שלום !!! והנה מכשף

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

Boojie

New member
וקצת פרטים בנוסף ללינק של פגעסוס:

האגודה הישראלית למד"ב ולפנטזיה מארגנת שני כנסים גדולים בשנה - אייקון (בסוכות, בסינמטק ת"א, בשיתוף עם מועדון חובבי מסע בין כוכבים) ופנטסי.קון (בפסח, לבד). בנוסף, מסתמן שהשנה יהיה כנס קצר (חד-יומי) נוסף בשם פאן.קון (כנס החובבים), לא ברור עדיין התאריך. התוכנית שלנו היא להפיק חוברת כזו, שתכיל סיפורים וקצת ציורים, ולהפיץ אותה בכנסים, בתקווה שאנשים אכן יתעניינו בזה.

ange noir

New member
קצת פרטים על פאן.קון

פעם אחרונה שדיברתי עם חברי ועד זה המידע שקיבלתי: תאריך 1-2 לאוגוסט, בעולם מופת רמת גן (איפה שהיה פנטזי.קון). היום הראשון בארגון האגודה יעסוק בfandom כתופעה עם הרצאות, פאנלים (מלחמת החובבים לדוגמא שיהיה עימות בין חובבים המתמחים בנגיד "מלחמת הכוכבים" מול חובבים הבקיעים ב"אבירי האור הקסום", עוד עובדים על ה) וסרטי קאלט בז´נאר כמו העדשאי (lens man), פרקים מתוך חלוצי החלל וכו´. היום השני יהיה של סטאר-בייס 972 ויעסוק בטרקים, כולל הסרט "trekis".

שתי הצעות קטנות

1. מלחמת חובבים - הגדולה והמעננינת ביותר נכון להיום התרחשה בין מעריצי סטאר טרק למעריצי בבילון 5, בתקופה ששתי הסדרות רצו יחד. להשוות את מעריצי מלחמת הכוכבים למעריצי אבירי האור הקסום לא עושה צדק עם אף אחת מהקבוצות, ולא מאיר נכון את המצב בשטח. 2. סרטי העדשאי אינם סרטי קאלט. רוב קוראי הספרים מזלזלים בהם, ובצדק גמור. הם אינם גרועים מספיק (כסרט) כדי להיות לקאלט, ואינם נאמנים מספיק למקור כדי שיהין בעל חשיבות למעריצי (חובבי/FANS) הספרים.

ange noir

New member
לא להרוג את השליח

אני רת מתמצת דיונים ארוכים ומיגעים שבוצעו דרך רשימת התפוצה של המתנדבים והפורום שלהם... אני לא לוקח שום אחריות על התוכן

k.d.

New member
אין לי רעיון

תנו לי רעיון לציור!!! אני מתייבש ק.ד.

k.d.

New member
בשל חוסר הרעיונות!!!

החלטתי ללמוד קצת פוטו שופ... התוצאות לא מזהירות אבל ככה זה בהתחלה...

Yuli Gama

New member
אם זה רק ההתחלה :)

SORRY לא יודעת מזה פוטו שופ אבל התמונה פשוט מעולה. למרות שתמונות השחור לבן שלך הרבה יותר טובות. יש בהם יחודיות ומשהוא מהצייר עצמו. זה איך שהוא נעלם כאשר התמונה צבעונית. יש לך עוד תמונות של דרקונים :)?

Catty

New member
תוכל לצייר קנטאור?

התמונות שלך מדהימות!!! אני גם מציירת אבל לא מגיעה לרמה שלך!

k.d.

New member
לא חשבתי על זה כמעט...

אוליה אני אצייר באמת קנטאור... תראי לי ציורים אני שמח לראות. ק.ד.

השמ

New member
מה אתה מדבר, בעלת הכנפיים הנ"ל

עד כה היא היפה ביותר שהצגת.... נו.. על טעם וריח..
כנראה שנשים מסתוריות עושות לי את זה

השמ

New member
דרך אגב, אפקט ה"שחור לבן"

דווקא "עושה טוב" לציורים, יותר מציור הצבע שהצגת, אבל שוב....... על טעם...

למעלה