שלום. (הבלוף המאכזב)

THINKING PLAGUE

New member
שלום, מנהלת...

מנהלת הפורום, מודע אני לנוהלים הכלליים של כל פורום שהוא. נוהל מס' 5 מבחינתי מבוצע. אך, איני חושב שזה נוהל שראוי להשימו כאן, מפני שהוא אישי הכולל בתוכו רגשות נסתרים. לא אכנס לזה. *מנסה ליישם את הלא מובן לי*

../images/Emo35.gif

שמא תפנה אלי במסר, ואראה כיצד אוכל לעזור לך? נשמע לי כאילו יש לך בעיה כלשהי, שאינה מובנת לי כרגע.

THINKING PLAGUE

New member
תודה לך.

רצוי לציין, שמסתמן, ע"פ רושם ראשוני-הפורום הזה מנוהל היטב מבחינה פורמלית. המסר הוא אינו יחיד, ציףציף1000. למען האמת, מעט קשה לי להפיק מהשאלה הזו מחשבה בונה לעבר שאלה, מסר. אגב, מה שנקרא יכול לבלבל אותנו. *המלל מבלבל בעת שמבינים אותו*

The Albatross

New member
התמונה, כמובן, לא משעשעת

כמו השרשור
.

yo t a m

New member
השיר How many more times

של לד זפלין (מ-68? 69?) מתחיל בדיוק כמו Money במשהו כמו.. 10 שניות ראשונות אני חושב
זה לא אומר כלום. יש הרבה שירים שהם דומים (אמנם בדרך כלל לא דומים עד כדי כך), בסך הכל יש אוצר מוגבל של צלילים, אבל זה לא אומר שהשיר הוא העתקה
חוץ מזה, Money זה לא הדבר שאם פינק פלויד לקחו ממישהו אחר אני אגיד שהם להקה גרועה חוץ מזה. להיפך, זה אחד השירים הפחות אהובים עליי שלי

rainbow demon

New member
טענה לא נכונה

כפי שכבר נאמר, מדובר במקצב פופולרי למדי בז'אנרים מוזיקליים מסוימים. הדמיון הוא מקרי בהחלט, ובכלל - פינק פלויד ודיפ פרפל פנו לכיוונים שונים לחלוטין במוזיקה של שנות ה70. (בתור אחד שמכיר את שתי הלהקות יחסית טוב אני יכול להעיד על כך). לכנות את פינקפלויד "בוזזים" זו האשמה חמורה שאין לה כל בסיס. מקומה של כל להקה מונח במקומה. במקרה הכי קיצוני ייתכן ופינקפלויד הושפעו מעט מהדיפ פרפל, אם כי אני לא מכיר שירים של פינקפלויד שבהם אפשר לשמוע בבירור השפעה זו. לבסוף, אם איני טועה, MONEY נכתב על ידי ווטרס כמה שנים לפני הפקת DSOTM , לבטח לפני הוצאתו לאור.

למעלה