שלום, בעיית חניה, מה ניתן לעשות?

moonchild00

New member
שלום, בעיית חניה, מה ניתן לעשות?

שלום, אודה לעצה שלכם. (קצת ארוך) אני גרה בבניין משותף, ויש לנו חניה עבור הבניין שלנו ולבניין שלידנו. על הכביש שאליו יוצאים מהחנייה ישנו סימון אדום-לבן בצד של הבניינים שלנו, אבל תמיד חונים שם בגלל מחסור חמור בחניות. הבעיה היא שיש ג'יפ, לא מהבניין הסמוך אלא מהבניין מעבר לכביש גם לבניין שלו ישנו חניון ועל המדרכה בצד שלהם (העבר השני של הכביש ) אין שום סימון- כלומר החניה מותרת. מסיבה הזויה כלשהי אותו אדון החליט שהוא חונה בצד הרחוב שלנו, על האדום-לבן הבעיה שנוצרת עקב כך היא שהוא חוסם לגמרי את שדה הראיה, כבר כמה פעמים מצאתי את עצמי יוצאת כמעט לחלוטין לנתיב מהחניון בגלל שאין לי שדה ראיה לרכבים בנתיב שלי בגלל הג'יפ ואני לא רואה את רכבים מגיעים. על השמשה שלו כבר כמה פעמים שמו דיירים פתקים המבקשים ממנו לא לחנות שם מכייון שהוא חוסם שדה ראיה. יש לציין שראיתי שהנהג כבר קיבל קנס שהיה ממשטרת מסובים, וראיתי שרשום שם שבגלל תלונות חוזרות ונשנות הוא מקבל קנס וכי ידוע שזו אינה חנייה חד פעמים המקום הנ"ל. אז עכשיו הוא חונה שוב באדום לבן רק לא מימין לחניון כפי שהוא חנה תמיד (חסם שדה ראיה לרכבים הבאים מהנתיב הנגדי), אלא משמאל - (יותר מסוכן כי הוא חוסם את השדה ראיה לנתיב שאליו אני אמורה לצאת). מה ניתן לעשות??

be_roo

New member
אם התלונות עבדו בעבר, למה לא להמשיך באותו קו?

התלוננתם על מקום חניה אחד והוא קיבל קנס ולא חונה שם יותר. אם המקום החדש שהוא מצא לעצמו לא חוקי ומפריע, דאגו להמשיך להתלונן עד שילמד.

moonchild00

New member
עובדה שהוא לא למד...

הוא הזיז את האוטו בסה"כ 7 מטר שמאלה לצד השני של היציאה מהחניון. ביקשו ממנו יפה, ראיתי את הפתקים שהשאירו לו בסה"כ היה כתוב שם בצורה מאודה עדינה שלא יחנה שם כי אין שדה ראיה בגללו וזה מסוכן, לא עזר. הגישו תלונה והוא קיבל קנס, והזיז את האוטו. מדהים בעיני שכ"כ לא אכפת לו. בסוף תהיה תאונה והוא יהיה אשם בה. אם מגישים עליו תלונה כבר לא פעם ראשונה , לא ניתן לבקש שיגררו לו את הרכב? שילמד? שיזמנו אותו לבית משפט?

be_roo

New member
יש אנשים שלומדים לאט. מהמקום הקודם הוא זז

אחרי דו"ח אחד. אולי גם מפה הוא יזוז, לאט לאט, עד שיגמרו לו המקומות הלא חוקיים. אם הוא היה מתעלם מהדו"ח לגמרי וממשיך לחנות באותו מקום אז לא היה טעם להמשיך עם הקו הזה, אבל הוא זז, רק לא מספיק. יש רשויות מקומיות שגוררות רכבים שמפריעים, זה דומה לקנס רק קצת יותר טרטור. אתם לא יכולים לגרור באופן פרטי. ואף נהג לא מגיע לבית משפט על עבירת חניה, גם אם היא נורא מעצבנת.

למעלה