שלום, זאת אני, זוכרות אותי?

שוגי13

New member
ברוכה הבאה למועדון המפוקפק ../images/Emo3.gif

של הלא מאוזנות אחרי הלידה. אני כבר למעלה משנה וחצי נוטלת את הכדורים, האיזון הגיע יחסית מהר אבל עדין ממשיכה לקחת כדור אחד ליום. אצלנו הסיפור הוא תורשתי, גם אמא וגם סבתא סובלות מבלוטה לא מאוזנת (לאמא שלי כרתו אותה) ולי הוסבר שהבעיה תמיד היתה אצלי אבל "התעוררה" הודות להריון. תרגישי טוב

קרניר

New member
בטח שזוכרת, באמת חשבתי לעצמי לאן

נעלמת לנו... אוי, נשמע שאת עוברת תקופה לא קלה, מאחלת לך שתבריאי במהרה ושהטיפול יעזור לך. איזה יופי שדרור כבר בן חצי שנה...

בודאי!!!

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב. איזה מזל שעליתם על זה, ו
לאיש. מוזר, שדווקא בפרספקטיבה בה רואים את הדברים מהצד, פתאום אני מבינה איזה מזל שיש את בן הזוג - מהבחינה הזו שאנחנו נוטות להעמיס על עצמנו עוד ועוד. כמה חשוב שיהיה מישהו, שיאזן אותנו וישמור עלינו מפני עצמנו! מאחלת לך שתתחזקי מיום ליום, ושתחזרי לאיזון מלא במהרה!!!!!

אוי חמודה, זה נשמע ממש קשה ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה שלפחות גילו מה גרם לכל התופעות המעצבנות ועכשיו לפחות יתחיל להשתפר
. מאחלת לך שתרגישי טוב מהר מהר
ותחבקי חזק חזק את דרור הגיבור ותראי כמה כוחות זה נותן
.

משוש30

New member
אוי נעמה נשמע ממש קשה

טוב שעלו על הבעייה אני בטוחה שהטיפול ההורמונאלי יעזור ותתחילי להתאזן בקרוב תרגישי טוב
מזל טוב לדרור הגיבור

תודה רבה על כל התגובות המעודדות

שימחתן את ליבי. אצלי כל יום קצת יותר טוב, אבל עדיין מלווה בהמון משברים על מה שאי אפשר לעשות אפילו שרוצים. ועל כל הכוחות שמי יודע מתי הם יחזרו. ושוב תודה לכולכן

אדר שלי

New member
זה נשמע ממש קשה ../images/Emo24.gif

וכל הכבוד לך על האופטימיות. שמחה שאת יודעת מה זה לפחות ושהטיפול משפיע. מקווה שתרגישי טוב בקרוב!

למעלה