עוגייה קטנה
Active member
לא הבנתי למה החלטת שהוא לא יזיז
א. לא יודע "איך תוכיחי". לפי דגם המזגן, כן ניתן לדעת "בערך" את גילו, ואפשר לדעת האם הוא הותקן לפני 10 שנים, 5 שנים או שנה. ולגבייך? גם, אפשר לדעת עפ"י תאריך כריתת החוזה עם אמישראגז, מתי התחלת להיות לקוחה שלהם, ועל פי זה, ניתן איכשהו להצליב בין המועדים. את הרי לא מצאת זוג בלונים ברחוב וביקשת מאמישראגז שרק יחליפו לך בלון בכל פעם שאחד מהם התרוקן. לא ככה? נכון, קורה שאדם לוקח בלון ריק ברכבו, ומאתר את מחלק הגז ורוכש ממנו בלון "על הדרך". אבל החוק לא ממש מאפשר לנסוע עם בלון גז (ריק או מלא) ברכב הפרטי, וסביר גם שלא כל אדם יעז לעשות זאת.איך אוכיח? שיביא חשבונית של התקנת המזגן ואני אבי חשבונית על התקנת הבלונים. מה דעתך אדון יקר?
וציינתי שאין עם מי לדבר. הוא טיפוס עברייני. לא אציין עדה (וגם עו"ד) עושה מה שהוא רוצה. פתח גם חלון בקיר חיצוני ופגע לי בפרטיות. השתלט על ועד הבית, על המקלט ועוד הרבה. חח קפה ועוגה
אולי בטבעון אין אנשים כאלה. ברמת גן יש
רק בקשר ל א.א. לא יודע "איך תוכיחי". לפי דגם המזגן, כן ניתן לדעת "בערך" את גילו, ואפשר לדעת האם הוא הותקן לפני 10 שנים, 5 שנים או שנה. ולגבייך? גם, אפשר לדעת עפ"י תאריך כריתת החוזה עם אמישראגז, מתי התחלת להיות לקוחה שלהם, ועל פי זה, ניתן איכשהו להצליב בין המועדים. את הרי לא מצאת זוג בלונים ברחוב וביקשת מאמישראגז שרק יחליפו לך בלון בכל פעם שאחד מהם התרוקן. לא ככה? נכון, קורה שאדם לוקח בלון ריק ברכבו, ומאתר את מחלק הגז ורוכש ממנו בלון "על הדרך". אבל החוק לא ממש מאפשר לנסוע עם בלון גז (ריק או מלא) ברכב הפרטי, וסביר גם שלא כל אדם יעז לעשות זאת.
ב. פתיחת חלון בקיר זו עבירה על חוקי הבניה. כאשר עשה זאת, ללא הסכמת השכנים וללא הגשת בקשה ברשות, יכולת להתלונן שהוא פוגע בפרטיותך, ואת דורשת שהפתח ייסגר. לאדם מותר לשנות את פנים הבית כרצונו, אבל אין לו שום אישור לשנות את חזותו החיצונית ללא הסכמה ואישור מהרשות. והיה אם פעל בניגוד לחוק, יש דרכים להסדיר זאת. חששת? פחדת? לא היה לך כוח נפשי לעמוד במאמץ לפעול? זו כבר בעיה שלך...
ג. המקלט הוא נכס שאמור לשרת את כלל דיירי הבית, ועל כן, אין לאיש מהדיירים כל זכות לנצל את חלל המקלט לצרכיו. והיה אם עשה כך? זכות כל דייר להתלונן על כך.
ואיך בדיוק משתלטים על הוועד? הוא ראש הוועד והוא פועל "כרצונו"? גם בנושא זה, קיים גוף שאמור לפקח על כך.
ד. ולגבי הערתך המסכמת? בכל מקום יש "אנשים כאלה", שעוברים על החוק ומצפצפים על כולם ועל הרשויות. בדיוק לשם כך, קיימות הוועדות לתכנון ובנייה, וקיימים בתי המשפט. די בכך, שדייר כלשהו פתח פתח (דלת) וחילק את דירתו ל-2, תוך שהשכיר חלק ממנה לדייר נוסף... בא שכנו שגר מול הדלת החדשה, צילם את הפתח והתלונן בוועדה לתכנון ובניה. באו. בדקו. ראו שהדלת אינה מופיעה בתכניות? הגישו נגדו תביעה, הוא הפסיד, הוא שילם קנס והוא נאלץ לסגור את הפתח שפרץ.
וכן. דווקא בבניין משותף, כלל השכנים יכול בהחלט לדרוש הקפדה יתרה על איזה שטח שייך למי, ומה מותר לו לעשות באותו שטח. בא שכן שגר בקומת הקרקע ובנה לעצמו פרגולה בהמשך לדלת יציאה מהמרפסת לחצר? התלוננו השכנים שמעליו, על כך שהוא "קישט" להם את הנוף עם גגון "מכוער", והוא נאלץ לפרק את אשר בנה במיטב כספו.
אני כשלעצמי דווקא כן הובלתי ויותר מפעם... אבל אני הרי עבריין ידוע [מזלי שאינך משרת עוד כשוטר]...רק בקשר ל א.
למיטב זכרוני (בכל זאת שוטר תנועה שנים רבות) מותר להוביל ברכב פרטי עד 200 (איני סגור לגמרי על המספר, אבל בלון או שניים בטח מותר) ק"ג גז בבלונים בעמידה גם ללא רשיון.
משה על מה אתם מדברים. לא הבנתיאני כשלעצמי דווקא כן הובלתי ויותר מפעם... אבל אני הרי עבריין ידוע [מזלי שאינך משרת עוד כשוטר]...
זה בינינומשה על מה אתם מדברים. לא הבנתי
סודות?זה בינינו
לא ממש סודות, אבל ברזילי התייחס לשורה שכתבתי, שאינה שייכת ישירות לשאלותייך והוא השיב לי אך ורק לגבי סעיף זה.סודות?
לא ממש סודות, אבל ברזילי התייחס לשורה שכתבתי, שאינה שייכת ישירות לשאלותייך והוא השיב לי אך ורק לגבי סעיף זה.
ברזילי לא הבנתי אותךרק בקשר ל א.
למיטב זכרוני (בכל זאת שוטר תנועה שנים רבות) מותר להוביל ברכב פרטי עד 200 (איני סגור לגמרי על המספר, אבל בלון או שניים בטח מותר) ק"ג גז בבלונים בעמידה גם ללא רשיון.
זאת היתה תשובה למשה בעניין הובלת בלוני גז ברכב פרטי, זה לא קשור לבעיה שהעליית אך לעיתים לדיונים יש הסתעפויות צדדיות וזה המקרה.ברזילי לא הבנתי אותך
חח הסתעפויות צדדיות.. אהבתי ☺זאת היתה תשובה למשה בעניין הובלת בלוני גז ברכב פרטי, זה לא קשור לבעיה שהעליית אך לעיתים לדיונים יש הסתעפויות צדדיות וזה המקרה.
כמובן שאין קשר בין אופייו של השכן לבין קיום החוק, שחל על מספק הגז. כאן אנו כבר נכנסים למערכת היחסים הבין שכנית, שאין לה שום קשר לחוק היבש.כתבת שהשכן הוא סוג של עבריין אז שום "צריך" או "חייב" לא יזיז לו.
אמישרגז עשתה את שלה ואם לא תשני את המצב לא יהיה לך גז
כבר כתבתי, שבצורה כזו או אחרת, כן אפשר להוכיח, אבל זה קצת מורכב. לכי ותמצאי את החוזה עם חברת הגז, ותציגי תאריך, ולאחר מכן, תוכיחי (עפ"י דגם המזגן), שבשנת 1932, עדיין לא ייצרו מזגנים מהסוג הזה, אבל חוזה אספקת הגז נכרת בשנת 1929... ו...אה. לפעמים זה אפילו פשוט עוד יותר. על חלק ממוצרי הצריכה, קיימת חותמת שמעידה על מועד הייצור של אותו מוצר. רק לכי ותמצאי את החותמת הזו (במידה שקיימת).אי לכך קיבלת כבר כמה רעיונות טובים:
1. להזיז את הבלונים על חשבונך אם אפשר
2. לתבוע את השכן בתביעות קטנות (גם אם תקבלי תוצאה משביעת רצון ייתכן שאת פותחת קרב מול השכן)
את יכולה להוכיח שהוא התקין את המזגן אחרייך? (בין היתר)
וואלה? את בטוחה במה שכתבת? לפעמים, אין בארון המטבח נקודת חשמל שיש בכוחה להפעיל כירות שכאלה, ואז נוצר הצורך להזמין חשמלטור, שידאג להתקין שקע תלת פזי וזה לא עולה "רק" 30 ש"ח. זה הרבה יותר יקר, ובכלל, תנאי כניסה לנושא מצריך לוח חשמל תלת פזי.3. לקנות כירה חשמלית או אינדוקציה
וואלה... אפשר, אבל זה כבר באמת מסובך. זה כמו אותה גברת שבאה עם שאלה לרב:במידה ותקבלי פסק דין לטובתך בבית משפט ואם תעידי שלדעתך הוא לא יקיים את פסק הדין, כדאי לתבוע באותו מעמד
בבית המשפט שאם הוא לא יזיז את המזגן תוך XXX זמן סביר הוא יהיה חייב לשלם עבור כיריים חשמליות
לא יקיים את פסק הדין - יש הוצאה לפועל
ושוב, תלוי בטיפוס, האם את לא מסתכנת מול שכן כזה
בהצלחה
לא ממש סודות, אבל ברזילי התייחס לשורה שכתבתי, שאינה שייכת ישירות לשאלותייך והוא השיב לי אך ורק לגבי סעיף זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.