שלום, המלצה לקוקטיילי במבצע על הבר...

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
שלום, המלצה לקוקטיילי במבצע על הבר...

היי ח'ברה, יש לנו ביום שישי מסיבת ליידיז' נייט שבנות שותות חינם כל הערב ובנים גולסטאר כל הערב. עכשיו מן הסתם זה לא על כל הבר ותהיה רשימה של דברים. כרגע על השלטים הבעלים הבטיח ברשימה פיג' וקוסמופוליטן "ועוד המון קוקטיילים ופינוקים על הבר" עכשיו אני מנסה לבנות רשימה של קוקטיילים וליקרים שהעלות שלהם יחסית זולה (לבר כמובן) כדי לבנות מבחר כמה שיותר גדול ליום שישי. אז יש כאמור פיג' וקוסמו. חשבתי על מוחיטו - טעים וזול מבחינת עלות לבר. WOO WOO, סקס על החוף ומרגריטה\מרטיני פסיפלורה\תות - יש לנו המון סירופ פסיפלורה (למכונת ברד) שאני עושה איתו מרטיני ומרגריטה מעולים! ומונין תות שהגיע הזמן שנפתח אותו חח. יש לכם רעיונות לעוד קוקטיילים לבנות וליקרים לצ'ייסרים שהעלות שלהם יחסית נמוכה? למשל מידורי, קלואה, בד אפל ובייליס אני לא אוציא... האמת שאפשר בצ'ייסרים להוציא שנאפסים מגוונים, זה יכול להיות נחמד לא? תודה לעוזרים

tal1g

New member
מה טווח הגילאים וסוג המקום?

לכל המוצרים שרשמת שלא תשתמשי יש תחליפים זולים ברמת ה-30 ש"ח שפותרים לך את הבעיה. וחוץ מזה איך קוראים למקום ? אולי הפורום חובב האלכוהול יפרגן מפני שלפי המבצע שישלמו בו כניסה המקום יזדקק לכל לקוח. דבר חשוב. יש לשים לב ללקוחות בעיקר בנות שגופן מפרק אלכוהול יותר לאט שלא יהיו התעלפויות,הרעלות אלכוהול וסתם סיטואציות שיגרמו ללקוחות לזכור את מקומכם שלא לטובה ובכל שימור הלקוחות יפגע. כמו כן הייתי מציב שומר באיזור השירותים להמנע ממניאקים שינסו לנצל את המצב ומונע כניסות זוגיות לשירותים. בהצלחה

D221

New member
20+

יש שומרים בכניסה ומול השירותים ובעמדת הDJ שמשקיף על כל המקום בנוסף למצלמות במעגל סגור שיש על כל חלקה במועדון.

tal1g

New member
20+ קהל רגיש.

קודם כל תנסו למזוג וודקה לא ת.הארץ. דבר שני תערבו ספקים/יבואנים לערב 10 ש"ח הם יבנו לך פתרונות. שלחי לי הודעה כמה דרום אני אפנה אותך ואם את יודעת ממי את קונה אלכוהול שאני אקשר אותך עם יבואנים. ובהצלחה מחר תכינו כוסות טיפים ופשוט תיפלו על כל לקוח ביחד אם לאא לא תצאו עם שקל בגיל הזה אין מודעות לטיפים בדרך כלל.

D221

New member
לא נוגעים בתוצרת הארץ, גם לא מה שחינם

אין לנו שום דבר תוצרת הארץ בבר. וודקה הבית היא סמירנוף. אין לנו לא "אלסקה" ולא "תהילה" לא נוגעים בזבל הזה. רק הערק... למחר ולערב 10 הבאתי כמה ארגזים של שנאפס, קודם כל שיהיה להוציא צ'ייסרים חינם. וגם - "טיישנה" ולא חברה ישראלית... אתה באמת חושב שאת הספקים זה יעניין שאנחנו עושים ערב "10"? לא כי אם כן, זה מעולה ואני באמת אדבר איתם. בעיקרון אנחנו עובדים עם כמה חברות שזה די כאב ראש... טמפו, קוקה קולה, הסקוטית, יינות ביטן, 123, ועוד מישהו קטן מהסביבה. לדעתי בקרוב נצמצם את זה לטמפו,קוקה קולה והסקוטית... אפשר להשתגע מכל כך הרבה חברות שונות, כבר התערבבו לי המחירים של כולם חחח. תודה רבה על ההצעה לעזרה
כן ידוע שאין מודעות לטיפים, הסכום בסוף הערב זה משהו מגוחך שלא שווה ציון בכלל.

tal1g

New member
את הנבחרת שציינת אני אוהב ואם אפשר לעזור אז

כולם יתנו כתף מנסיון

lb22

New member
ואני שואל..

מתי יעשו ערב גברים שגברים ישתו חינם בירה ובנות ישלמו על הכל ? :)..... בכל פאב שהולכים אליו , ערב בנות , בנות שותות חינם , משקה שני חינם לבנות ... והבנים נתקעים עם הבירה וכל השאר...

D221

New member
בנים שותים גולסטאר כל הערב חינם... וחוץ מזה ש

זה הרי ברור שעל הבר יעמדו רק בנות ויזרימו משקאות אחורנית לחברים\ידידים שלהן.... ו.. שבוע הבא יש ערב "10" - רוב הבר ב10 שקליםגם לכולם ושבוע אחר כך מסיבת סקס... ככה שלא תגיד שלא דואגים לגברים מה גם שהמסיבה הזו היא כדי להביא הרבה בנות כדי שלבני המין השני יהיה מבחר
אז בתכלס אין סיבה לתלונות! ותודה לכל ההצעות, שכחתי באמת קפירנייה!

lb22

New member
אז יאללה ...

וואלה גולדסטאר חינם...מה אני אגיד לך :) משוש חיי.... אבל היי אני מקווה שיהיה לכם בסדר שם :)

חמדונה

New member
אבל

ערב גברים לא ימשוך נשים ערב נשים כן ימשוך גברים מסקנה: ערב נשים יותר משתלם.

D221

New member
נכון! זה מה שאמרתי, שערב בנות זה תכלס

בשביל הבנים, שיהיה להם הרבה מבחר, שיהיה להם על מה "לשטוף את העיניים", חוץ מהברמניות. ומחר יהיו 3 בנים ובת בתוך הבר.

המלצה שלי...

מוח מדמם... צ'ייסר\שוט שכבות... שמים שנאפס אפרסק (עדיף קפוא) כמעט עד למעלה. על זה קצת בייליס (או תחליף זול). על הכל דש גרנדין וזה נראה ממש טוב וגם טעים ביותר... הבעיה היחידה היא זמן הכנה ארוך והגיוני שיהיה שם מטורף מבחינת הזמנות.. אבל אם יש לך זמן למוחיטו, יש זמן לזה :)

D221

New member
לא יהיה לי זמן להתחיל להתעסק עם מוח מדמם

נכון, זה יפה וזה די טעים אבל אין לי זמן להתחיל להוציא כאלה, בטח לא כשזה דברים שיוצאים חינם. שישי שעבר בשיא הלחץ הבעלים בא ודופק לי הזמנה - "אני צריך 5 שיתוק ו2 מוח מדמם"... רציתי להרוג אותו! למרות שהוא אין לו מושג מה זה, הוא פשוט הזמין אנשים ושאל מה הם רוצים וזה מה שביקשו. המוח מדמם יצא פארש כי לא היה לי שנאפס והשתמשתי בוודקה אפרסק... בהחלט לא אותו הדבר. תודה לכולם על ההצעות. הזמנתי 3 ארגזים של מגוון שנאפסים...

obbb

New member
אני חייב לשאול

באיזה מקום את עובדת? נשמע מקום לא רע בכלל... זה לגיל שלי ואני מחפש גיוונים...

D221

New member
אכן אחלה מקום לבילוי...

באזור הדרום. בגלל שזה קרוב לי והבעלים הוא ידיד שלי אני לא ממש מתלוננת אבל תכלס המשכורת לא משהו. לבילוי זה אחלה , יש חדר סנוקר, חדר עם ספות עור ופלזמה עם סוניפלייסטיישן, רחבת ריקודים ובר ועוד שני חדרי ישיבה. מקום גדול שקשה למלא בחורף במיוחד ללא פירסום רציני. שישי הזה הצפי שיהיה מטורף, לראשונה מאז הפתיחה שהוא השקיע בפירסום... תכלס זה הכנה למסיבת סקס שאנחנו מארגנים אוטוטו ממממ יהיה חם

Symbolic

New member
יש שם למקום?

אני חושב שאני יודע על מה מדובר.. אבל אם את לא רוצה לחשוף מסיבות אילו ואחרות (בהחלט מובנות!) אני אבין...

D221

New member
מאי טאי!!! כמה זמן לא שמעתי את

השם הזה חח נכון יש גם מאי טאי שתכלס הגירסה של הארץ לקוקטייל הזה היא מזעזעת! בארצות הברית דווקא זה הולך יותר, הם עושים את זה אחרת.

למעלה