שלום בנות...

DawnR

New member
שלום בנות...

It's been a while...
למי שלא זוכר/ת - קוראים לי שחר, הייתי מעריצה של באסטד לפני 4 שנים...אז ככה: מאד קשה לי לעשות את זה - אבל אני מוכרת את אוסף הבאסטד שלי שכולל פוסטרים, מגזינים שהם הופיעו בהם בתקופה שבין הוצאת הדיסק הראשון לשני, סינגלים מסוימים וספרים/חוברות. (את הדיסק החתום אני לא מוכרת, סורי) אם יש משהו ספציפי שמישהי מכן מחפשת - שלחו לי מסר. בזמן הקרוב אני אשרשר פה את הרשימה המלאה של כל מה שיש לי. צ'או!

הייי שחרר ../images/Emo9.gif

סורי אבל אני באמת לא מכירה אותך
אבל נעים להכיר.. הילה
דווקא אני התחלתי להקשיב לבאסטד בזמן האחרון..
אם את מוכרת דיסקים או סינגלים עם שירים מסויימים אני אשמח
(ובקשר למגזינים תלוי..
חחחח מקפליי מופיעים בהם?
)

DawnR

New member
יש לי...

את הסינגל של You Said No, הגרסא של מאט (שמכילה את מאט שר את השיר, הגרסא של באסטד לMrs. Robinson וקטע וידאו למחשב), פעמיים - אחד חתום והשני לא, אז אני מוכרת את הדיסק שלא חתום. יש לי גם פוסטר בגודל של 4 עמ' שמצד אחד זה באסטד, מצד שני מקפליי. יש לי TV Hits מאוגוסט 04' שמקפליי בשער ויש כתבה עליהם (הם רק התחילו אז, מעין כתבת היכרות) ובפנים יש גם פוסטר ממש יפה של באסטד. לשאלה השניה - אין לי את הדי.וי.די, אבל יש לי קלטות מהופעות מוקדמות שלהם (למשל ההופעה שלהם עם You Said No כשהם זכו במקום ראשון, ההופעות שלהם עם Year 3000 וכו').

DawnR

New member
טוב, אז ככה, רשימה מלאה:

1. הסינגל: You Said No, בגרסא של מאט. מכיל את השיר בביצוע של מאט, Mrs. Robinson, קטע וידאו (שהם שרים את WIGTSF בסטודיו) + פוסטר - במצב ממש טוב, בקושי הקשבתי לו, הדיסק לא שרוט. 2. הספר הרשמי (הביוגרפיה) של באסטד, יצא לאור ב2004 בהוצאת Virgin במצב חדש לגמרי. 3. הספר הלא רשמי של באסטד שנכתב ע"י המעריצים גם הוא ב2004 (כריכה קשה, 61 עמ') במצב חדש לגמרי. 4. לוח שנה 2004 של באסטד (מכיל המון תמונות שאפשר לגזור. במצב כמעט חדש לגמרי). 5. ראש אחד, מעריב לנוער ומגזין פיוז הישראליים בהם הופיעו באסטד לראשונה. (ראש אחד - מוסף פוסטרים, אז יש בו מלא מלא פוסטרים של אמנים אחרים). 6. מלא מגזינים: TV Hits, CD:UK, Smash Hits מהתקופה המוקדמת של באסטד, הכתבות הראשונות שלהם, הפוסטרים הראשונים שלהם - הכל מקורי. 7. זה די מגניב, אז שימו לב - תמונות מקוריות מאחת ההופעות הראשונות של באסטד בבריטניה (מ-2002) : התמונות במצב מעולה, לא נגעתי בהן, הן מצולמות ממרחק ממש קרוב (צילומי פנים וגוף). 8. 2 פוסטרים בגודל מקורי (פוסטרי-ענק, בקיצור) של שלושת הבנים, במצב מעולה, לא יצאו בכלל מהעטיפה. 9. יש לי את הקלטות וידאו עם ההופעות המוקדמות, הקלטות במצב די מעפן, אז קחו בחשבון. שחר.

DawnR

New member
עוד משו קטן:

אבל מגניב - סופג זיעה מקורי מהופעה של באסטד בלונדון (בצבע זית, יש עליו את הלוגו של באסטד בשחור).

m i c k e y 15

New member
כמה הלוח שנה גם?

והפוסטרים..בסמאש היטס וזה.. מראש אחד כבר יש לי חח

DawnR

New member
עבור כל פוסטר:

בגודל עמ' 1: 8 ש"ח פוסטר כפול (משני הצדדים): 10 ש"ח הפוסטר המדובר, של 4 עמ', מצד אחד מקפליי, מצד שני באסטד: 20 ש"ח. הפוסטרים הענקיים: כל אחד 40 ש"ח. לוח השנה: 50 ש"ח. בעיקרון אני יכולה להתגמש במחירים. אני גרה בגבעת שמואל (כמו שחר השניה) - אני יכולה לעשות איזשהו מפגש אצלי בבית ביום שישי הקרוב בבוקר - תבואו לראות ולקנות.

m i c k e y 15

New member
חח מחירים אחלה אבל איפה

זה בדיוק גבעת שמואל חח.. נראה לי אני גרה רחוק חח

DawnR

New member
ליד אוניברסיטת בר-אילן...

איפה את גרה, אני אגיד לך איך מגיעים - אולי תוכלו להגיע כולכן ביום שישי הקרוב ונעשה סייל, סבבה?

m i c k e y 15

New member
אממ

לא בטוחה שאני יכולה יום שישי.. ואני גרה בקרית ביאליק...20 דקות מחיפה.. ואני לא ממש יודעת אם ירשו לי ללכת...אם יהיה לי כסף בכלל חחח כי זה בטח נסיעות וזה.. אוףף

DesertRose7

New member
בטוח שיש לך אוטובוס ישיר

לאוניברסיטה ומשם ה ממש 5 דקות הליכה

DawnR

New member
גם אם לא אוטובוס ישיר...

יש לך רכבת לעזריאלי ומשם 56/68/69 או לרכבת מרכז ומשם 70/64/45. באמת שזה לא מסובך להגיע. אני פשוט לא יכולה להגיע רחוק כי אני מתחילה לעבוד מחר והימים הפנויים היחידים שלי הם שישי-שבת בהם אני רוצה קצת מנוחה מנסיעות
נעשה ככה - יום שישי - מי שרוצה, ב12 בצהריים נפגשים באונ' בר-אילן (אני אתן את הטלפון שלי למי שרוצה במסרים לתיאום). מה שישאר, נתאם כבר מתי להיפגש (אולי בחופש חנוכה או כשאני אגיע קרוב למקום מגוריכן במסגרת העבודה). סיכמנו?

DawnR

New member
מגניב!

אגב, אהבתי את החתימה שלך...פרק חזק של OTH.

למעלה