שלום חברה - זה שירשור התפקדות

שושי 13

New member
שלום חברה - זה שירשור התפקדות

מאד אשמח לראות בשירשור זה מי שייך ומרגיש את עצמו חבר בפורום הזה. אתם יודעים שעד כה נכנסו לפורום הזה כ-100 איש, רק שאני לא רואה כאן אפילו רבע מהם - מה הסיבה? אם יש למישהוא מכם רעיון, עצה, המלצה או כל דבר שהו שיכול להפריח את הפורום אשמח לשמוע. בינתיים הייתי רוצה בשירשור הזה לראות מי כאן, מי איתנו, מי ממשיך להיות שייך לפורום, אז אנא מכם התפקדו בהמונכם כדי שאוכל להכין רשימה עדכנית של חברי הפורום. גם החדשים שנכנסו לאחרונה מתבקשים להתפקד בשירשור זה. מודה לכם מראש על היענות מירבית. שבת שלום ומבורך.

אף כי 3 אבנים בונות כמדומני

ס``ה 6 צירופי אותיות (ברייתא בספר היצירה) עכ``ז אל דאגה ! שאם 2 שהיו לבדם בבית הכנסת. ואמר 1 לחבירו: אתה ואני =2. +אתה ואני=4. +שנינו=6. ואילו יאמר זאת השני אותו הדבר, הלא יחדיו =12. כך שיש מניין בלעדיהם והם מיותרים. כ``ש כאשר מדובר ס``ה בשלישיה

אני..באש ובמים.

אני נכנס לפורום דרך הפלאפון..אז כשיש לי אנטרנט אני נכנס וכשאין אני מנסה כמה שיותר להשים אינטרנט..כדי להכנס לפורום..

שושי 13

New member
אחלה, שמחה לראות אותכם כאן ו....

מחכה ליתר, בינתיים אנחנו 7 וצריכים להיות לפחות שבעים - חחחחחחח - לא ככה??

מותר לי

New member
9. לפעמים פה...

בעיקר מציצה, אבל גם טיפה טיפה מגיבה

שושי 13

New member
אז מה אנחנו רק 12 חברה? יכול להיות?

איפה אתם יאמאנים?? מבקשת מהחברים - ירדני35, מותר לי, אריליו ותמנה - בבקשה לרשום לי את יום ההולדת - יום וחודש טוב? ומכל היתר שלא התפקדו אנא ממכם - רוצה לעדכן רשימת החברים.

למעלה