שלום. הגעתי לכאן מהפירסום של תפוז

שירי תימן נמרוד 1

אז אני חובב מאוד את השירה התימנית ואשמח לקבל ממך כל שיר אשר יש באמתחתך בתודה מראש צעד תימני

למנהלת שושי..

אני מציע שתכניסי לפורום דברים בענייני תימן כמו:הסיטוריה קצרה על הרב שלום שבזי ורבנים תימניים אחרים..וגם על מינהגי תימן וכ``ו. וכך ע``י זה א.לפורום-יכול להיות שירשורים בנושאים טובים..ב.אנשים מאיתנו/צעירים מאיתנו ג``כ יחכימו בהיסטוריה התימנית שאסור לשכוח``,ונושאים אחרים.. שושי העיקר הוא:שהפורום יהיה בעל תועלת ולא ההפך ח``ו.אז בהצלחה לכל צוות.ותזכרו:תימנים זה ``עם`` מיוחד..

שושי 13

New member
ברוך הבא עמנואל ותודה לך על ההצעה

הפורום פתוח בסך הכל ימים ספורים, יש עוד הרבה לעבוד עליו, אני יודעת. חוץ מזה אולי לא שמת לב, אבל בקישורים לפורום שמתי מלכתחילה כמה קישורים, אחד מהם קישור כללי המדבר על תימן, קישורים לקצת מוזיקה תימנית, דיוואן וכאלה - ועוד ידינו נטויה, לא ככה? ועוד חוץ מזה, הייתי שמחה שכל אחד שמגיע הנה, ינסה להעלות נושא שמעניין אותו ונוכל יחד לדון בו. גם אתה יכול למשל להביא איזה קישור מעניין לדמות מוערצת עליך או בכלל ולפתח את הנושא, בדיוק בשביל זה נפתח הפורום הזה - שנוכל לדבר על כל נושא הקשום בתימן, כמו שכתוב בפתיח של הפורום. צודק - תימנים זה עם מיוחד - ושיהיה לנו כאן בהצלחה רבה ותודה לכולם.

רדאעי

New member
אהלן סאפיר התימניה, מתעניין בקובנה

מוזר הדבר מעולם לא שמעתי על קובנה אישית...מה יהא אישי בה או יחודי? דרך כל קובנה אל צלוחית הסחוג עם עגבניה ובטח שורף לה וחורג עד מאוד...אז מה איכפאת לקובנה מזחוגלובק אישית, היא נשרפת מהחריף של התימנים ביום שבת ללא רחם כולאים אותה בסיר עם מכסה שלא תעלה ותברח כך ממש בכל בית ממש השמדת זן הקובנות הן גזע נכחד עד מוצא"ש וחוזר חלילה עוד מוסיפים חטא על פשע בצירוף ביצה קשה ולבן של מחלבה ידועה שלא נזכיר את שמה יש לה גבינה עם מכסה כחול ובית עקום כמו הצריף של תמרי...אסור פרסומות פה... על כל אם ובת לחדול מלעודד לגאראט קובנות וג'יחנונים בשבת
שבת שלום אישית לכולם מי שלא יודע מהי קובנה מפאתלא, לא ידע טעמה מעולם.

שושי 13

New member
אהלן ספיר וברוכה הבאה יאמנית גאה

גם אני יאמאנית גאה בהחלט. בקשר לקובנה, אין סוף לחידושים ולהמצאות, הא? אני עדיין לא שמתעי על זה.

Oren G

New member
זוגלובק הוציאו קובנה??

די למיסחור! מספיק לקחו לנו את הג'חנון והמלוואח!

שושי 13

New member
ברוך הבא cottoneyejoe

חחחח, עשיתי העתק הדבק עם הניק שלך. לא ברור לי מה השם, האם זה "את" או אתה", על כל פנים ברוכים הבאים.

שושי 13

New member
ברוך הבא אלי צפון ../images/Emo140.gif

העיקר שהגעת לכאן, זה הכי חשוב. אני אישית אינני מכירה תימני/ה אתאיסתי. כמו כן רוב התימנים שאני מכירה הם לרוב דתיים או לפחות שומרי מסורת, חלקם יותר חלקם פחות. מעט מאד תימנים שאני מכירה זנחו טוטאלית את הדת.

Oren G

New member
לא רוצה להיכנס להגדרות

אתאיזם וכו'.. אבל אני לא מאמין באלוהים, לא מצוות ולא דתי.

מוטב שתשאל...

משהו יותר פיקנטי לעדה זו. כמה מאמינים בזוהר ? וכמה נימנים על דור דיעה ?

אבל אני שואל על דברים שמעניינים

אותי.. ובעיקרון אני קיוויתי שיתפתח דיון בנושא הזה, אבסל שורשרו לכאן הרבה הודעות שלא קשורות לנושא..

אם כבר שאלת, אני באו``ם

ומעניין כמה תמנים יצהירו שהם אתאיסטים? נער ייספרם1אוליי מפחדם מהשוט של המארי

למעלה