חחחח ../images/Emo6.gif
אכן.. הנה הקטע, לשיפוטכם (אגב, כל הראיון כולו הוא הזוי ומצחיק בצורה שלא תאמן. אולי אני אנסה לתרגם את כולו...). "10 דברים שלא ידעתם על רוג'ר ווטרס... הוא לא סובל במיוחד את שינייד אוקונור! [גב' אוקונור הופיע במופע "החומה" שהפיק ווטרס בשנת 1990 בברלין, לגיוס כספים לקרן צדקה מסויימת] "העבודה על המופע היתה קשה מאוד מאוד, אבל היה נהדר לעבוד עם כולם – בראיין אדאמס, ואן מוריסון, סינדי לאופר, היו מצויינים. נפלאים כולם. חוץ משינייד אוקונור. או, אלוהים! מעולם לא פגשתי מישהו שהוא כל כך אנוכי ובלתי-מקצועי ובעל ראש נפוח ובלתי-נעים. היא תקועה כ"כ גבוה במעלה התחת שלה, שזה מפחיד. ב"החומה", היא היתה כ"כ מודאגת מכך שאין עוד "אנשים צעירים במופע" [ווטרס מחקה מבטא אירי]. בעיניה, אני וכל האחרים היינו פלצנים זקנים אז היא היתה מודאגת שהיא לא עושה משהו מספיק "גנוב". ובגלל שזה לא היה מספיק "גנוב" היא באה עם הרעיון המבריק הבא: היא אמרה שהיא תשכור את Ice-T, או מישהו כזה, שיעבד-מחדש את השירים שלי כשירי ראפ! אני לא צוחק! וגם היא לא fucking צחקה!. זה מה שהיה עצוב – היא היתה רצינית לגמרי! ואז כמה חודשים אחרי המופע, כאשר התקליט יצא, היא התראיינה בטלוויזיה האמריקאית – מיליוני צופים – והיא אמרה שהכל היה שטויות, אמרה שכל המופע של ה"חומה" היה &^%$% גדול. אני לא שם *&^^ על מה שהיא חשבה על זה אבל היא היתה צריכה לסגור את הפה ה-^%&* שלה משום שזה רק יכול להזיק לקרן הצדקה [שעבורה נערך המופע] וכל הדברים שלאונרד (צ'שייר, מקים קרן הצדקה) עשה. היא לא מבינה כלום. היא פשוט ילדה קטנה וטפשה. את לא יכולה פשוט לשכב בפינה ולגלח את הראש שלך ולתקוע את התחת שלך ולפעמים לומר [במבטא אירי] "אוי, אני חושבת שזה לא בסדר, וגם זה לא בסדר" ולפרוץ בבכי. "