שלום, המלצה לקוקטיילי במבצע על הבר...

  • פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
הרשימה שהכנתי עד כה:

קוסמופוליטן (לא יודעת למה הוא ננעל דווקא על זה) מוחיטו קייפירינייה\קייפרושקה סקס על החוף טקילה סאן רייז בלו הוואין סקרו דרייבר (סתם נשמע יותר טוב כקוקטייל א') קובה ליברה (סתם נשמע טוב ב') מון שרי אריבה לה מחיקו נקי בצ'ייסר: פיג'לינג\פיג' אבטיח שנאפס מלון\תות\אפרסק\כרמל סמירנוף\ווניל\תפוח יפה לא?
 

temptation411

New member
עם הפידג אבטיח תנסי..

מנה וחצי פידג אבטיח חצי מנה מונין פסיפלורה קוביות לימונים לסגור בסאוור (בהנחה שאת סוחטת טרי) קרח כתוש ולנער את הוודקה וניל היתי מערבב עם קולה וקצת ליים גוס והתפוח פשוט עושה סאוור..
 

D221

New member
מה שיצא בסוף -

המון קוסמופוליטן! הכנו בקבוקים של זה כדי לחסוך זמן. מוחיטו, עד שנגמר מלאי הסודה ובעיקר הסבלנות להכין מוחיטו כל שניה. קייפירנייה, בלו האווין, סקס על החוף יצא המון אבל הכי הרבה כמצופה יצא פיג'לינג. בחיים שלי לא מזגתי כל כך הרבה גולסטאר בערב - 8 חביות (!) והכרתי ג'וק חדש של אנשים - אפטר שוק כחול עם רדבול...
 

Symbolic

New member
איך הכנת את הקוסמו?

לפי אילו יחסים? קוסמו כמו בספרים הוא משקה חזק יחסית (1.5 וודקה, 1 קרנברי, 0.5 סאוור 1 טריפל סק) ויש בנות שהוא חזק להן מידי. שהוצאת כ"כ הרבה קוסמו השתמשת ביחסים אלה או קצת החלשת/עידנת את הקוסמו? באמת מעניין..
 

D221

New member
עשינו ביחסים האלו, אבל

כדי לא להוציא מנה שלמה של קוסמו לכל אחת שבאה ומבקשת 4 כוסות... שמנו קרח גרוס בכוס מרטיני וזה דילל קצת את חוזק המשקה.
 

Symbolic

New member
ואללה...

נשמע אחלה. אישית זה לא "נהוג" לשים קרח בכוסות מרטיני אבל שאת צריכה להוציא כ"כ הרבה, ועוד בחינם בעקרון, הכל תופס.. :) כבר היה לי לא פעם שבחורות עיקמו פרצוף על הקוסמו שלי בטענה שהוא "חזק". הבעיה בארץ שעושים כזו שכונה מקוקטיילים ומחלישים אותם כ"כ, בשביל החיך הישראלי שבעקרון לא "אוהב" אלכוהול (אני עושה פה הכללות מטורפות, סתם דרך להבהיר את הנקודה שלי, הן ממש לא תמיד נכונות). יוצא מצב שמישהו/מישהי שתו קוקטייל מסויים בבר, הוא היה חלש וטעים, ו"לא הרגישו את האלכוהול" כאילו שזה יתרון (כאילו פאק, אתה לא אוהב אלכוהול שתה קולה, אין רע בזה), ואז אתה מכין אחד כמו שצריך והוא חזק מידי להם. הכי מעצבן אותי שיש אשכרה מקומות שמוציאים קיפירינייה ע"ב רום בהיר ולא קשאסה, וכן, זה טעים והכל אבל קיפיירינייה זה ממש לא, ואז אתה מוציא אחת כמו שצריך ואנשים לא אוהבים את האגרסיביות של הקשאסה.
 

D221

New member
נתקלתי בזה הרבה

בבר קורה הרבה שחוזרים קוקטיילים בטענה שהם חזקים מדי, או מקרים בהם אני רואה מי הלקוחה... אז אני עושה מראש חלש יותר ואז היא באה ומודה לי על קוקטייל ממש טעים ש"לא מרגישים את האלכוהול, ממש טעים כל הכבוד" או בנות שאומרות לי שהן רוצות משהו עדין שהאלכוהול ביקושי יורגש... מה לעשות, תמיד צריך לרצות את הלקוח... ברור שלא נהוג לשים קרח גרוס בקוסמו אבל בגלל שזה יצא אתמול בכמויות (5 בקבוקי סמירנוף מלאים בקוסמו בערך) כדי להקטין את כמות הקוקטייל הקטנו את נפח הכוס עם קרח גרוס... עזוב, עבדתי במקום שהיה מוציא קפירנייה עם וודקה (קיפרושקה). האמת שזה באמת יותר טעים מהקשאסה בלי שום קשר. עולם הקוקטיילים בארץ פרוץ לחלוטין, לכל מקום יש את הגירסאה שלו לכל קוקטייל מוכר, להזמין קוקטייל בבר זה בגדר הפתעה... לך תדע מה תקבל
 

Symbolic

New member
ממש..

שבן אדם אומר לי "הקיפירינייה של מקום X אחרת, ככה לא עושים קיפירינייה, אני אומר לך, אני מכיר מה זה שתיתי מיליון פעמים". פשוט עצבים. הרבה גם שותים קיפירינייה בחתונה או משהו, פשוט מקערה ענקית (שב90 אחוז מהמקרים שמים באמת וודקה או רום בהיר) וחושבים שככה זה הקוקטייל. יש בחורות שאפשר פשוט למזוג להם כוס מרטיני של מיץ חמוציות, לקרוא לזה קוסמו, לקחת 45 שקל והן יצאו מרוצות. כאילו מה הקטע, אתה לא אוהב? סבבה לגמריי! לא חייבים. גם אני לא אוהב קוסמו, אז אני פשוט לא מזמין
 

D221

New member
../images/Emo13.gif

נכון, הייתי מכינה בחתונות או עם וודקה או עם רום, ואז באים אליי לבר מבקשים קיפירנייה ומחזירים בטענה שזה לא טעים להם ובחתונה שהם היו היתה קייפירנייה ממש טעימה... לך תחנך את כל העולם אה לגבי הקוסמו... אחרי שהתרגלתי לעשות חלש מישהי החזירה בטענה שהיא מרגישה רק מיץ וזה מתוק מדי חחח ככה שאי אפשר לדעת, אולי עוד יש לבנות ישראל תקווה.
 

maxfain

New member
אני חושב

שהקוקטיילים הכי איכותיים בארץ הם דווקא במסעדות מסוימות, שלרוב מכינים אותם ממרכיבים איכותיים וכמו שצריך. עם כל השאר, אני יותר ממסכים איתכם. במיוחד לגבי מקומות המוניים.
 

חמדונה

New member
וואלה לא יודעת,

שתיתי רק פעם אחת, והיה לי ממש טעים. אין לי יותר מדי למה להשוות. ובואנה- איך הצלחת להרים ערב בנות בלי להגיש אפילו אורגזמה אחת?
 

D221

New member
פשוט מאוד - לא מחזיקים שמנת בבר

אין לנו שום דבר עם שמנת בתפריט, כי בחרנו לא להתעסק עם שמנת - התדירות שמשקאות שמנת יוצאים נמוכה והשמנת מתקלקלת ובשביל קוקטייל שמנת בשבוע לא שווה להחזיק... אבל נראה לי שלשבוע הבא למסיבת סקס זה כבר יהיה חובה... כדי שנוכל להוציא אורגזמה על כל צורותיה ובלו ג'וב וכל האלה...
 
למעלה