אם יש הוראות כאלה אז אתה צודק, אי טועה,לא יודע עד כמה אתה צודק, כי בד"כ יש סימון על גב הכירה (או התנור) כיצד לחבר עבור חד פאזי, עבור דו פאזי ועבור תלת פאזי. צפה בקובץ המצורף 44243
ולפי מה שאתה מראה - יש
אם יש הוראות כאלה אז אתה צודק, אי טועה,לא יודע עד כמה אתה צודק, כי בד"כ יש סימון על גב הכירה (או התנור) כיצד לחבר עבור חד פאזי, עבור דו פאזי ועבור תלת פאזי. צפה בקובץ המצורף 44243
בטוח שלא המצאתי... אבל יש בכל זאת הנחיות:אם יש הוראות כאלה אז אתה צודק, אי טועה,
ולפי מה שאתה מראה - יש
תראי, משה העמיד אותי על טעותי, מותר לחבר חד פאזיאני צריכה תנור כמו בתמונה. 4 פלטות + תא אפייה
שתי ההנחיות הראשונות פשוטות, את צריכה להגביל את עצמך למה שרשום ומקסימום אם תטעי יקפוץ ה"פקק".בטוח שלא המצאתי... אבל יש בכל זאת הנחיות:
1. אסור להפעיל בו זמנית יותר מ-2 גופי חימום
2. אסור להפעיל גוף חימום + תנור.
3. יש להתקין מאמ"ט של 32 אמפר ובקיר מוליכים "בהתאם".
ובקיצור... יש כללים ברורים וזה לא משחק ילדים.
לא נעלמתי. לא מצליחה לשלוח קישור של ארון החשמל חח. הצילום בגלריהלמרות שרשום במפורש שצריך חיבור תלת פאזי, אפשר להשתמש בחיבור של פאזה אחת, בתנאי שמשתמשים "רק" בשני מבערים בו זמנית ובכל מקרה, במצב של שימוש במבער, אין להשתמש בתנור.
לגבי הניקיון, כבר כתבתי, את הפלטות הללו קשה עד בלתי אפשרי לנקות והן גם נוטות להחליד. הן מתחממות לאט ומתקררות די לאט, ובקיצור, לא משהו.
לגבי הרעיון של פלטה בודדת (קרמית או אינדוקציה), המלצתי בעצמי ואף צירפתי קישורים. ויש כמובן גם פלטות "זוגיות כפי שציינת. לדעתי זה פתרון טוב. מעבר לזה, מצאתי גם תנור משולב בכיריים קרמיות. אמנם מתוצרת טורקיה ואמנם אפשרי לחבר בחיבור חד פאזי עם המגבלות שציינתי, אבל זה כבר הרע במיעוטו יחסית לכיריים שהעוגיה מצאה.
...אבל בינתיים היא נעלמה. לא ברור מה היא החליטה, אם בכלל החליטה.
אני צריכה תנור כמו בתמונה. 4 פלטות + תא אפייהבמפרט רשום שיש שני מבערים כל אחד 1.5 קילווואט ושני מבערים כל אחד 1 קילוואט.
הם לא פירטו אבל אני לא רואה מצב שהכיריים האלה מתאימים לחשמל חד פאזי.
תבדקי מולם כדי לוודא שאני לא טועה, להערכתי אני לא טועה.
יכול להיות שמישהו יחבר אותם באיזושהי צורה כדי שאיכשהו יפעלו, חיבור כזה כנראה יהיה מסוכן - לא בטיחותי.
לא ממליץ.
לגבי שימוש:
השתמשתי בכיריים כאלה לפני המון שנים בצבא,
מתחממים יחסית לאט, מתקררים לאט, ולכן גם התגובה לשינוי מצב איטית יחסית. זה לא כמו גז או אינדוקציה שאם מקטינים את החימום או בכלל מכבים התגובה מיידית, גם כשתכבי החימום עוד ימשיך. קצת מזכיר תפקוד של תנור.
ניקיון? המתכת מסביב כמו גז, את הפלטות עצמן היה לא ראלי לנקות, כל שנה כשהייתי מגיע למילואים הייתי מפרק אותן ומחליף לחדשות.
אז כיריים חשמליות עובדות, אבל לא ממליץ.
לא מכיר את סידור המטבח שלך אבל ממליץ לך לשקול רכישת פלטה של זוג כיריים אינדוקציה שמניחים על השיש ומחברים לשקע חשמלי רגיל.
בתור בחירה ראשונה הייתי שם איזו פלטה על כיריים הגז הבלתי שימושיות (אם הן מהסוג עם המכסה - סוגר את המכסה) ועל המכסה או הפלטה מניח את כיריים האינדוקציה תוקע בשקע החשמל וסוגר עניין.
אני שוקלת לקנות את התנור בתמונה. לא קרמי ולא אינדוקציה. לא מבינה מה זה חד/תלת פאזי1. כבר שאלת פעם וענו לך.
2. לפני 3 שנים הייתי בדילמה. הייתי צריך להחליף את כירת הגז כי סיימה את חייה והתלבטתי: גז, חשמל (קרמית) או חשמל אינדוקציה. בחרתי בחשמל קרמית.
3. כירה חשמלית בד"כ מחייבת חיבור תלת פאזי. התקנתי כזה. אבל אם לא משתמשים בכל 4 המבערים, אפשר גם להשתמש בפאזה אחת וזה בסדר.
4. אם מספיקים לך כיריים של מבער אחד (יש כאלה), אפשר להסתפק בכיריים קרמיות של מבער אחד או כיריים אינדוקציה של מבער אחד. העלות זולה: כמה מאות שקלים בודדות.
5. כיריים אינדוקציה דורשות כלי בישול ייעודיים ואם אין לך כאלה, או שאת רוצה לבשל בכלי זכוכית, זה לא ילך.
6. הבעיה עם כיריים חשמליות היא "מה קורה כשיש הפסקת חשמל ורוצים להכין תבשיל בכל זאת"? אבל בשנים האחרונות נדיר מאד שיש הפסקות חשמל, כך שזו לא ממש בעיה.
7. ומהם יתרונות האינדוקציה (אם בכלל)?
א. יש יתרונות. החימום מהיר מאד. ועל הבישול עצמו, אומרים דווקא שבישול בקרמיות עדיף.
ב. הכיריים נשארות 'קרות' לאחר הסרת כלי הבישול, והן לא מסכנות ילד סקרן שרוצה לגעת בהן.
ג. רוב הכיריים מסוג אינדוקציה יקרות יותר מקרמיות (חיסרון).
ד. קראתי שיש 'מתאמים', שבעזרתם ניתן לבשל גם בכלי זכוכית. לא מכיר. לי אישית אין ניסיון עם אינדוקציה.
ה.
צלמי את לוח החשמל בבית ונוכל לענותאני שוקלת לקנות את התנור בתמונה. לא קרמי ולא אינדוקציה. לא מבינה מה זה חד/תלת פאזי
צלמי את לוח החשמל בבית ונוכל לענות
שלום. האם נוח להשתמש בתנור בישול חשמלי
כלומר פלטות חשמליות במקום גז. היה לי גז שנים רבות אך ניתקו לי בגלל שכן בריון שלא סידר בעיית בטיחות כלומר יש כאן בריונות מכל הכיוונים. השכן ואמישרגז. בגלל זה אני סובלת. לא רוצה להיות תלוייה בחב' גז. עכשיו אני שואלת האם נוח להשתמש בתנור חשמל (לא אינדוקציה) אגב תנור חשמל יקר יותר מתנור גז תודהwww.tapuz.co.il
אם את מבשלת מעט - ניתן לקנות כירה חשמלית עם ,ראש" אחד או שנייםכלומר פלטות חשמליות במקום גז. היה לי גז שנים רבות אך ניתקו לי בגלל שכן בריון שלא סידר בעיית בטיחות
כלומר יש כאן בריונות מכל הכיוונים. השכן ואמישרגז. בגלל זה אני סובלת.
לא רוצה להיות תלוייה בחב' גז. עכשיו אני שואלת האם נוח להשתמש בתנור חשמל (לא אינדוקציה)
אגב תנור חשמל יקר יותר מתנור גז
תודה
לא נעלמתי. לא מצליחה לשלוח קישור של ארון החשמל חח. הצילום בגלריה
יחסית לא מבשלת הרבה אבל רוצה את התנור שהעלתי לפני כמה ימיםאם את מבשלת מעט - ניתן לקנות כירה חשמלית עם ,ראש" אחד או שניים
ומנסיון אישי - חייתי שנתיים (לפני למעלה מ 40 שנה) בדרום אפריקה,עם אשה + 4 ושם היה רק שימוש בחשמל - לא היו שום בעיות עם הבישול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.