עוגייה קטנה
Active member
נקרעים. רק בחלק הקרוב לטלפון. נראה שהם באיכות מאוד נמוכה (שיאומי). האם מישהו יכול להמליץ על חברה באמת טובה? תודה רבה
סמסונג USB לUSB-Cנקרעים. רק בחלק הקרוב לטלפון. נראה שהם באיכות מאוד נמוכה (שיאומי). האם מישהו יכול להמליץ על חברה באמת טובה? תודה רבה
במשך כל שנות שימוש בשיומי לא נקרע כבל כפי שתיארת. גילוי נאות: בעצם, זה כן קרה פעם לנכדי בן ה- 8 אשר נהג למשוך את החוט של הכבל במקום את "הראש" בעת ניתק הכבל מהמכשיר. אחרי שלימדתי אותו איפה צריך לאחוז כאשר מנתקים את הכבל (ראי תמונה מצ"ב) גם אצלו זה כבר לא נקרעמתכוונת רק לחוט שמחבר בין המטען לטלפון. הפלסטיק שעוטף את החוטים המתכתיים. נקרע קרוב לחיבור לטלפון.
הבנתם או להסביר שוב
במשך כל שנות שימוש בשיומי לא נקרע כבל כפי שתיארת. גילוי נאות: בעצם, זה כן קרה פעם לנכדי בן ה- 8 אשר נהג למשוך את החוט של הכבל במקום את "הראש" בעת ניתק הכבל מהמכשיר. אחרי שלימדתי אותו איפה צריך לאחוז כאשר מנתקים את הכבל (ראי תמונה מצ"ב) גם אצלו זה כבר לא נקרע
צפה בקובץ המצורף 34698
במשך כל שנות שימוש בשיומי לא נקרע כבל כפי שתיארת. גילוי נאות: בעצם, זה כן קרה פעם לנכדי בן ה- 8 אשר נהג למשוך את החוט של הכבל במקום את "הראש" בעת ניתק הכבל מהמכשיר. אחרי שלימדתי אותו איפה צריך לאחוז כאשר מנתקים את הכבל (ראי תמונה מצ"ב) גם אצלו זה כבר לא נקרע
צפה בקובץ המצורף 34698
בכל הלינקים למעלה של אייבורי וKSPמתכוונת רק לחוט שמחבר בין המטען לטלפון. הפלסטיק שעוטף את החוטים המתכתיים. נקרע קרוב לחיבור לטלפון.
הבנתם או להסביר שוב
אז יש בעיה באיכות החוט ועדיף לקנות באליאקספרס?כבל מצויין
עבה (עמיד)
ארוך (1,5 מטר)
תומך 5A (בדקתי אצלי)
מחיר סביב 28 שח (לזוג!)
8.99US $ 30% OFF|Baseus Fast Charging Usb Type C Cable 5a Usb C Cable Type C Cable For Huawei Data Cord Charger Usb Cable C For Xiaomi 10 Pro 9 - Mobile Phone Cables - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
אליאקספרס זה כי זה הכי זול, אבל צריך לחכות עד שיגיע. לפעמים אפילו חודש פלוס... אני כשלעצמי הזמנתי מהם וזכיתי לקבל אחלה כבל.אז יש בעיה באיכות החוט ועדיף לקנות באליאקספרס?
לעניות דעתי, אין אחריות על כבלי המטענים וגם אם יש, היא למשך זמן קצר.אבל שלי עדיין עם אחריות. צריכה לבדוק. בינתיים מטעין. זה כבר החוט השני שנקרע
אתה חמוד שהיית דואג לי לכבל לא כפת לי האחריות. לא רוצה חוטים שיקרעו אחרי זמן קצר. אמרו לי שב-באג יש חוטים חזקים שבת שלום משהלעניות דעתי, אין אחריות על כבלי המטענים וגם אם יש, היא למשך זמן קצר.
גם בארץ הכבלים הללו אינם יקרים במיוחד, ורבים הם אלה שמעדיפים לרכוש כבל ארוך יותר מזה שמסופק עם המכשיר.
יש כמובן כבלים עם ציפוי של בד ויש כבלים עבים ויקרים יותר כפי שכבר כתבו כאן.
אם בא לך לחכות, תזמיני מעליאקספרס. ואם זה דחוף, אין מנוס ותיאלצי לרכוש בארץ.
ו... אילו גרת בסביבתי, הייתי דואג לך לכבל.
כמעט בכל חנויות המחשבים יש. והנה דוגמא למשהו נחמד בעלי אקספרס https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...cro-usb-cables-android-cord/1005003069769726/אתה חמוד שהיית דואג לי לכבל לא כפת לי האחריות. לא רוצה חוטים שיקרעו אחרי זמן קצר. אמרו לי שב-באג יש חוטים חזקים שבת שלום משה
משה תודה אבל לא קונה באתרים בחו"ל. מסיבה כלכלית. המליצו לי על חב' אנקר או גריןכמעט בכל חנויות המחשבים יש. והנה דוגמא למשהו נחמד בעלי אקספרס https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/5a-nylon-usb-type-c-cable-fast-charging-for-xiaomi-samsung-huawei-0-5m-3m-data-cable-mobile-phone-micro-usb-cables-android-cord/1005003069769726/
לא צריך לעשות שום עניין מכבל טעינה לנייד. זהו מוצר זול וידוע שאורך החיים שלו מוגבל. קונים 2 באורך שמתאים ובמחיר שאינו קטסטרופה, משתמשים בראשון עד שנהרס, עוברים לשני וקונים עוד זוג. זה הכל. בהרבה חנויות הכבלים הם מוצרי מדף וזה כולל גם מרכולים גדולים. אני לא מכיר את אנקר או גרין אבל זה ממש לא משנה. אין כאן מקום לדוקטורט.משה תודה אבל לא קונה באתרים בחו"ל. מסיבה כלכלית. המליצו לי על חב' אנקר או גרין
אם זו התודה שלך... נראה שלא אגיב לך בעתיד. ביי.אתה מזלזל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.