לא שאלתי על זה. תקרא טוב. על כל שאר הסעיפים שלך אין טעם שאענה כי הן לא התייחסו למה ששאלתי
שוב: מדובר בתנור בעל כיריים חשמליות רגילות. לא קרמיות (לא יודעת מה זה) ולא אינדוקציה
תנור רגיל גדול. שאלתי כי מעולם לא השתמשתי בכיריים חשמליות אלא רק בגז
גולדן טוען שהוא מרוצה. לי קצת מוזר כי הרי בכיריים גז מאוד נוח להשתמש. יש שליטה נוחה על הלהבות ויותר קל לנקות (מבחינתי)
תא אפיה גדול של 62 ליטר, חסכוני ויעיל בצריכת חשמל
www.lastprice.co.il
או קיי. כעת היית ברורה יותר.
לגבי גולדן, הוא "תיקן" אותך וכתב שכנראה התכוונת לכיריים חשמליות ולא לתנור.
אני זרמתי "לפי הראש שלו", והתמקדתי בכיריים חשמליות "מודרניות", אבל מהסוג שמכיל רק "מבער" יחיד ולא בכיריים עם 4 מבערים.
ואת כשלעצמך, לא רשמת שאת מתכוונת לתנור חשמלי, שמשולבים בו כיריים חשמליות.
כעת, כשהכנסת קישור, הכל הפך לברור יותר.
אז ככה.
הכיריים הללו שמשולבות בתנור, הן לא כיריים חשמליות "מודרניות" אם קרמיות ואם אינדוקציה.
ובינינו? זו אולי הפעם הראשונה שאני נתקל בשילוב מן הסוג הזה... מזה שנים, לא "זכיתי" לראות כאלה וכשכן ראיתי, עדיין לא היה אינטרנט.
אלה כירות שעשויות מברזל שבתחתיתו יצוק גוף חימום, מהסוג שהשתמשו "פעם", לפני כמה עשרות שנים.
לא מדובר כאן בכיריים בעלות משטח זכוכית אלא ב-4 משטחים בודדים מברזל, מהסוג שדי קשה לשמור אותו נקי.
כירות אלה לא מתחממות מיד, כמו המודרניות, ותהליך החימום הוא איטי יחסית לכירת גז או כירת חשמל מודרנית.
גם תוחלת החיים של הכירות הללו היא "לא משהו" וההספק שלהן אינו גבוה במיוחד...
ובקיצור, נכון. את רוכשת בקניה אחת גם תנור וגם כיריים, אבל איך לומר זאת בעדינות? את לא תהיי מאושרת מהן מאד.