שלום וברכה

מייפלס

New member
שלום וברכה

ראיתי את בעלי רק לשתי דקות וזו הייתה דרך ארוכה כשכתוב בעלון של הבית חולים שהוא נמצא בו שמותר לבקר ביום שישי כל היום ... ואמרו לי בבית חולים עצמו ששעות הביקור הן משתים עשרה בצהריים ! בקושי אכלתי ובקושי שתיתי ... וכשחזרתי מהביקור אצל בעלי הייתי עוד צריכה להתחנן בפני המדריכה שלי עד שהיא הסכימה לתת לי לאכול וזה ממש ממש לא בסדר ! זה יעבור למנהל ביום ראשון ! והיא צעקה עלי לא נורמאלית כי בטעות נתקלתי בארון שהיו עליו סירים וסיר אחד נפל ... מרוב חולשה ועייפות נתקלתי בו ... שתקתי ולא הגבתי על זה ! לא רוצה אותה יותר בתור המדריכה שלי ! כמעט בכלל לא מקבלת ממנה תשובות של כן ... וגם למעט כן שזוכה אני צריכה להתחנן והיא צועקת הרבה ! מספיק לי מהבית של אמא ( אמא שלי בן אדם אלים מילולית , נפשית , כלכלית ופיזית ... בגלל זה לא בקשר לא איתה ולא עם המשפחה המורחבת , פרט לאחותי הקטנה ) ... לא צריכה שיהיה לי ככה גם בהוסטל מהמדריכה שלי ! וגם סביב הגניבה של הפלאפונים שלי והיחס שאני מקבלת בגלל הקשיים שלי עם הגב ... מכריחים אותי לעבוד ארבע שעות ורבע ולתפקד במשך היום גם כשממש ממש כואב לי ולא מסוגלת לעשות דבר - שכל תנועה שמפעילה את הגב מכאיבה לי ! אסור להגיד ל"נפגע נפש" שהוא לא נורמאלי או חולה נפש או משוגע ! והיא לא רק שאמרה לי את זה ... אלא צעקה את זה ! למי ואיך לפנות בקשר לכל הנ"ל ? חוץ מלהגיש על המדריכה ועל הצוות ( אם ביום ראשון הצוות שמעליה לא יטיס אותה על טיל מכאן ! ) , תלונה במשטרה ?

גם אנא העבירו את זה הלאה ! שידעו איך מתנהגים אל נפגע נפש בהוסטל למשתקמים נפשית !

מחדדת את השאלות:

למי כדאי לפנות ובאיזה אופן, על-מנת שהתנהגות הצוות המקצועי תיבדק וכדי למנוע הישנות אירועים מהסוג הזה בעתיד?

האם ישנו גורם שמציע יעוץ משפטי מקצועי במחיר סמלי במקרים כאלה?

תודה מראש
.

למעלה