כלומר את סרט הדיסני המושלם שלך הבנו כולנו
אבל ההבנה שלך בצרכים אנושים לוקה בחסר.
משיכה, זוגיות הם תופעות לא רציונליות שנועדו לספק רגשות וצרכים ריגשיים.
עובדתית את כלכך בטוחה שאת כליל השלמות שההכרה שהגבר שלך
ימשך לאיזו מישהו שלבושה חושפני, איננה ברורה לך.
וכתוצאה יוצא ממך אישיות חמוצה ומלוכלכת.
לכי תדעי, אולי היא לבושה חושפני (זולה לדבריך) אבל יש לה לב זהב.
בכל מקרה, החבר שלך התחיל את המסע החוצה מהזוגיות שלכם
והחמצת הפנים שלך בליווי הפה המלוכלך, רק יקדמו אותו החוצה מהר יותר.
נ.ב.
הכותב הוא נורא עלוב שמסתתר מאחורי מסך מחשב וחושב את עצמו חכמולוג או ליתר דיוק, יודע שהוא חכמולוג
בידיוק דיברתי על זה איתו אתמול,כמו שאמרתי אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השניה.
שמעי,שאלתי אותו אם יש לו פנטזיות על אחרות.
תגידי שזה בועה ורודה אבל הוא באמת אמר שזה בכלל לא עובר לו בראש.
בן זוג שלי נראה מאוד טוב,והרבה מתחילות איתו.הוא גם עדיין צעיר ואם היה לו בא למשש עוד פנטזיות הינו כבר לא יחד.או שהיה רוצה מישהי
הוא באמת יכול להשיג אני מאמינה כל אחת...
לא אני ולא הוא מאמינים בבגידות.
והנה הוא בוחר להיות איתי כל יום ולדחוף את הקשר הזה לכיוון מאוד רציני. אז אני מאמינה בלב שלם שהכל טוב.
קצת לא הבנתי לגביי הבחורה מהעבר אבל עכשיו אני מבינה הכל.
גם אני הכרתי ומכירה בחורים שנראים טוב ומושכים אבל לא מפתחת את זה.
מבחינים שמישהו נראה טוב ונעים להסתכל אבל לא לוקחים את זה לשלב הבא שזה לחשוב על המישהו..לפחות אני לא.
בדרך כלל אצל רוב האנשים זה לא מוביל לטוב...
כמו שאפשר לראות גם בנושא פשוט בהרבה כמו נושא של אי הסרת שיער גוף אצל אישה.
"אסנת מחדדת את הנקודה: "אף גבר לא אמר לי 'איכס זה מגעיל', כשהוא ראה אותי. רק נשים אמרו לי את זה. נשים מגיבות בצורה חריפה יותר מגברים, בעוצמה נרגשת של זעזוע, וגם אם הן לא מזועזעות - זה נראה להן מאד מוזר"."
ונכנסת לפרופילים של האקסים שלי כדי לבדוק מה קורה איתם בחיים. ככה זה, כשבנקודה מסויימת אדם כלשהו היה מאוד משמעותי בשבילך, את לא יכולה להתכחש לקיומו גם אם אין שום אהבה.
תמונות העירום מוסיפות שמן למדורה, אבל תכלס לא נראה לי שזה אמור להצביע על משהו. אולי רק על זה שהבחורה נורא נורא פזיזה, כי זה big no no להחזיק תמונות עירום בזכרון של מחשב או מכשיר כלשהו בכלל. מתכון בטוח לצרות.
למרות שלא נכנסתי לאף אקס מאז שהתחלנו לצאת רציני כי זה לא עניין יותר...
היא לא הייתה משהו משמעותי בחייו,היא הייתה קשר לא כ"כ רציני וקצר והוא נפרד ממנה.|
אבל אני מבינה שזה יכול לסקרן אותו אם היא יוצאת עם החבר הילדות שלו...והוא רוצה לראות את זה דרך הפרופיל שלה כי החבר חסם אותו.
אבל אני לא חושבת שיעניין אותך מה שלמישהו פה יש לומר בנידון. דברי איתו. תדרשי ממנו את האמת.
תבקשי שיחת הבהרה, שהשיחה הקודמת רק יצרה אצלך יותר פקפוק ושאלות במקום תשובות.
אל תהיי תקיפה ודרמטית. זה מפחיד אותם והם ישר נכנסים לחור שלהם ולמצב מגננה.
דברי איתו, תאמרי לו שאת צריכה לשאול אותו משהו. תהיי רכה אבל ישירה, תבקשי ממנו להיות כנה איתך. תאמרי לו בעדינות את כל מה שכתבת פה.
רק אצלו התשובות.
הבחורה מבין השניים בקשר... את יכולה לעשות אחד ועוד אחד? את מינית? אתם מיניים? התברכתם ב"מראה חיצוני"? תגידי לו ישירות מבלי ללכת סחור סחור שיגש יותר אל החור...הוא יהיה יותר עייף וחסר כח לבלבל במוח לחבר ילדות, ולרפרש את הפרופיל שלה, ולך יהיה פחות אנרגיה להחדיר לעצמך ספקק ותיאוריות קונספירציות. הוא טיפש יותר ממך בקטע של להסתיר כי הוא בחור ואת בעלת אינטואיציה נשית. את עדיין רוצה אותו לא משנה אם זה כל הסוד המסריח או יש משהו אחר יותר גדול מאחורי זה? תפרקי לו את הצורה...קשר לא צריכה לפרק, אבל נראה שרוצה...