שלום זקוקה לעזרה נואשות

simbav

New member
שלום זקוקה לעזרה נואשות

בתחילת אוגוסט הייתי מעורבת בתאונת דרכים בדרך לעבודה חברה שלי נהגה ורכב נכנס בנו באמצע נסיעה פינו אותנו באמבולנס לבית החולים ומאז אני רצה מבדיקה לבדיקה ומרופא לרופא אין דברים בגוף, המון כאביי ראש אני עושה פיזיוטרפיה כל שבוע פעמיים ובעיין ימין אני רואה קו שחור שמציק לי בעין השאלה שלי היא עד עכשיו אני בימי מחלה עדיין לא הגשתי את כל הנתונים לביטוח לאומי (תאונת עבודה) מתי עליי לפתוח תיק שם? והאם הם ישלמו לי על זה? אני מתכוונת להגיש תביעה לביטוח של אותו נהג שנהג האם אני צריכה עוד ימי מחלה בשביל לבסס תביעה? הרופאה רוצה לתת לי עוד ימי מחלה אבל אני לא עובדת והכסף אוזל. אם אני יגיש לביטוח לאומי את כל ימי המחלה שיש לי ואני כל פעם יביא להם עוד הם ישלמו לי על זה?ואם אני יחזור לעבודה הם ישלמו לי על אותם ימי המחלה שהייתי בבית? בבקשה עזרה מבולבלת ולא יודעת מה לעשות!

תאונת דרכים בדרך לעבודה

תאונת דרכים בדרך לעבודה היא תאונת דרכים לכל דבר. על מנת לממש את זכויותך, מומלץ לפנות לעו"ד אשר עוסק בתחום זה, אשר ינחה אותך בתהליך הטיפול בתביעה. על פי החוק, חברת הביטוח היא שמשלמת את שכר הטירחה של עורך הדין שלך, כך שלנפגע זה לא עולה כסף. עורך דינך ינחה אותך גם בנושא ביטוח לאומי, אך להערכתי זה בעדיפות ב'. בריאות שלמה

תאונת דרכים בדרך לעבודה

ראשית, עלייך לדרוש מהמעביד שימלא לך טופס ב-ל-250. אחר כך גשי לביטוח הלאומי ומלאי טופס לתשלום דמי פגיעה ובו תפרטי את נסיבות התאונה. בתוך הטופס עצמו נדרש אישור המעביד. בנוסף, תזדקקי לאישור משטרתי על התאונה. במקביל - פני לעורך דין: בתחום תאונות הדרכים עובדים עורכי הדין על פי אחוזים מסכום הפיצוי שתקבלי בסוף ההליך, כך שבשלב הראשון לא תיאלצי לשלם לעורך הדין דבר.

תאונת דרכים בדרך לעבודה

היא תאונת עבודה!!! את צריכה לפנות לביטוח הלאומי ולקבל הכרה על פגיעה בעבודה. מבחינת הזכויות ובודאי לטווח ארוך - זה בד"כ יותר משתלם מפיצויים לנפגעי תאונות דרכים. אגב - אם כבר מדברים על ביטוח נפגעי תאונות דרכים - את צריכה "לתבוע" את הביטוח של הנהגת ברכב בו נסעת, ולא את הנהג ברכב שפגע בכם. אלה כללי ביטוח רכב מנועי - כל רכב מבוטח על הנוסעים שבתוכו ועל הולכי רגל שפגע בהם.

למעלה