שלום ו-Small Gods

• פותח הנושא tepic
  • פורסם בתאריך

tepic

New member
כן, בערך

אבל איזה זכרון. אני רק גמרתי את אלים קטנים לפני יומיים ואני לא זוכר אותו כל כך טוב. כמובן שזה יתרון - כי כבר בעוד שבוע אני אוכל לקרוא אותו שוב וליהנות ממנו באופן מלא (לא שאני אעשה זאת, אבל אני יכול). מה שכן, הבאת לי חשק כי אני לא זוכר שום דבר ממה שכתבת ודוקא נשמע לי נחמד.

ויימס

New member
טוב, זה שאני זוכרת זאת לא חוכמה.

אתה יודע כמה פעמים קראתי את הספר הזה???

מ א ג ר ט

New member
לא נעים לי אבל...

שאנשים כותבים מהר מדי ומחליפים אותיות במילה-שתקנו. שאנשים כתבו בשגיעות כתיב-ניסינו להתעלם. אבל להליף מספרים בזכר ונקבה?! עכשיו אני כועסת. איפה חוקי השפה הבסיסיים איפה?! מילים...זה... נקבה...

ויימס

New member
|כחכוח מנומס בגרוני|

אה... אני מניחה שבביקורתך הנוקבת התכוונת ל"מילים כדורבנים", למרות שאמרת 'מספרים' משום מה, ובשום שלב של ההודעה לא עשיתי טעות בנוגע למספרים. אז... (תחזיקי חזק) "מילים כדורבנים"? זו הייתה... בדיחה!!! דורבנים... יש כזאת להקה..? וואו! ואולי סתם היית צינית ושיחקת אותה לא מבינה ת'בדיחה כדי להצחיק או משהו, אנ'לא יודעת, ואז אני יצאתי
.

tepic

New member
לא קשור לזכר ונקבה

בלי קשר לזה שזו היתה בדיחה, לדעתי, ברגע שיש את ה-"כ" זה יכול להיות גם דורבנים וגם דורבנות ושניהם נכונים, רק המשמעות שונה לחלוטין. דורבנות זה הדברים האלה למגפים ודורבנים הם המכרסמים עם הקוצים.

ויימס

New member
צודק, חשבתי על זה.

אין מניעה להגיד (ש"ע ברבים נקבה) כ(ש"ע ברבים זכר), ובכל מקרה, גם דורבנים וגם דורבנות זה רבים זכר. עד כאן רגע של עברית עם הפרופסור יהוקמץ בן פתח. ולסיכום: דיסקו-
שוב הדיסקו חי!!
נטע- *טוענת עוזי* לא לאורך זמן! |אייקון של דיסקו בעל קרביים שפוכים| נטע-
טוב שבאת!

limilu

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח "שוב הדיסקו חי"?! חחחחחחחחחחחחחח!!!

למעלה