שלום גם אני חדש פה

Kניבל

New member
שלום גם אני חדש פה

איזה כייף של פורום איפה הייתן ליפני 7 שנים? ____________________________ מישהי מוכנה להתחתן איתי?

efroch99

New member
אני

הייתי בדיוק אחרי טיול ארוך באירופה, ובדיוק לפני תחילת הלימודים בטכניון. ברוך הבא!

Kניבל

New member
יוווווווווווווווו

גם יפה וגם אופה ____________________ ליפני 7 שנים חשבתי שאין כזה דבר שנשים לא רוצות ללדת עשיתי את הטעות ונישאתי לאחת שמאוד רצתה גם במחיר של פירוק _________________________________ חשבתי כל השנים האלו שאני דפוק עד היום שנתקלתי במקרה בפורום המדליק הזה אתן לא יודעות איזו הקלה אני חש לפגוש אתכן בנות

Kניבל

New member
ברור שלא

לכן אנחנו לא יחד ___________________ הפורום הזה ליפני 7 שנים היה יכול לחסוך לי המון תיסכולים

efroch99

New member
מצחיק...

כי לפני הטיול באירופה גם אני הייתי בד"א... מה למדת בטנכיון, אולי אנחנו מכירות?

magicgirl1983

New member
ברוך הבא...

לגבי חתונה...אמממ....מה דעתך על אחת חצי מגילך בדיוק? 22?? ------------------------------------------------- אמיר אבוטבול אל תדאג אני לא באמת באמת מציעה את עצמי...

Kניבל

New member
חצי מהגיל WOW

נשמע מדליק...אממממממ ומה את חושבת על זה? אמיר אבולבול אל תדאג....אתה תהייה השושבין שלנו ___________________________________________________ עינת...אני עולה עלייך

magicgirl1983

New member
אבל אמיר לא יודע מזה...

אמיר!! בא לך להיות שושבין?? תשמע אני לא מתחתנת כל כך מהר...אני צריכה פרטים...במה אתה עובד... איזה הצעות מפתות יש לך בשבילי... למרות שחוסר בילדים תמיד מצאתי אותו מפתה...

Kניבל

New member
אולי אתן לך מספר

חשבון בנק שלי זה יעזור לך להחליט אמנם צעירה אבל אולי בעוד כמה שנים יבוא לך? ילד ______________________________________ עינת...אני עלייך

magicgirl1983

New member
ילד?

אם היית רואה איזו דיאטה מצויינת זו בשבילי להסתכל על ילד אוכל היית מבין. האמת שאני מוצאת אותם דיי דוחים, מעצבנים משעממים (תלוי בילד). יש לי אחייניות בסדר..כל עוד הן לא נמצאות איתי יותר מ-24 שעות רצוף. העצבים שלי רופפים מדי בשביל ילדים...

magicgirl1983

New member
אתה יודע מה...

נעשה עיסקה כזו...אם בגיל 25 עדיין לא ארצה ילדים...אני כבר אחסוך מספיק כסף לניתוח צריבה, קשירה, שריפה, השמדה בחר אחד והקף בעיגול... וכשהחבר שלי יזרוק אותי בשאת נפש (כי לא יהיו לו ילדים ממני) ואני אהיה פנויה רק אז אציץ בחשבון הבנק שלך... לפני זה אתה סתם תשבור את ליבי... אגב, אתה אוהב חתולים?

עינת12

New member
Kניבל - רק בקשה אחת קטנה -

לפני עלי - אלי (קפה? מיץ תפוזים? אשכוליות? עוגה?
) ושוב - ברוך הבא

Kניבל

New member
עינת ../images/Emo140.gif

עדיף אחרי או תוך כדי לא טוב לפני _____________________________________ פרפרים מכל מיני צבעים ירדו אלי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה ריחות שדה וקצת אבקה וגם דרישת שלום חמה מקרן שמש מתוקה ____________________ מה הכתובת?

למעלה