שלום האם מישהי התנסתה במכשיר EPI-NO Delphine ?'שלו

מיקה 00

New member
שלום האם מישהי התנסתה במכשיר EPI-NO Delphine ?'שלו

אני שואלת עבור חברה שנמצאת כרגע בשבוע 36 ולא מתגוררת בארץ ומעוניינת לקנות את המכשיר הזה לפני הלידה.
אם למישהי יש איזשהו מידע על המכשיר או המלצה על מכשיר זהה של חברה אחרת אשמח לקבל תגובות...
תודה

snoopy96

New member
השתמשתי

היה סופר מעצבן אבל מועיל, לא היו לי תפרים.
לא מכירה חלופיים
&nbsp

מכשיר שמטרתו לאמן את אזור הנרתיק ללידה

מעין בלון שמחדירים לנרתיק ומנפחים בכל פעם קצת, כדי להרחיק את האזור ולמנוע קרעים.
יש כאלה שאומרים שזה הציל אותן בלידה, יש כאלה שאומרות שזה עלול לגרום לנזק יותר נורא מקרע בלידה. אני בחרתי להקשיב למיידת בקורס הכנה ללידה שהמליצה לא להסתכן.

שירהד1

Member
מנהל
תודה על ההסבר. לא נשמע סימפאטי

חייבת לשאול

למה ל״בדרך אל הקשת״ את כותבת לעבור לפורום אובדן הריון, ולהודעה הזאת את חושבת שיש מקום בפורום הזה?

שירהד1

Member
מנהל
תראי, זה לא עניין של שחור-לבן-

אם זה לא היה מפריע לאף אחת משוכנות הפורום, לא הייתי מבקשת ממנה לכתוב בפורום אובדן הריון. משום שגם מישהי כתבה פה בגלוי וגם מספר בנות כתבו לי בסמוי- הגבתי כפי שהגבתי.
ההודעה הנוכחית- נשאלה שאלה לגבי מכשיר שהוא עזר או לא עזר לקראת לידה. אם מישהי יודעת לענות לגבי שאלה זו- אין מבחינתי סיבה שלא תענה פה, גם אם השאלה אינה קשורה ישירות לנושא הפורום.
יש מעברים טבעיים בין שני הפורומים. יתכן ושיקול הדעת שלי שונה משלך. שוב- זה לא עניין של שחור-לבן.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

שירהד1

Member
מנהל
ועוד דבר חשוב-

לא מחקתי את ההודעה, ומי שבחרה לעשות זאת (כמוך, לדוגמא), יכולה היתה לענות לה פה, בפורום הזה.
כאשר יש הודעות שתוכנן ממש לא רלוונטי לפורום, ויש כאלו אפילו לא מעט, אני מוחקת את ההודעה ברגע שאני רואה אותה.
במקרה זה, חלילה לי היה מלמחוק את ההודעה הקשה הזו. השארתי אותה ואיפשרתי למי שרצתה לענות פה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

בסדר

לי הפריע לראות מישהי שמבקשת עזרה בנושא שכואב לכולנו ושולחים אותה למקום אחר לקבל תשובות.
קצת כאילו חברה מתקשרת לפרוק יום קשוח שעבר עליה ועוצרים אותה בשטף הדיבור כדי לענות לשיחה ממתינה. ופה לא פירטה על המקרה שלה, רק הזכירה במשפט + אייקון.

נ.ב.
אין לי בכלל בעיה עם השאלה על המכשיר. זה פשוט לא בדיוק בתחום הפורום אז השתמשתי בזה לדוגמה.

מיקה 00

New member
זאת שאלה כללית לאימהות

שאלתי את השאלה גם בפורום הריון ולידה וגם בפורום לקראת הריון...אני מכירה את הבנות פה וחשבתי שיכלו לעזור לי לעזור לחברה שרוצה מידע לגבי המכשיר...דרך אגב אותה חברה בדיוק כמוני בהריון אחרי 2 הפלות כימיות...לא מבינה למה השאלה לא ראויה לפורום זה....

נא לקרוא שוב את ההודעה שלי והפעם עד הסוף

לא כתבתי שההודעה שלך לא ראויה.

(ושימי לב שבפורום הזה יש נשים שאינן אימהות עדיין)

יש נשים שלא קוראות בשני הפורומים

אלא מתמקדות באובדן או בהריון. אשה הרה שקשה לה לקרוא באובדן ובוחרת להימנע מכך, ואז נתקלת באובדן בשבוע 41 (!) עלולה לחוש מאד לא בנוח. אפילו לי הפריע המיקום של השאלה ואני קוראת ומגיבה באובדן באופן קבוע לאורך ההריון. בדיוק מאותה הסיבה אני לא מציינת בכל תגובה שלי באובדן שאני בהריון. סיפרתי על כך בהתחלה, מי שיודעת יודעת, ומי שלא גולשת גם כאן לא חשופה למידע הזה. לא כי הוא סודי אלא כי הוא עלול להכאיב. כך, בעוד שיש זליגה מתמדת (ודו כיוונית, למרבה הצער) בין שני הפורומים, עדיין המהות והתכלית של כל אחד מהם שונה.

נו באמת

כמעט כל מי שנמצאת בו זלגה לכאן מפורום אובדן, וכל מי שכאן חוותה אובדן. ודווקא בגלל זה ובגלל הצורך העצום של הנשים פה בהבנה, בהכרה, ברגישות, בהכלה....
לאישה הרה קשה לקרוא על אובדן בשבוע x. לאישה אחרי אובדן, שלא מתכננת הריון בזמן הקרוב, או מתקשה להרות שוב קשה לקרוא על מישהי שמשנסת את מותניה לקראת הריון חדש.
קשה קשה. אנחנו פה בשביל כולן, לא ככה?

מיקה 00

New member
אני גם אתייחס למרות שאני כבר לא חברה בפורום

יש הבדל עצום בין החרדה והלחץ שנשים שנמצאות בפורום הזה חוות כאשר הן קוראות הודעה על החשש הנורא מכל שלהן על אישה שעברה לידה שקטה בשבוע 40 ....לעומת אישה שחוותה אובדן וקוראת על מישהי שבניגוד אליה החליטה לנסות שוב להכנס להריון... זה שמיים וארץ....
דיברת על רגישות והכלה... לדעתי כל אישה שנכנסת לפורום מסוים צריכה לחשוב פעמיים האם ההודעה שלה יכולה לפגוע במישהי או לא.... אני אתן דוגמה שאני שאלתי לגבי המכשיר בלון הזה בשביל חברה שלי בפורום הזה בפורום הריון ולידה ובפורום לקראת הריון.... במחשבה שניה אחרי שכבר רשמתי את ההודעה בפורומים הנ"ל חשבתי שאולי זה טיפה חוסר רגישות מצידי לשאול שאלה שקשורה למכשיר שמקל על לידה בפורום של בנות שמנסות להכנס להריון... להבא לא אעשה את זה...
לגבי ההודעה הספיציפית שקראתי פהועליה מתנהלת הויכוח פה לדעתי זה נעשה בתמים מצד אותה בחורה אבל אין ספק שהודעה כזאת חסרת רגישות בעליל ועל אחת וכמה וכמה שמדובר בפורום של הריון לאחר אובדן

גם הכותבת היא לאחר אובדן

לא ברור לי מדוע בחרת להדגיש את המובן מאליו.
לא כתבה את הסיפור שלה. רק הזכירה בחצי משפט. מפה ועד חוסר רגישות (גם אם בתמימות) המרחק עצום.
בעיני זה חוסר רגישות "לגרש" מישהי לפורום אחר. בעיני זה רגיש יותר לשאול בפורום הריון לאחר אובדן על הריון מאשר בפורום אובדן שבו אולי קוראת מישהי שרק אתמול נאלצה לעבור גרידה או מחר תהיה לה לידה דוממת.

ואגיד לך עוד משהו, בעקבות האובדן שלי וההשתתפות בפורום השני וגם פה (עוד לפני הריון הקשת), נחשפתי לעולם שלם של אובדנים. הפורום הזה, מעצם היותו לאחר אובדן מכיל את האובדן. זה היה נחמד לחשוב שבגלל שפה יש הריוניות (שנמצאות כאן כדי לא דרוך על היבלות של שם) אז הכל דבש ופרפרים ולאובדן של אישה אחרת אין פה מקום.
וכאמור - בסך הכל כתבה משפט. יחיד.
ההר הוליד עכבר.
לי זה צרם.

מיקה 00

New member
אני ממש יכולה להבין מה את אומרת

גם אני אחרי ההריונות הכימיים שלי הייתי נכנסת לפורום אובדן והייתי רואה שחור לא הבנתי איך בנות מסוגלות להיות שם..... גם אני מצאתי את הפורום הזה וראיתי בו פורום של תקווה ושל חיים בשל היותו פורום הריון לאחר אובדן... הייתי מתכתבת בו עוד לפני שבכלל הייתי בהריון... לאט לאט גילתי עם הזמן שהפורום הזה זה סוג של פורום אובדן "לייט" ... גם כאן הייתי נחשפת להמון סיפורים קשים וחרדות ופחדים ולכן הבנתי שאני חייבת להתנתק מפה כי זה לא בריא בעיני.
אני מסכימה שלא צריך לגרש אותה ואולי באמת קצת דיברו אליה בחוסר רגישות אבל גם זה אני בטוחה שלא מכוונה רעה ....

אני ממש אבל ממש לא מסכימה איתך לגבי שזה רגיש יותר לשאול בפורום הריון לאחר אובדן מאשר בפורום אובדן.... יש הבדל בין הודעה של מישהי ששוקלת להכנס להריון לאחר אובדן ורושמת את זה בפורום אובדן ( הודעה חיובית לכל דבר כי הריון זה חיים) לעומת הודעה שמישהי עברה לידה שקטה( הודעה שלילית לכל דבר). לא מצליחה להבין למה לפי הדוגמה שנתת , מישהי שעברה או נאלצת לעבור גרידה מחר אמורה כ"כ להיפגע מזה שמישהי אחרת יש לה אפשרות ואת הרצון והכוח לנסות להכנס שוב להריון... אני מבינה שזה יכול לגרום לקינאה ואולי גם לכאב אבל איך שלא תסתכלי על זה מדובר בהודעה חיובית למישהי אחרת בעוד פה מדובר על מישהי שרשמה הודעה מאוד קשה....בכל מקרה אני מאחלת לאותה בחורה רק בשורות טובות ושולחת חיבוקים ומקווה שבקרוב תוכל לחזור לפורום הזה עם הודעה משמחת יותר

עניתי לה באובדן, לא מבינה מה הבעיה

אני האחרונה שתשלול תמיכה ואמפטיה ממישהי, נדמה לי שגם את יודעת את זה. ובעוד שאני הייתי קוראת את ההודעה בכל מקרה - אולי יש נשים אחרות שלא. מטרתי (כמובן) לא היתה לשלול ממנה התייחסות, אלא להפנות אותה לזירה מתאימה יותר, ואני חושבת שהיא ואני הגענו להבנה נעימה בסך הכל.

למעלה