שלום וחג שמח

מצב
הנושא נעול.

kukit14

New member
שלום וחג שמח

שלום וחג שמח
עבדתי כ11 שנים במקום פרטי מסויים ,עכשיו הבוס עבר מיקום למקום אחר וקשה לי להגיע כי אני משתמש רק בתחבורה ציבורית ואין לי רכב,למרות שמקום שעברנו אליו לא רחוק ממקום מגוריי,אבל אני צריך כ-3 אוטובוסים,מה ניתן לעשות בנדון האם בוס אמור לסדר לי נסיעות? ועוד שאלה במידה ואחליט לעזוב עקב כך איהיה זכאי לפיצויים(במקרה והוא לא יסכים לתת לי מכתב פיטורין) תודה וחג שמח

שיר ורד

New member
חג שמח

שלום וחג שמח
עבדתי כ11 שנים במקום פרטי מסויים ,עכשיו הבוס עבר מיקום למקום אחר וקשה לי להגיע כי אני משתמש רק בתחבורה ציבורית ואין לי רכב,למרות שמקום שעברנו אליו לא רחוק ממקום מגוריי,אבל אני צריך כ-3 אוטובוסים,מה ניתן לעשות בנדון האם בוס אמור לסדר לי נסיעות? ועוד שאלה במידה ואחליט לעזוב עקב כך איהיה זכאי לפיצויים(במקרה והוא לא יסכים לתת לי מכתב פיטורין) תודה וחג שמח
חג שמח
הבוס לא חייב לסדר הסעות. עצם הצורך לנסוע ביותר קוי אוטובוסים איננו עילה להתפטרות בתנאי פיטורים. אבל, אם המעסיק לא משלם לך על תוספת הנסיעה (כי כבר עברת את התקרה המחויבת בתשלום הוצאות נסיעה על פי החוק) או שזמן הנסיעה מתארך באופן משמעותי (למשל תוספת של שעת נסיעה בכל יום) ניתן להתפטר בעילה של הרעת תנאים מהותית ולקוות שאם הנושא יגיע לתביעה, גם בית הדין יראה בכך הרעת תנאים מהותית. אבל, לפני ההתפטרות יש להודיע למעביד על כוונת ההתפטרות ולאפשר לו לתקן את הרעת התנאים. במקרה שלך, תיקון הרעת תנאים יכול להעשות ע"י הגדלת התשלום להוצאות נסיעה, ו/או חישוב חלק מזמן הנסיעה כזמן עבודה, או לסדר הסעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה