שלום בנות...

m i c k e y 15

New member
אוףף

אני לא יכולה לבוא.. אין לי מספיק כסף חח ההורים שלי נותנים לי באותויום לנסוע למועדון עם חברה וזה איזה 40 שקל ופשוט לא נראה לי..אוף.. רציתי פוסטריםם

DesertRose7

New member
אז כנראה שאני אאחר

הרגע נזכרתי שקבעתי עם חברות ללכת לת"א בבוקר אז אני אגיע קצת אחרי 12

Rowdy Girl

New member
אממ

בכמה את מוכרת את הספרים והמגן זיעה? D= פוסטרים אני כבר לא תולה מאז שצבעתי תקיר לכחול-.- בעצם יש לי 2 >< חחח אבל אחד על הדלת בכלל של פאניק והשני הוא מפלסטיק של סופרמןXDD טוב שתקתי

DawnR

New member
טוב, נעשה את זה כמו מכרז?

הספר הרשמי - מחיר התחלתי 80 שקל, אחת הבנות פה מוכנה לקנות. אם את מציעה יותר - תסגרו את זה ביניכן. הספר הלא רשמי (יש בו בעיקר פרטים מוכרים כבר, וכמה תמונות חמודות) - 30 שקל. המגן זיעה - מחיר התחלתי 45 שקל.

DawnR

New member
את רוצה את המגן זיעה?

או שאני יכולה לדבר עליו עם מישהי אחרת?

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gif-יו קארה האקסית של ג'יימס

בחברה הגבוהה עכשיו
פרק 31.. שתחזור לאיסט אנרס!!

Rowdy Girl

New member
מה?!

היא זאתי ששיחקה אתמול את המסוממת הזאת?-.- וחוצמזה איך כלכך מהר זה עונה 2? זה היה פרק 31 בעונה ה2? או בכללי? מה פספסתי-.- כי הפסדתי איזה 10 פרקים עד היום ופתאום עונה 2 מה נהיה? כאילו ראיתי את ההתחלה ואז הפסקתי כי נהיה משעמם ואז בערך בפרק 15 חזרתי לראות... איך 2? ><"

Bleed for Me

New member
סתם אחרי העונה הראשונה נהיה מעפן

זה 31 פרקים בכללי,העונה השנייה התחילה לפני איזה 10 פרקים,יש כאלה שאומרים שזאת עונה שלישית או משהו חחח בכל מקרה כן,זאת המסוממת מאתמול..

DesertRose7

New member
עזבו אותכם מכולם - רק וויל../images/Emo99.gif

כולם שמו לב שזה דן מ-ממש!

DawnR

New member
../images/Emo208.gifדוחה את המפגש../images/Emo208.gif

היי בנות - אני ממש מצטערת שזה בהתרעה כ"כ קצרה (גם ככה לא הייתה היענות מי יודע מה) - אבל אני חייבת לדחות את המפגש. תשאירו פה את התאריכים שאתן יכולות ומתי בדיוק ונראה מתי אפשר...

למעלה