עוגייה קטנה
Active member
אני עוברת דברים קשים מאוד. נפלט לי. מאוד מצטערתסליחה על "המזלזל". לא התכוונתי לפגוע בך. אני בסהכ רוצה חוט חזק שלא יקרע כל יומיים. חושבת שהכי טוב זנ חוט עטוף בד
אגב כרגע זו שיחה פרטית?
אני עוברת דברים קשים מאוד. נפלט לי. מאוד מצטערתסליחה על "המזלזל". לא התכוונתי לפגוע בך. אני בסהכ רוצה חוט חזק שלא יקרע כל יומיים. חושבת שהכי טוב זנ חוט עטוף בד
אגב כרגע זו שיחה פרטית?
ההפך, בחו"ל זה יותר זול.משה תודה אבל לא קונה באתרים בחו"ל. מסיבה כלכלית. המליצו לי על חב' אנקר או גרין
בעלי אקספרס גם ניתן להשיג חוטים באורך 3 מטרתודה רבה
תודה. אין בעיה של כרטיס אשראי. אין לי כוח לפרוצדורה של קנייה בחו"לההפך, בחו"ל זה יותר זול.
כמובן שאם יש בעיה של כרטיס אשראי אולי אפשר לעשות כרטיס אשראי נטען.
גם הכבלים שנמצאים ברמי לוי הם באיכות מספקת.
ב YELLOW גם יש כבלים סבירים
תודה. אני בעד מטר וחצי. החוטים אכן קצרים. שאלתי בהרבה מקומות. אין להשיג מעל מטר. לגבי החוט. נראה שהכי טוב החוט שעטוף במין בד. כמו החוטים של פעם. ואגב אני לא קונה בעליאקספרס מטעמי תקציבכבל מצויין
עבה (עמיד)
ארוך (1,5 מטר)
תומך 5A (בדקתי אצלי)
מחיר סביב 28 שח (לזוג!)
8.99US $ 30% OFF|Baseus Fast Charging Usb Type C Cable 5a Usb C Cable Type C Cable For Huawei Data Cord Charger Usb Cable C For Xiaomi 10 Pro 9 - Mobile Phone Cables - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
"הולכים לעלי אקספרס"? היכן הוא גר?הולכים לעלי אקספרס, מחפשים כבל טעינה מהסוג המתאים (USB-C או Micro USB), מסננים לפי מס' ההזמנות הגדול ביותר וקונים. עניין של דולרים בודדים, והטעינה היא אותה טעינה כמו במקרה של כבל של מותג יקר כלשהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.