20/8/84 יום שני
ג גובלינית New member 3/2/07 #17 ../images/Emo26.gifמתפקדת - בתנאי שיוסיפו של תימני ב- . אני לא מבינה - מה, צריך להתחנן פה וגם - אני דורשת אירוח של הרב עוזי משולם, אול לפחות אירוח של בועז שרעבי
../images/Emo26.gifמתפקדת - בתנאי שיוסיפו של תימני ב- . אני לא מבינה - מה, צריך להתחנן פה וגם - אני דורשת אירוח של הרב עוזי משולם, אול לפחות אירוח של בועז שרעבי
D D a r k m a n72 New member 4/2/07 #22 מתפקד ../images/Emo195.gif בוקר טוב ישראל שיהיה לנו אחלה של שבוע
א אביב וסתיו New member 4/2/07 #26 מתפקד יא מקוואדים ../images/Emo13.gif ומה עם אותם ג'אוות שעוברים בלי לומר שלום?
ש שושי 13 New member 6/2/07 #32 ספרתי עד כה 18 חברים - חי חברים זה כבר סימן טוב, אבל תודו, צריך שנהיה לפחות 3 פעמים חי לא?? תודה לאלה שנרשמו עד כה ואני עדיין מחכה ליתר החברים - ב ב ק ש ה.
ספרתי עד כה 18 חברים - חי חברים זה כבר סימן טוב, אבל תודו, צריך שנהיה לפחות 3 פעמים חי לא?? תודה לאלה שנרשמו עד כה ואני עדיין מחכה ליתר החברים - ב ב ק ש ה.
K K C New member 10/2/07 #34 hello to mi sistren and brethren mi kc bless up! back to zion! למי יש ג'חנון היום?