שלום גליה

מצב
הנושא נעול.

דיןדין5

New member
שלום גליה

שלום גליה
כבר שאלתי אותך כאן לגבי חופשת לידה, ואכן קיבלתי ממך תשובה מפורטת החלטתי להתפטר מעבודתי, ורציתי לדעת מה כותבים במכתב הפיטורים אשמח אם תוכלי לעזור לי

דיןדין5

New member
התכוונתי חוץ מפיטורים על מנת לטפת ב

שלום גליה
כבר שאלתי אותך כאן לגבי חופשת לידה, ואכן קיבלתי ממך תשובה מפורטת החלטתי להתפטר מעבודתי, ורציתי לדעת מה כותבים במכתב הפיטורים אשמח אם תוכלי לעזור לי
בתינוק. ולגבי תאריך סיום העבודה שאני אמורה לכתוב- כאמור אני בחופשת לידה כבר חצי שנה (חל"ת כבר שלושה חודשים) והייתי אמורה לחזור לעבוד רק בספ'ט. אז איזה תאריך אני צריכה לכתוב כתאריך הפסקת עבודה?

שיר ורד

New member
מועד ההתפטרות

בתינוק. ולגבי תאריך סיום העבודה שאני אמורה לכתוב- כאמור אני בחופשת לידה כבר חצי שנה (חל"ת כבר שלושה חודשים) והייתי אמורה לחזור לעבוד רק בספ'ט. אז איזה תאריך אני צריכה לכתוב כתאריך הפסקת עבודה?
מועד ההתפטרות
אם סכמת על מועד סיום לחל"ת במהלך החודש הקרוב, עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת כחוק מיום הגשת מכתב ההתפטרות ועד כניסת ההתפטרות לתוקף.ביתרת הימים שבין תום החל"ת המתוכנן לבין כניסת ההתפטרות לתוקף עייךלשוב לעבודה, אלא אם כן, המעביד יחליט לוותר על שרותיך. אם לא נקבע מועד לסיום החל"ת, את יכולה להתפטר ללא הודעה מראש. להערכתי, בגלל שעברנו לשנת מס חדשה, המעסיק יתקשה לקבל התפטרות רטרואקטיבית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה