שלום גם אני חדש פה

isola bella

New member
Kניבל היי

ראשית, ברוך הבא לפורום שנית,אם אתה ברצינות מחפש מישהי שלא רוצה ילדים אז אני עצמי גם כן מחפשת ברצינות מישהו שלא רוצה ילדים. אני רווקה בת 33 אם הגיל שלי מתאים לך. מעבר לכך אם אתה רוצה לגעת עלי עוד אז אתה מוזמן להציץ בהודעת היכרויות שכתבתי בלוח היכרויות כאן. ממני איזולה בלה

Arfilit

New member
אם אתה רוצה לגעת עליי?!?!?

מעניין מה פרויד היה אומר על זה...

prizman

New member
עכשיו אני רואה סרט צרפתי

אבל בהודעה ניצלתי את כל הידע שלי בשפה.

prizman

New member
למעשה,הסיומת שנכתבה שם

עינת, אני עלייך.לא אהבתי. אולי לכן זה נשמע יותר טבעי.

prizman

New member
זה בדיוק סוג הקונוטציות

שקשה לי להתחבר אליו. זה ממש לא משהו נגדך.

מאריונת

New member
הי פריזמן

גם אני מאוד לא אהבתי את זה. ראיתי שלבנות שדיברו איתו זה לא הפריע-אז שמרתי את זה לעצמי, אבל גם אותי סוג התבטאות הזה די מרחיק.

prizman

New member
אני לא מתכוון להיות

מעוז הפנימיזם פה וכמו כן לא להיכנס למלחמות מצ'ואיסטיות. מביע דעה וזהו.

magicgirl1983

New member
תשמעו...גם לי זה לא "נשמע" טוב

אבל אני לימדתי את עצמי שאני "פארנואידית" בכל הנוגע לסקס ורמיזות. מכיוון שעברתי התעללות קשה, אני מבינה מדוע אני יכולה להיות רגישה יתר על המידה בנושאים האילו. לקחתי את זה בהומור....למרות שזה לא נאמר עליי...עינתו'ש תכתבי לי במסר אם מישהו מציק לך בגלל ה"חתימה שלי"... אני אשנה אותה או אעיר לאנשים שמרשים לעצמם לעלות לי על עינת... עינת שלי ורק לי מותר לעלות עליה...ברור!?!?

עינת12

New member
Kניבל. ההודעות שלך יותר נמוכות

מתת-רמה. ל"ענת אני עליך" ניסיתי עוד לענות בהומור, ואף לקחת את זה מעבר למישור האישי בכך שצירפתי שוב הודעת ברכה. תגובתך לאותה הודעה הכניסה אותי להלם. תת-רמה כבר כתבתי? הודעותיך שבהמשך רק מאששות את אשר ממנו חששתי. אתה מצטייר מהן כאדם נמוך מאד. וזו עוד מחמאה.

למעלה