שלום חבר'ה אני חדשה פה

באיו

New member
תקשיב שניה (או תקרא שניה)

אם אתה מדבר עם נטלי (אני לעולם לא אקרא לה מישל.. אצלי היא נולדה נטלי ותמות נטלי) אל תגיד לה שדיברת איתי אבל תשיר לה בצחוק- אקונה מטטה ספגטי ופסטה חחחחחח הצחקתי את עצמי (אבל אם אתה חבר של נטלי אז אתה רגיל לשטויות כאלה)

SNTQ

New member
באיזו חווה את חוזרת לרכב?

ואגב,בעיות גב ברכיבה-אין רוכב שאין לו את זה אבל תני לעצמך להתרגל לאט לאט לרכיבה:]

באיו

New member
רכבתי בחוות הפארק ברמת גן

עכשיו קוראים לזה מרכז ספורט הרכיבה או משהו כזה אני אנסה ניסיתי לפני כמה זמן לחזור ולא החזקתי מעמד.. את/ה רוכב/ת?

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

מאז ומעולם זה היה מרכז ספורט רכיבה רמת גן-חוות הפארק אצל מי רכבת? מה התחרית? את.. ורוכבת כבר 13 שנה מחזיקה סוסים,מתחרה וכו'..

באיו

New member
לא... פעם קראו לזה "חוות הפארק"

וכל השאר דיברנו כבר במסר.. נתראה מחר

SNTQ

New member
חחחח ממה שאני יודעת לא

אבל מחר נכריע את העניין כשנשאל איזה מישי בהחלט נתראה אני אודיע לך אחכ בדיוק מתי ואיך נוסעים

חןשסק

New member
וואו...

איזה סיפור...! מחזקת אותך
ברוכה הבאה לפורום
אני רוצה לדבר עם התוכי!

באיו

New member
בכיף

הטלפון שלי מופיע בחתימה הם הולכים לישון עם השקיעה הזמן הכי טוב לדבר איתם זה או בבוקר או בסביבות 17:00 אחה"צ נחכה לך

באיו

New member
אז זהו- שלא בחרתי כלום

אני לא רואה את זה בתור עניין של בחירה לא ישבתי במיטה והחלטתי - עכשיו אני נלחמת בזה וזה זה פשוט עבר... המשכתי קום כל בוקר וזהו... תודה רבה על ההערכה, של כולם פה... אני לא חושבת שזה מגיע לי כי לא עשיתי כלום חוץ מלשבת באוטו שנמחץ ולפתח לי גידולון מעצבן... זה די פאסיבי... אבל אני בכל זאת מודה לכם

איזה סיפור חיים.... כל הכבוד לך !!!!

על הנחישות , על הרצון , על האופטימיות. מאחלת לך רק בריאות ואושר ובהצלחה ברכיבה

למעלה