שלום.. הפוך מסתיו..

מירו311

New member
שלום.. הפוך מסתיו..

אני בחור רזה והייתי רוצה לדעת איך אפשר להתאמן על איזור המותניים שיתרחבו?? תודה..

vadisimus

New member
איזור המותניים

לפני ההכול אתה צריך להבין שכול אחד נולד עים בניית גוף שלו. כדי להרחיב איזור המותניים אזור הזה צריך להשתתף הרבה באימון, תרגילים משתנים תלוי בסוג האימון שאתה בוחר. שאלה, בשלביל מה אתה רוצה להרחיב איזור המותניים, אולי כדאי רק לחזק אותו?

מירו311

New member
יש לי מבנה גוף רזה

והתחלתי להתאמן על כתפיים ושילוש והמותניים נשארו ללא שינוי וזה יהיה יותר לא יפה שהחל העליון יבלוט והמותן יהיה צר בלי פורפורציה! איזה תרגילים יכולים לעזור??

oridoron77

New member
מבנה צר שם הוא דווקא השאיפ של הרבה מתאמנים...

מבחינת פרופורציה מבנה צר בחלק המותניים, עם שילוב של מאסה גדולה בפלג גוף העליון (שרירי הגב, חזה וכו'..) = המראה המשולש. מה זה "שילוש"? אורי

מירו311

New member
שילוש זה המראה המשולש שכתבת!

תצודק שזה היופי שהמותניים צרות וזה יוצר את המראה המשולש.. אבל המותן שלי צר מדי!!

vadisimus

New member
הייתי ממליץ לעבוד יתר עם חלק גוף התחתון

אני לא יודעה איך אתאמנת עד עכשו, תכניס לאימון שלך יותר עבודה על בתן תחתון, גב תחתון ושרירים אלכסונים

vadisimus

New member
בתן תחתון, לא טעיתי

בתרגילים על בתן תחתון משתתפים גם שרירי גב תחתון וגם שרירים אלכסונים, כוונה לחזק אזור התחתון של הגוף

הר ניר29

New member
כל העניין של בטן

תחתונה...(אם זו הכוונה) לא ממש ברור לי איך ניתן להפריד עבודה על איזור זה. אשמח אם תאיר את עיניי לכמה תרגילים המדגישים את הבטן התחתונה. שוב, אם זו הכוונה. תודה

Dark Muse

New member
עצוב וחמור שאיש מקצוע בעיסוי

מעלה את המושג הזה בטן תחתונה ועוד בשגיאת כתיב איומה שכזאת. מציע לך לחזור קצת על החומר שלמדת בקורס באנטומיה..אם למדת בכלל.

vadisimus

New member
לא רק אני מעלה את המוסג הזה

תכרא ספר Strength Training Anatomy by Frederic Delavier זה לא ספר יחיד שמעלה מוסג שרירי הבטן התחתונה

Dark Muse

New member
זאת שגיאה של הספר

שמנציחה מיתוס. יש את הישר בטני, זה שריר אחד. ישנים שרירים אחרים שלא קשורים לבטן תחתונה כפי שאתה רואה זאת (כמו רצפת אגן וכו').

vadisimus

New member
שגיאה של הספר

תכניס לחיפוס בגוגל מוסג lower abdominal muscles שזאת לא שגיאה של הספר

oridoron77

New member
ואדים...

ההתנסחות שלך בתור איש מקצוע שמכבד את עצמו, צריכה להיות מדוייקת. במידה ושגיאות כתיב כמו כשכתבת נכתבות, הרושם עליך יכול להיפגע בתור מאמן\מטפל, וחבל. לא ידוע על שריר תנועתי של הבטן באיזור התחתון שלה, אולי התכוונת לשריר מייצב? אורי

vadisimus

New member
דיוק

סלחו לי על שגיאות כתיב שלי. כאשר כתבתי בתן תחתונה התקוונתי חלק תחתון של Musculus rectus abdominis, וגם Musculus quadratus lumborum לא אמרתי שניתן להפריד עבודה על איזור זה, כתבתי שתכניס לאימון שלו יותר עבודה על בתן תחתונה, גב תחתון, ושרירים אלכסונים. מוסג בתן תחתונה, או גוף תחתון הבאתי מרפואה משלימה, אזור טבור ומתחתיו נקרא חלק גוף התחתון

oridoron77

New member
ואדים

זה לא עניין של לסלוח לך או לא. פשוט תבין שכאשר אתה מתנסח בצורה לא נכונה, אנשים נותנים להסיק מסקנות, שאולי יהיו לאו דווקא נכונות. כאשר אתה אומר להכניס יותר אימון לבטן תחתונה, אתה צריך להבין שאתה מבקש "בידוד" של האיזור (מה שלא ניתן לעשות). כל עבודה על הישר בטני (Rectus Abdominis) תערב את כל רקמת השריר מתחילתו (שנמצא בפלג הגוף העליון), עד לסופו (שנמצא לפני תחילת פלג הגוף התחתון). השתדל להיצמד למינוחים מעולם הכושר הגופני, מאחר ואנשים כאן אינם עוסקים ברפואה משלימה, ואינם מבנים את כוונת המינוחים מהעולם הזה. אורי

למעלה