שלום האם מישהי התנסתה במכשיר EPI-NO Delphine ?'שלו

ואו לא שמתי לב שמתנהל פה כזה דיון עלי..

אני אגיב,
למה שאלתי דווקא בפורום הזה? הפורום השני נקרא "אובדן הריון תמיכה", לכן הרגיש לי פחות מתאים לרשום את השאלה הזאת שם. השם של הפורום מסגיר על פורום שמתמקד בתמיכה בנשים שעברו אובדן. אולי על הדרך הקשה שהן עברו? עדיין עוברות? אולי הן רושמות שם סיפור לידה? אולי על הטיפול? לכן השאלה על מחזור וביוץ הרגישה לי לא קשורה בכלל!
כי אולי יש שם נשים שרק עברו אובדן ועדיין לא חושבות על הריון נוסף?
ואולי יש נשים שאסור להן להכנס להריון? אולי עברו כריתת רחם?
לא רציתי לפגוע בהן עם השאלה הזאת.

דיי נפגעתי, בהתחלה אפילו שקלתי לא לחזור לפורומים פה בתפוז. אני חברה גם בקבוצות בפייסבוק, ואף פעם לא נתקלתי בתגובות כאלו שם..
אבל תודה בכל זאת למי שענתה לי, גם פה וגם בפורום השני.
אני עצובה על דברים אחרים כרגע, אז לא לוקחת את זה ללב..

אל תיפגעי

אני מבינה למה חשבת שהשאלה שלך לא במקום בפורום אובדן. אני גם יכולה להבין למה היא הייתה קשה למי שנמצאת כאן ובהריון. גם לי היא הייתה קשה, למרות שילדת הקשת שלי בת שנה.
יש בשני הפורומים המון רגישויות סביב שאלות ה"ביניים" הללו. אני לא חושבת שאפשר באמת לשייך אותן לפורום מסוים, בכל פורום תהיה מישהי שיהיה לה קשה לקרוא את השאלות האלה.
וכשהנפש כואבת וסוערת, התגובות שיוצאות הן בהתאם.
בקיצור, זה לא את - זה אנחנו

מקווה שתישארי פה, ושההריון המיוחל יגיע ויסתיים בידיים מלאות.

תודה!

אולי בגלל שאני עוד לא שם(עוד לא בהריון) אז אני לא יכולה להבין את זה. אבל, בסדר, הדחקתי..
&nbsp

שירהד1

Member
מנהל
חשוב לי להסביר ולהבהיר-

לכולן, ובעיקר לך "בדרךאלהקשת"-
כתבת שאת שלושה שבועות לאחר האסון, שהתרחש בשבוע 41, ובפורום השני כתבת שזה היה במהלך הלידה.
גם אם פנייך לעתיד והשאלה התייחסה לעתיד, הזמן שחלף ממות התינוק הוא קצר ביותר. זו תקופת אבל נוראית. לפיכך, חשבתי שנכון יהיה יותר לשאול את השאלה ואולי לפתוח עוד סוגיות, בפורום אובדן הריון.

בפורום אובדן הריון אנחנו מדברות הרבה גם על התקופה של הביניים- התקופה שבין אובדן ההריון לבין הריון חדש (אגב, לא מכירה משם בנות שעברו כריתת רחם). פה אנחנו מדברות יותר על ההריון החדש שהגיע, וטומן בחובו תחושות מורכבות.

ואגב, בקבוצות בפייסבוק, לא "מקבלים" לשם נשים שעברו גרידה מאוחרת בשבוע 20, לדוגמא. את "מתקבלת" רק אם עברת לידה שקטה החל משבוע 22 (אני חושבת. אולי 24). ואני מכירה בנות שפנו לפורום של אובדן הריון כי נפגעו מתגובות בפייסבוק...

את יכולה להישאר פה או שם. בעיניי, בשלב זה, עדיף לך להיות בפורום אובדן הריון, כי שם תוכלי לקבל את המענה שלו את ראויה.
וכולי תקווה, כמובן, שתגיעי לפה עד מהירה, ושנוכל לתמוך בך וללוות אותך בהריון הבא, בתקווה- עד סופו הנפלא.

שירה.

שירה דוד

ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה