשבה אילו יחסים את רוצה לבנות? יחסים של תינוק מגודל ואמא? מנסיוני כאמא וכרעיה וכאהובה - זה ממש בודד להיות המבוגר האחראי היחיד בשטח. ממש בודד. לפחות כשאת לבד מבחירה, את לא צריכה לטפל, לשחד , לעבוד כמו חמור...ואת יכולה להחליט כל פעם מחדש עם מי ואיך את מתחברת. אני מוכנה לגדל רק שני אנשים - הבנים שלי - והם היחידים בעולם שאגדל .

כמו שצריך))

לא.. אני החלטתי..אני בזוגיות הבאה רוצה להרגיש את הנשיות, את החיזור .. את כל מה שהפסדתי כל הזמן( אולי בגלל חוסר ביטחון...בגלל השומן).. אבל אני בתפנית.. מקווה שזה ישפיע על הכל.. גם על הביטחון. אני בטוחה שיהיה בסדר))

spooni

New member
כן ולא.. משתנה זורמת ודינמית.

רוב הגברים שהייתי איתם , אנחנו עדיין בקשר , ויש כאלו שניפגשים גם , ואני יודעת שאם אצטרך עזרה מהם הם ישתדלו. בזמן שאני אוהבת אני אוהבת. אבל אח"כ כשניפרדים ואין דרך חזרה , אני זורמת וכן דינמית ובסופו של דבר אחרי תקופה קצרה מאד אפילו פחות מחודש מההחלטה שלי להעיף אותו מליבי אני כבר לא מעוניינת בגבר והוא לא מוצא חן בעיני. אני מפחדת שזה יקרה לי שוב בנישואים השניים שלי , כי זה מה שקרה בראשונים.

למעלה