אולי שמת יותר מידי כורכום?
ש שחמטית New member 18/10/07 #18 שמתי עכפית אחת, הוא טוען שיש לזה טעם לואי בקציצות שמתי ממש קצת והוא בכל זאת הרגיש את הטעם.
י יוכי68 New member 18/10/07 #24 בוודאי!!!!!!!! בשום אוכל שהכנתי לא שמתי כמות כזאת.........צודק בעלך...אז תרגיעי אותו וותגידי לו שזהו תבלין מעולה פשוט צריך להשתמש בו בעדינות אחרת הופך למר.
בוודאי!!!!!!!! בשום אוכל שהכנתי לא שמתי כמות כזאת.........צודק בעלך...אז תרגיעי אותו וותגידי לו שזהו תבלין מעולה פשוט צריך להשתמש בו בעדינות אחרת הופך למר.
ש שחמטית New member 18/10/07 #26 תודה על העיצות יוכי, רציתי להגיב כבר אתמול אבל החשמל הלך לישון, התעורר ל1/2 שניה ושוב נרדם לכמה דקות וחזר ונרדם אז גם אני הלכתי לישון איתו...
תודה על העיצות יוכי, רציתי להגיב כבר אתמול אבל החשמל הלך לישון, התעורר ל1/2 שניה ושוב נרדם לכמה דקות וחזר ונרדם אז גם אני הלכתי לישון איתו...
ש שחמטית New member 18/10/07 #16 קציצות טריפוליטניות (אני חושבת) היה פה קישור וכרגע אני לא מוצאת אותו. הקציצות טעימות אבל הילדים לא ממש התלהבו. --------------->
קציצות טריפוליטניות (אני חושבת) היה פה קישור וכרגע אני לא מוצאת אותו. הקציצות טעימות אבל הילדים לא ממש התלהבו. --------------->