מזל טוב להולדת לין וברוכות הבאות, שתיכן
ת תינוקי בא לאמא New member 22/5/10 #23 תודה רבה,נעים לנו כאן בצד המואר../images/Emo6.gif תמיד חשבתי של השמש,אבל את צודק חם שם מדי
א אפרסקה New member 22/5/10 #22 ברוכות הבאות, לין ותינוקי ../images/Emo140.gif ההודעה שלך מרגשת מאוד, ואהבתי את דימוי הבקיעה מביצת הדינוזאור... לין גוזלית מקסימה ואני מאחלת לכן המון אושר ונחת אחת מהשניה. מזל טוב!!
ברוכות הבאות, לין ותינוקי ../images/Emo140.gif ההודעה שלך מרגשת מאוד, ואהבתי את דימוי הבקיעה מביצת הדינוזאור... לין גוזלית מקסימה ואני מאחלת לכן המון אושר ונחת אחת מהשניה. מזל טוב!!
M miyoos New member 27/5/10 #31 מזל טוב טוב לראות אותך פה היא נראית ממש בובה. איך את מסתדרת? בטח מאוד מוזר להיות פתאום אמא. שיהיה רק נחת, אושר ושמחה
מזל טוב טוב לראות אותך פה היא נראית ממש בובה. איך את מסתדרת? בטח מאוד מוזר להיות פתאום אמא. שיהיה רק נחת, אושר ושמחה
ת תינוקי בא לאמא New member 27/5/10 #32 תודה מקסימה מוזר,מדהים,טבעי (מצחיקה המילה טבעי בגלל התהליך אבל זה אני המהות של מאז ומעולם ולין תודה לאל ממלאת ומשלימה את המהות המון תודה
תודה מקסימה מוזר,מדהים,טבעי (מצחיקה המילה טבעי בגלל התהליך אבל זה אני המהות של מאז ומעולם ולין תודה לאל ממלאת ומשלימה את המהות המון תודה