שלום! הצטרפתי!

הי! אז גם אני החלטתי להציץ לפה! ../images/Emo9.gif

אז למי שמכיר ולמי שלא- אני שפרה, אמא לעדי בן 3 (בשבוע הבא!) ולאיתי בן חצי שנה. אני גולשת כבר די ותיקה (בפורום ה"הוא"...)וכאן פעם ראשונה. בנתיים רק קפצתי להגיד שלום ונראה בהמשך איך אני "מסתדרת עם שני הפורומים... ביי בנתיים.

רותי&ע

New member
ברוכה המציצה ../images/Emo8.gif

תמיד נחמד לארח מכרים ותיקים. הציעו לך כבר
? תמסרי ד"ש לכל מכרותי הותיקות..

דיאנה1

New member
הי שפרה! אולי תוך כדי הצצה תתני את

תאריכי יום ההולדת, שלא נשכח לברך, במיוחד כשהיומולדת כל כך קרוב?

גם אנחנו מצטרפים

ראיתי עוד איתי, אז החלטתי גם להצטרף רשמית. שמי נעה, אמא של שיר ואיתי בני 4 ו8 חודשים. ילידי 3/3/97. סופרים את הדקות ליום הולדת חמש (מה בוער להם). איתי היום לפני השינה שאל אם יש מקום בבית ל 72 אורחים ליום ההולדת. שאלתי איך הגעת למספר הזה? אז הוא ענה 35 ילדים מהגן של שיר, 35 ילדים מהגן שלי, ואתם זה יחד 72. אמרתי לו ש 72 זה קצת הרבה, אם רוצים להזמין את כל ילדי הגן אז אולי ימי הולדת נפרדים, אבל הם לא רוצים ימי הולדת נפרדים. יש לי עוד כמה חודשים לדאוג לגבי ארוח של מסת ילדים כזו.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני כבר מוסיפה אותך לרשימת ימי ההולדת. אפרופו יום הולדת-במאמרים (בראש העמוד) יש רעיונות לימי הולדת. את מוזמנת לתרום רעיונות נוספים..

נסיון נוסף לתמונה

משום מה תמונה לא עולה, אז מצורף קישור להודעה עם תמונה מהפורום השכן של חינוך בגיל הרך. דרך אגב אז התלבטנו אם להפריד בינהם בגן טרום חובה, בסופו של דבר כן הפרדנו. ההפרדה עברה טוב ושניהם מרוצים (וגם אנחנו).

נירית1

New member
ברוכה הבאה ואיזה מתוקים - אני שמחה

על אמה לתאומים עם נסיון, כי אני בעוד כחודש הולכת גם ללדת תאומות. אז עצות תמיד יתקבלו בברכה.

איזה בובונים!!!../images/Emo99.gif

מזכיר לי שלפני ההריון בדקתי את הסבירות לתאומים (קרוב לאפס) כי נורא רציתי ואחרי שבר נולדה ברכתי שהיא רק אחת.. אבל בגילם נראה לי ששוב יש לי סיבה לרצות, נכון? זה כבר קל ויותר מתגמל מקשה או שאני טועה?

רותי&ע

New member
מקסימים ../images/Emo20.gif אם את רוצה אפשר

לצרף את התמונה לגלריה ולאתר..

ברוכים הבאים ופששש....

נראה לי שיום הולדת אצלכם יהיה פרויקט רציני
וסחטיין על החשבון של איתי! בדקתי במחשבון הוא צודק (חחחחח...
)

שלום! גם אני אורחת לרגע ../images/Emo65.gif

באתי לראות על מה המהומה.... הקפצת ההודעות קצת משגעת אותי, אבל הרבה מהפרצופים הוירטואליים מוכרים... בכל מקרה, אני אמא של איה בת עשרה וחצי חודשים

דיאנה1

New member
שלום שלום שירלי ואיה!

ככה גם אני הרגשתי כשקפצתי הנה - הי, אני מכירה את החבר´ה פה! אגב למה תוכי?

כששואלים אותי למה קראנו לה איה...

אז מעבר לכל ה"חוקים" שבעלי הציב לגבי השם, אני אוהבת את השם כי זה עוף דורס - ציפור יפה עם תעופה אלגנטית - אבל קילרית. וזה משהו שאני מאחלת לבת שלי, שתהיה אשה אסרטיבית (זה הדימוי בעיני). ותוכי היה הציפור היחידה שמצאתי
(ינשוף לא נחשב - מה היא - הארי פוטר?)

דיאנה1

New member
../images/Emo6.gif שכנעת אותי!

עוף דורס, מה? אז עוד 17 שנה כשאראה את איה מאחורי ההגה כדאי לברוח? ברצינות - זה ממש יפה, ואפילו מרגש. שם עם משמעות אמיתית וציפיות. אהבתי. וזה גם פמיניסטי מאד בעיני - האסרטיביות והאלגנטיות. בהחלט התקדמות מהשאיפה הגלומה בשמות "יפה" ו"עדינה". דווקא הארי פוטר מאד "אין" היום. קניתי ספרים בסטימצקי והציעו לי קלף של הארי פוטר במבצע. אני נראית כל כך צעירה שאוספת קלפים של הארי פוטר? או אולי כל כך מבוגרת שיש לי ילדים גדולים מספיק בשביל זה? או שפשוט הקופאית מציעה אוטומטית לכל אחד.

רותי&ע

New member
שלום אורחת ../images/Emo13.gif

ולהקפצה מתרגלים
הכל עניין של הרגל. יש לה גם יתרונות-הדיונים הופכים להיות ארוכים יותר..

הי שירלי, ברוכה הבאה

עכשיו יהיה לי עוד מקום ללמוד בו מנסיונך....מה שלום איה? נשיקות

למעלה