שלום, חבר'ה. יש לי כמה שאלות ...

RacheliShoham

New member
שלום, חבר'ה. יש לי כמה שאלות ...

טוב, אני היחידה כאן שכוססת ציפורניים לקראת יציאת "אליס בארץ הפלאות" עם ג'וני דפ ? לא ברור ... ובכל מקרה. זה נכון שטוקיו הוטל שרים בפסקול של הסרט ? סתם לידע כללי ... ואגב, זו רק אני או שביל נהיה הרבה יותר חתיך ממה שהוא היה ? אולי כי יש לו תסרוקת קצרה עכשיו, הוא נראה פחות נשי. תודו שזה שיא המתאים לו, הא ?! משהו משהו ... חחחח סתם התחשק לי לפרוק. נו מילא, תגובות יתקבלו בשמחה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif את ממש לא היחידה ../images/Emo3.gif

כן, טוקיו הוטל שרים בפסקול של הסרט את השיר Strange. חחחחח... וכן - ביל חתיך נורא - למרות שהוא תמיד היה כ"כ יפה
והתסרוקת הזו באמת נורא מתאימה לו, פשוט מושלם *-* ודבר אחרון - התגעגעתי גברת

e t a

New member
וואלה?!?!

אני ממש ממש אבל מ-מ-ש לא אוהב את התסרוקת החדשה שלו.. שוב, אולי כנראה כי ככה הוא נראה יותר גברי.. ואני מעדיף לחשוב עליו בתור אישה, כדי לא להתמודד עם האובססיה המטורפת שלי אליו
הדירוג שלי: 1. ביל קיפוד!! 2. ביל משראיי הכתום 3. ביל עם שיער שחור ופן (היה אחרי הקיפוד) 4. ביל משראיי האדום 5. ביל עם שיער עומד (לפני התסרוקת הנוכחית) 6. ביל עם גוש זבל על הראש (התסרוקת הנוכחית).. חחח.. מה הדירוג שלכן?

RacheliShoham

New member
מבינה למה אתה מתכוון ... XD

טוב, דירוג דירוג - 1. ביל קיפוד 1. התסרוקת הנוכחית (תסלחו לי, לא מצליחה להחליט) 2. ביל עם שיער שחור ופן (תקופת שראיי) 3. ביל עם תסרוקת קצרה (תקופת דוש דה מונסון) ותגידו שנייה, הם הולכים אשכרה לשיר בסרט ?! או שהם רק שרים בפסקול שהולך להימכר בחנויות ? כי אם כן זה יהיה ש-י-א המגניב .. זה שיר אחד הטובים, הורדתי אותו אתמול ואנלא מפסיקה לחפור עליו ואגב, תהילה !! את מותק, מוזמנת לתקשר איתי דרך הפייסבוק/מסן!! לא נפרדו דרכינו את יודעת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gifאני לא חושבת שהם הולכים לשיר ><

חחחחח... ואת לא היחידה שלא מפסיקה לשמוע אותו
ואני מסכימה איתך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif נה לא חושבת

מה הקשר לטוקיו או לכל להקה אחרת בסרט כזה !? ואם כן היו מכניסים אותם לסרט זה דיי היה יכול להיות מפגר לא ?XD הקישורים היחידים שהם הראו במשחק היה שביל וטום היו בני 6 XDD וגם אז הם לא היו משהו XD

RacheliShoham

New member
גם אני חשבתי על זה שבתכל'ס אין שום קשר בין

השיר המסויים הזה לבין נושא הסרט ... אבל זה סתם היה יכול להיות מגניב לזהות את טוקיו תוך כדי הצפייה בסרט, נכון ? למרות שאני כבר לא מעריצה, זה סתם היה מעלה אסוציאציות נעימות לתקופה מיוחדת בחיים שלי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וואי, קשה לדרג ../images/Emo12.gif

1) ביל משראיי כתום. 2) ביל משראיי האדום. 3) ביל הקיפוד. 4) ביל עם שיער עומד. 5) התסרוקת הנוכחית. 6) ביל עם שיער שחור + פן.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם הדרוג עם שינויים קלים XD

אצלי ה1 זה שראיי הכתום [תקופת רטה מיש וכאלה ] 2.תקופת דאר לטצה טאג 3.קיפוד עם פסים 4.שראי אדום 5.שחור ופן 6.ראסטות 7.קיפוד שחור 8.גוש ג'ל מגעיל XD [מה שקורה עכשיו XD ]

e t a

New member
צודקת!! שכחתי את הראסטות!!

חח אצלי הראסטות עומדות בין מספר 3 ל-4..

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifכ'כ לאאאאאאא ../images/Emo99.gif

אני מחכה לזה מאז שנה שעברה, אלוהים שיצא כבר
וכן, לטוקיו יש שיר משותף עם מישהי בפסקול של הסרט :) ו...ביל. לא מעריצה כ'כ את טוקיו כבר, ולא ממש אוהבת את ביל כבר, אז אני אחסוך במילים ><

RacheliShoham

New member
זה אמור להיות מדהים, אוקיי ?!

נתחיל בזה שאליס בת 19 והיא חוזרת לארץ הפלאות ... נמשיך בזה שג'וני דפ משחק את הכובען המטורף [!!!], ונסיים בזה שטים ברטון המלך הוא הבמאי !! אעאעא

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהוצאת לי את המלים מהפה D:

הולכת לבכורה?

RacheliShoham

New member
אני ממש ממש מקווה,

כעיקרון קבעתי עם חברות כבר לפני חודשים שנלך לראות את הסרט ביחד, אני שיא המקווה שכולן יוכלו באותו ערב [18 במרץ, התרגשות], כי לחכות יותר מידי אני לא אוכל ... חח

e t a

New member
../images/Emo14.gifלא.. לא מעריצה את טוקיו?../images/Emo14.gif

למעלה