שלום...בעצם חג שמח..מה נשמע?

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
כן אחלה חיים..../images/Emo269.gif

אבל האמת שיש לדבר הזה גם יתרונות וגם חסרונות..

amb2

New member
מהן החסרונות ומהם היתרונות?

פרט בבקשה...(כלומר אני מיתכוון לעצמי amb2 פרט בבקשה מהם החסרונות והיתרונות. תודה מראש!!! חחחח ברתור 2

Berethor

New member
טוב אני יסביר לך

חוסרת תחושות אומר שאין לא תחושות חיוביות ולא תחושות שלליות בנושא, זאת אומרת אדישות להרבה דברים שאחרים לא אדישים עליהם. אם נקח את זה לתחום הרומנטי לא לתאהב אומר לא להפגע אם האהבה היא חד צדדית או אין התאמה וכו, לא לתעוור מאהבה וכיוצא בזה, אבל מצד שני זה גם אומר לא להיות מסוגל לאהוב אף אחד, גם במסגרת זוגיות. כנ"ל לגבי משיכה לדברים רומנטיים או מיניים, אין מצב מצב שתתמכר או תלך שולל אחרי זה אם אתה לא נמשך לזה, מצד שני אין מצב שתהנות מהדברים האלה אפילו במסגרת זוגית, זה רק יהיה מעיק/תכני/חסר חיים. בגדול חוסר תחושות בנושא נ"ל זה יתרון שאתה לבד אבל חסרון שאתה בזוגיות, במיוחד בזוגיות עם מיני, אבל גם בזוגיות א-מינית ככה יש פחות דברים זוגיים לעשות ביחד. הנה תראה חלק מסרט, שמראה חלק מהחסרונות ויתרונות של חוסר תחושה בצורה מבדרת.
http://www.youtube.com/watch?v=_HIpSchlphM&feature=player_detailpage#t=486s

amb2

New member
כשכתבתי פה היית סטג'ר היום חזרתי ואתה דוקטור.

אם אני אעלם שוב ואחזור? אתה תהיה פרופסור?...חחח ברתור סחתיין עליך

udi034

New member
וואו .אתה ממש מדבר מהגרון שלי

אני מרגיש שאנחנו הרווקים הולכים לאיבוד בתקופת החגים לכן אני מעדיף את היומיום השיגרה היא החופש הכי טוב שלי

amb2

New member
מעניין למה...?

לא משנה מה הנטיה המינית שלנו...מה זה משנה אם אני סטרייט או הומו כל עוד אני אמיני? זה חרטה !! תיקרא בשיר שהוספתי להודעה אמנם לא אני כתבתי אותו אבל הוא אמיתי ומהחיים. אנשים שמרגישים לבד. כולנו מרגישים לבד אני הבנתי ממזמן שאף אחד לא יהיה איתי אם אני אמיני. אני מיתכונן כבר לחיים לבד. זה מה יש

amb2

New member
אני ללכת לישון לילה טוב.

ביי בינתיים אני לחזור מחר.

ברומבית

New member
יש א-מיניים נוספים :)

הם מיעוט קטנטן, אבל הרבה אנשים
ואפשר להיות בזוגיות עם מישהו מיני, למרות שזה יכול להיות מאוד בעייתי אז צריך להיזהר ולהתכונן. (למרות שכל זוגיות יכולה להיות בעייתית, ותמיד צריך להיזהר...). בכל מקרה המפתח הוא לדבר על הכל בפתיחות מראש. וכן, יכול להיות ש-700 ידחו אותך ברגע שתוציא מהפה את המילים "לא אוהב סקס", אבל בסופו של דבר אתה צריך רק 1
(למרות שמצד שני, אמרת שאתה יכול להסתדר יופי בלי זוגיות...) גם אני א-מינית (לפחות כרגע, אולי זה ישתנה
), ואני ממש לא מתכוונת לותר על זוגיות מאושרת

amb2

New member
היי מה נשמע?

מה שאמרתי הוא שאני בחור צעיר ויכול להיסתדר ממש טוב בלי זוגיות. על אותו מישקל....בן אדם שבע לא מחפש לאכול... ובן אדם מאושר לא מחפש את האושר...... בן אדם שלא צריך סקס לא יחפש אותו... כנ"ל לגבי זוגיות-לא רוצים לא מחפשים. מי אמר שבני אדם חייבים לחיות בזוגות? כולם כולל כולם חייבים לחיות ככה? מבחן הרצון הוא מבחן העשייה. כשרוצים משהו עושים הכל כדי להשיג אותו. אני לא רואה שום אופציה אחרת. בסך הכל אמרתי שאף אחד לא ילך איתי אם אני לא אתן לו סקס. כשאני מספר לאנשים רגילים שאני אמיני צוחקים לי בפרצוף כאילו אמרתי שאני מכוכב אחר. שיקפצו לי כולם!

Berethor

New member
ברור שלא חייבים להיות בזוגיות

ובכלל צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה מזוגיות שאין בידידות, ומה אתה לא רוצה ממנה. על כן אם אתה לא מעוניין לא באספטים המיניים ולא באספקטים הרומנטיים שלה, אין מה לחפש אותה. בנוסף סקס זה לא משהו שצריך לתת, אם רק צד אחד מעוניין בזה, זה דבר רע.

amb2

New member
לכ' ברתור (סניף המרכז).

גם אם אני אצטרך "לשלם" על כך שמישהו יסכים להיות איתי אני לא יודע כבר איך עושים את זה כי עברו 3 שנים. אני נזיר הדבר היחיד שאני יודע לעשות זה לאכול אורז. בכבוד רב amb2 סניף הצפון. ישראל

amb2

New member
אתמול ניסיתי לשכנע מישהו להיות כמוני אמיני

אמרתי לו שזה חיים ממש טובים לא חושבים על סקס וכל החרטה מסביב ואז המוח פנוי לדברים אחרים.. .ואז הוא אמר לי- אין מצב!.

ברומבית

New member
אי אפשר סתם ככה להפוך לא-מיני ../images/Emo115.gif

בד"כ זה 'פשוט ככה'. או שאתה מתכתחילה ככה, או שלא. וזה לא משנה איך עדיף להיות

amb2

New member
ברומבית... את צודקת מאוד!

אי אפשר להפוך לאמיני סתם ככה... באופן אישי במחשבה לאחור, מעולם לא היסתדרתי עם נושא המיניות, לא דיבר אלי כל הנושא של המגע הפיזי ולא היה לי נוח עם זה, וזה גרם לי להיתנזרות כמובן שהיתה לי בעיה עם הצד השני שכעסו עלי ובסוף עזבו אותי... ככה הבנתי שאם אתה אמיני רוב הסיכויים שאתה הולך להישאר לבד... היתחלתי להיתעניין בנושא טיבט והסיפור על בודהה שעזב את המישפחה שלו בגיל 28 רק כדי להיתערבב עם העם ולהבין את הסבל בודהה הבין שהסבל של בני אדם הוא בגלל שאדם ניקשר לדברים זמניים, כל דבר הוא זמני, הבודהיזם אומר...אל תיקשר לדברים זמניים וככה לא תיסבול! וככה היתחלתי לקרוא ולהקשיב למאמרים בפילוסופיה על כל הנושא של תכלית החיים ובעצם שלאף אחד אין מושג למה הוא נימצא פה.. על זה אני אדבר בהמשך.

udi034

New member
האמת היא די בצדק ואני לא מנסה לשכנע עצמי

ברגע שהמין תופס מקום פחות מרכזי בחיי אני מרגיש שאני נהנה מהדברים היפים והקטנים של החיים ,סרט יפה ,כוס קפה ,קימה בבוקר לאחר שינה שבעה הדברים קטנים של החיים הכי כיפים שאנשים לא נהנים מהם כי הם עסוקים במין ובמחשבות לעיתים קרובות והם "לא שמים לב" להנאות הבסיסיות היומיומיות . אודי

amb2

New member
אודי מה שאתה מתאר...

אודי מה שאתה מתאר זה הכי טבעי שבעולם הכל תלוי בעצם ברצון עצמי. אם אתה לא מחפש מין גם לא תעשה מין. זה לא חובה.בדיוק כמו שלהיתחתן זה לא חובה וכמו להביא ילדים לעולם זה לא חובה. אלא אם יש רצון זה כבר סיפור אחר.

למעלה