Name Of a User
New member
שלום, זקוקה לעזרתכם
שמי טל ואני סטודנטית שנה א' לתקשורת צילומית. במסגרת הקורס "אנתרפולוגיה חזותית" אני נדרשת לבצע מחקר שקשור באוכל.
לכן החלטתי להתמקד בספרי בישול ובהיבטים החזותיים שמניעים אנשים לרכוש אותם.
לשם כך חיברתי שאלון קצר בנושא ואני אודה לכל מי שיוכל להקדיש מספר דקות על מנת לענות על השאלות.
השאלון הינו אנונימי ואינו מתפרסם בשום מקום.
תודה רבה מראש לכל עוזר!
1) כמה ספרי בישול יש ברשותך שרכשת בעצמך?
2) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת מי המחבר? מדוע?
3) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת את שם הספר? מדוע?
4) האם ספרים שמעוצבים בצורה יפה או מעניינת מושכים אותך להסתכל בהם בלי שתקרא/י את שם הספר או שם המחבר? מדוע?
(כלומר ספר שתקח/י מהמדף ותדפדף/י בו בגלל העיצוב החיצוני והפנימי שלו (תמונות ואסתטיקה כללית) ולא בגלל שם הספר, המחבר או כל גורם אחר)
5) לאחר ששלפת ספר מהמדף, האם את/ה מתעניין/ת קודם כל במתכונים שבו או שאת/ה מתבונן/ת קודם כל בעיצוב הפנימי, האסתטיקה והתצלומים שבו? מדוע?
6) האם תרכוש/תרכשי ספר בישול שהמתכונים בו מעניינים אותך אך הצילומים של המנות לא יפים או מחמיאים למנות? מדוע?
7) האם יש ברשותך ספרי בישול שרכשת כיוון שאהבת את העיצוב ולא כיוון שהתעניינת במתכונים? אם לא, מדוע? אם כן, האם את/ה משתמש/ת במתכונים מספר זה או שהוא נמצא על המדף בעיקר לקישוט?
שבת שלום
שמי טל ואני סטודנטית שנה א' לתקשורת צילומית. במסגרת הקורס "אנתרפולוגיה חזותית" אני נדרשת לבצע מחקר שקשור באוכל.
לכן החלטתי להתמקד בספרי בישול ובהיבטים החזותיים שמניעים אנשים לרכוש אותם.
לשם כך חיברתי שאלון קצר בנושא ואני אודה לכל מי שיוכל להקדיש מספר דקות על מנת לענות על השאלות.
השאלון הינו אנונימי ואינו מתפרסם בשום מקום.
תודה רבה מראש לכל עוזר!
1) כמה ספרי בישול יש ברשותך שרכשת בעצמך?
2) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת מי המחבר? מדוע?
3) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת את שם הספר? מדוע?
4) האם ספרים שמעוצבים בצורה יפה או מעניינת מושכים אותך להסתכל בהם בלי שתקרא/י את שם הספר או שם המחבר? מדוע?
(כלומר ספר שתקח/י מהמדף ותדפדף/י בו בגלל העיצוב החיצוני והפנימי שלו (תמונות ואסתטיקה כללית) ולא בגלל שם הספר, המחבר או כל גורם אחר)
5) לאחר ששלפת ספר מהמדף, האם את/ה מתעניין/ת קודם כל במתכונים שבו או שאת/ה מתבונן/ת קודם כל בעיצוב הפנימי, האסתטיקה והתצלומים שבו? מדוע?
6) האם תרכוש/תרכשי ספר בישול שהמתכונים בו מעניינים אותך אך הצילומים של המנות לא יפים או מחמיאים למנות? מדוע?
7) האם יש ברשותך ספרי בישול שרכשת כיוון שאהבת את העיצוב ולא כיוון שהתעניינת במתכונים? אם לא, מדוע? אם כן, האם את/ה משתמש/ת במתכונים מספר זה או שהוא נמצא על המדף בעיקר לקישוט?
שבת שלום