שלום..התיעצות

loli89

New member
שלום..התיעצות

שלום כולם אשמח לדעה ממכם.
יש לי חבר,אנחנו גרים יחד,מאוד אוהבת אותו וסה"כ יש המון חום ואהבה חזקה ביננו.
אתמול רבנו ריב רציני והסיפור הולך ככה:
קצת רקע עליי,אני נהייתי טיפוס קנאי...קצת חשדנית.
אתמול בבוקר פתחתי את המחשב להעביר את הזמן וראיתי שהוא נכנס לפרופיל של איזו אחת שאני כבר זוכרת בעבר שראיתי תמונות עירום שלה
במחשב שלו,היה בינהם קטע לפני שהכרנו.
זיהיתי אותה ומיד נהיה לי דופק מהיר,הייתי חייבת לראות את ההיסטורי וראיתי שהוא נכנס אליה מידי פעם לפייסבוק אף על פי שהיא לא חברה אצלו בפייסבוק.
כשראיתי את התמונות עירום שלה פעם אמרתי לו שמע יש לך תמונות של אקסיות..ואני גולשת ,פשוט תמחוק,גם לא עוררה בי קנאה כי לדעתי...היא באמת נראת בחורה זולה וממוצעת מינוס.
אז עברתי.
אבל עכשיו שהבנתי שהיא מעניינת אותו?עד עכשיו? הם יצאו ב2009! והיא ניסתה לפי מה שאני יודעת להתחיל איתו כשרק הכיר אותי וסירב לה...

התעמתי איתו לגביי זה ,אמרתי לו שראיתי ושאלתי מה הקטע?
הוא התחיל עם סיפור א' - שהיא צצה בניוס פידס-אבל זה לא יתכן כי היא לא חברה אצלו.
סיפור ב'- מאז שנפרדנו ,הוא איבד קשר עם חבר טוב ילדות שלו כי גם ההוא יצא איתה ,הוא אמר שבזמנו לא ידע (איך זה יכול להיות?חברי ילדות ולא יודעים שהתעסקתם עם אותו חור?)
ומאז הוא רב עם ההחבר והם לא מדברים.והבחור ההוא היה מאוד חשוב לחבר שלי,והוא רוצה לחזור להיות בקשר איתו אז הוא נכנס אליה לפייסבוק ומסתכל אם יש ראיות שהם יחד עדייו.

אני פשוט מרגישה רע,אני לא מאמינה לו.
אני לא חושבת שהם בקטע והוא מחביא ממני אבל עצוב לי שהיא מעניינת אותו
וזה גורם לי להסתכל עליו בעין אחרת...ולא לרצות בכלל לדבר...ואני קצת לא יודעת מה לחשוב או לעשות.
הוא בעצמו קנאי אליי אבל דיי ,אם הוא כזה ..משהו כזה מסתתר לו במוח אז למה אני צריכה להמשיך ללכת צנוע ולא ידידים ולא כלום?
לא יודעת.
חשבתי באמת באופן נאיבי למידי שאני ממש מעניינת אותו.הוא ביום יום כזה חם אליי,למרות שתדירות הסקס קצת פוחת ופחות משביע...
למה לעזאזל הוא עוקב אחרי הבחורה הזו?אני צריכה לפרק את הקשר?
נ.ב - יש דיבורים על אירוסים וחתונה בקרוב.והמשפחות שלנו ממש ככה מתרגשות מהכל ומחזיקות אותנו עוד יותר חזק יחד.
ובכלל כל הבית הזה שלנו...איך אפשר לפרק הכל בכלל..
תודה.

NEO83

New member
רק לידיעתך

מאוד יתכן שמישהו יופיע בפיד של הפייסבוק כאשר עושים אנפרנד, לרוב הפולואו נשאר מבלי ידיעת הבן אדם.

Berethor

New member
עדיף שזה תמונה של האקסית ולא מישהי חדשה

אני מבין למה לא נעים לך מה שהוא עושה, אבל בכל זאת מדובר פה באקסית, ומה שהיה לו איתה בעבר זה הרבה מעבר לתמונות או קשר אינטרנטי. אולי פשוט קשה לו להתכחש לעבר שלו? בכל אופן כל עוד הוא לא מנהל איתה קשר לא יאה במציאות, אני לא חושב שיש לך מה להיות מודאגת יותר מדי.

Hermineh

New member
אולי פשוט תפסיקי את הקנאה הזאת?

נניח לרגע שקרה הדבר הכי נורא - הוא עדיין מעוניין בהיא. אז יעזור לך אם תעשי לו בלגן? אתם עדיין לא נשואים ואם הוא רוצה לעזוב בשביל מישהי אחרת שהוא מעוניין בה אז עדיף לך שיעזוב עכשיו מאשר אחרי החתונה.
אם הוא לא רוצה לעזוב אותך ורק מסתכל על הציצים של מישהי בפייס אז שיסתכל, לא מבינה למה זה בכלל מזיז לך.

ואם הוא מסתכל

על מישהי ברחוב או בלימודים ומפנטז איך זה לשכב איתה?
ואם הוא מאונן וחושב על דברים שעשה פעם עם מישהי אחרת?

את צריכה לחשוב עם עצמך מה מקובל עליך ומה לא.
ולזכור שהציפייה שלך להיות באחת והיחידה במחשבותיו היא לא אנושית.
אפשר לבקש ממנו שלא להיות בקשר אינטימי עם מישהי אחרת- אי אפשר לבקש שלא יפנטז..

loli89

New member
טוב תודה רבה

אני אישית באמת לא חושבת שהגענו בכלל לשלב הזה שחבר שלי מתגרה לא ממני איך אני יגיד..?הכי הרבה. אף על פי שאנחנו יחד לא מעט זמן.
שנינו התברכנו במראה חיצוני.מאוד מיניים ויש ביננו המון איניטימיות ואני מרגישה מאוד את השביעות רצון.
ונראה לי שהבנתי אותו וזה הכי חשוב. לאור שיחתנו שהכל הסתדר בה.
וכן מסתכלים על אחרים,בין אם זה כוסיות מונדיאל לבין אם זה "גלו מי הדוגמן החדש" לא כי זה ישר מרטיט אם בכלל,אלא סתם מעניין בין שאר הדברים שמעניינים.
תודה.

אייבורי

New member
פפפפפפפפפפפ

איזו אופטימיות לחשוב שתצליחי לחדור את חומת הזחיחות

loli89

New member
כן כן הריי ברור שתנסו

להכניס הרגשה לא נעימה ככה לכל אחד שבא להתייעץ.
כבר קראתי כבר בעבר,לא ציפיתי למשהו אחר.
כן יש מלא יפים ויפות,אבל לא כולנו מיוחמים אתם יודעים,ויש כאלה שכן שבעים במערכת יחסים שלהם ולא מתעמקים בכלל במה שיש מהצד.
כמובן שאם אתם מתעקשים להושיב מישהו מול משהו יפה או מגרה אז כן זה יעשה משהו.
אייבורי ,אתה בטח בנאדם נורא עלוב שמסתתר מאחורי מסך מחשב וחושב את עצמו חכמולוג משהו.
ואנה,אין לי כוח אפילו להגיב לך...אבל אני אנסה בתמצות : אם היית רואה אותה היית חושבת לא שונה ממני.היא נראת זולה ולא יפה,איך יודעים?
כי היא מראה את הציצי לכל העולם בתמונות ויש לה פרצוף לא יפה. יש כאלה,מה לעשות. מה אף פעם לא חשבת שמישהי נראת כמו עובדת בצומת? או שמשהו לא יפה?
אם לא את בטח פשוט "מלאך",צבוע.
ולגביי הביטוי השני ,מסכימה הוא לא כזה נעים...זה היה כנראה מעצבים...אבל כמובן שתקראי לי טיפשה,כי את פשוט מכירה אותי נפלא.

להתראות לכם.

Hermineh

New member
מעניין

את עונה במרץ כאילו שהבנת מה הוא אמר. כי אני למשל בכלל לא מבינה על מה הוא מדבר חצי מהזמן.

Hermineh

New member
מעיד על שום דבר. מאחר שגם אני כוסית מונדיאל

אז גם לי יש חומת זחיחות שלא תצליח לחדור אותה.

Hermineh

New member
מותק, אני בת 41 גאה ויפה. בעזרת זאוס יש

מראות בכל הבית, גם באמבטיה. רק בחדר השינה אין מראה על התקרה. אני מפחדת שזה יפול עליי.
אבל חוץ מזה, אמא שלך לא למדה אותך שיופי פנימי מקרין החוצה?

Berethor

New member
עדיף שתתחילי לקחת דברים בפרופורציה

אחרת קנאת יתר תהרוס לך הרבה מאוד קשרים, תפנימי זה כולה תמונות או שיחות וירטואליות, זה לא שהוא הולך ושוכב עם מישהי אחרת, שזה בהחלט היה בגידה. עדיף גם שיסתכל על אחרות בצורה לא מזיקה מאשר שיבגוד בך במציאות. עצה במקרה כזה זה שתראו פורנו ביחד, זה יכול לסדר את בעיות הקנאה המוגזמת הזאת השלך. לגבי התיאור של הבחורה, אם מה שאת אומרת נכון, אין פה שום דבר מפתיע, אם יש לה פרצוף לא יפה, הגיוני שהיא תבליט את החזה, אולי כניסיון לפצות על זה? למרות שיש גם בחורות יפות שחשפות תגוף, בין אם כדי לראות מושכות או למשוך, ובין אם סתם כי יש להן גוף שאין צורך להתבייש בו.

חשבתי על הרבה בחורות שהן לא יפות

ואפילו פרובוקטיביות בצורה שלא מחמיאה להן בכלל.

מעולם לא התייחסתי לאישה כ"חור" או "זונה" או "שרמוטה",
ואני עוד ידועה בתור אחת שמדברת כמו נהג משאית.

צורת ההתבטאות הזו, גם אם את עצבנית על החבר שלך, לא מציגה אותך באור חיובי במיוחד, מה לעשות.
גברים שמדברים בצורה כזו על נשים מרתיחים אותי,
וכשזה בא מאישה אחרת - זה פשוט מעיד על טיפשות.

Berethor

New member
מעניין אם זה בגלל הכעס

או שהיא משתמש בביטויים האלה גם באופן כללי. אגב זה שונה מבחור שקורה לבחור אחר "שמוק" למשל?

אני בטוחה

שזה לא איזה שד שהשתלט עליה פתאום...

גבר שקורה לגבר אחר שמוק זה קצת שונה,
אבל אני אשמע יותר פמיניסטית ממה שאני אם אתחיל להסביר לך למה.

למעלה