שלום, חבר'ה. יש לי כמה שאלות ...

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחבוב, הערצתי אותם שנתיים וחצי,

זה יצא מכל החורים >< אני חיכיתי לדיסק הזה מאז הממ... מתי הם יצאו לחופשה? 2008? יופי, אז מאז. נהיה משעמם, אז התחלתי לשמוע דברים אחרים [דברים הכוונה לחמשת היצורים המושלמים AKA Incubus] וכשהדיסק יצא פשוט לא אהבתי את הז'אנר. רק כדי שתבין, קניתי את האריזה יום אחרי שיצאה לחנויות בארץ מרוב התלהבות ואת הדלוקס כי לא היה סופר דלוקס. רמת האכזבה שלי הייתה כ'כ גבוהה מהדיסק הזה שאני נשבעת שכמעט זרקתי אותו לפח.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif על הפסקול כבר ענו לך P:

וגם אני ממש רוצה לראות כבר את הסרט XD אתמול הייתה הקרנת בכורה שלו בלונדון [נראה לי ] או בלוס אנג'לס תקנו אותי אם אתן יודעות [D: ] וקראתי בטויטר של ג'יימי קאמפבל בואר [ AKA משחק את קאיוס בניו מון -G מושלם שכמותו - ואת אנטוני בסוויני טוד והוא הולך לשחק ב2 הסרטים האחרונים של הארי פוטר וסתם לידע כללי הוא יוצא עכשיו עם איזה שחקנית משם ] שהיה אתמול בהקרנה ואמר שזה סרט פשוט גאוני וטוב XD ובקשר לביל גם אני לא ממש אוהבת כ"כ את טוקיו ולפי דעתי זה נראה כאילו יש לו גוש חרא על הראש [סליחה אבל זה נכון XD ] וטוב יש לי הרבה מה להגיד על כל מה שקורה איתם בתקופה האחרונה [שמבחינתי מתחילה מאותו הזמן שהם ביקרו להם אי שם באמריקה XD ] אבל זה חופר ולא קשור אז לא XD

לירונת

New member
*יוצאת מהמחילה*

מזתומרת "איזה שחקנית משם"
הוא יוצא עם הדבר המושלם הזה
(שאם הייתי לסבית כבר מזמן הייתי מתאהבת בה) והיא משחקת את ג'יני וויזלי
ובקשר לביל-...
*חוזרת למחילה*

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif טוב אמ בקשר אליה XD

קודם כל לא זכור לי אם ראיתי אותה פעם משחקת איפשהו XD ודבר שני הוא יכל למצוא מישהי יפה יותר |סנוב| ובכללי , מי מסתכל עלייה שעומד לידה החתיך הזה !? :O ! ו !דיי הוא פשוט מושלם עם החליפה הזו |ריר||ריר| [למרות שאני אישית מעדיפה אותו עם החליפות וי שלו XD |ריר| -כמו זאת שהוא לבש בפרימירה של ניו מון בלוס אנג'לס - גוגל איט P: ] ו! הוא משחק פשוט מושלם בסדרה דה פריזונר ! [ראיתי חלק קטן ממנה כי לא מצאתי את הפרקים עצמם XD ] קישור לטריילר :http://www.youtube.com/watch?v=Wv24gVSWhj4 [מתה על המבטא שלו XD
] טוב דיי XD הכנסת אותי למתקפת ג'ימי XD [זה היה עלול להיגמר בשרשור תמונות ענקי שלו XD אבל החזקתי את עצמי וויתרתי XDDD ]

לירונת

New member
מה?! שיגיד תודה שהיפה הזאת הסתכלה עליו

בכלל!!
[סתם נו. הוא לא כזה מכוער, פשוט... not my cup of tea
] ובטח שראית אותה (אם ראית ת'סרטים של ה"פ הכוונה], היא החברה של הארי פוטהד!
ומבטא בריטי זה סקסי. ידוע
טוב, באמת צריך להפסיק >< זה פורום ט"ה אחרי הכל D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחח שהיא תגיד תודה שהוא מסתכל עליה XD

ראיתי את הסרטים של ה"פ רק חבל שהם נורא שיעממו אותי של היה לי כוח ללכת ולראות את הסרט השישי XD אוי לי הבריטים האלה והמבטא שלהם XDDD מושלמים

RacheliShoham

New member
הוא אחד המכוערים, חברות ...

והשחקנית של ג'יני וויזלי לא כזאת מהממת, והיא שיא העצבנה אותי בסרטים. עד כדי כך, שהעדפתי את הרמיוני על פניה XD חחח

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif בושי ! הוא מושלם !

מושלם שכמותו |ריר| שאלוהים יעזור לו ולבריטים XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחח ממש פרסומת XD

כן הוא חתייך !! הואכזה חמוד בסרט החופשה מתה על הסרט הזה XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהווווווווו!!!!#%@#%@$^../images/Emo99.gif

so fucking true ~מבטא בריטי מטורף~ יש עוד הרבה שחקנים בריטים מדהימים עם מבטא סקסי לאללה, אבל הזכרת את ג'וד אז אני לא ממש זוכרת XDD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהם כאלה חמודים ביחד אמג../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני מתה על ג'יימי. בסוויני קצת פחות, כי אני פשוט לא מאוד אהבתי את הדמות שהוא שיחק, אבל בניו מון... אלוהים אדירים!!!!!! הוא היה כזה
י עם הבלונד הזה והעיניים, והמבט האדיש-רשע הזה! הוא הדבר היחיד שהסתכלתי עליו כשרוב לא היה בתמונה
והשחקנית שמשחקת את ג'יני-לא זוכרת מה שמה- לא אהבתי את היופי שלה. היא נראית מהבחורות המתוקות האלה, לפעמים הן כ'כ מתוקות שאת מתעצבנת מכמות הסוכר שנוזלת מהן.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח

גם אני הייתי ככה בניו מון XD כל פעם שראו אותו התחלתי לצרוח XD דווקא אני לא אהבתי כל כך אתהשיער שלו ואת העיינים שלו שם XD זה היה מטריד מידי XD ולזאת שמשחקת את ג'ני קוראים דקוטה פנינג P: היא לא הכי יפה בעולם אבל גם לא הכי מכוערת XD היא אמריקן גירל כזו XD בלונדינית עם עיניים כחולות כאלה XD

לירונת

New member
את מתבלבלת..

דקוטה פנינג (
) זו היא
לשחקנית מהארי פוטר קוראים בוני רייט
ולעזאזל, עדיין לא ראיתי ניו מון

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כן אני התכוני לזאת שמשחקת את ג'ני בניו

מון P: אוי לי עזבו בכלל התבלבלתי XD תומי דיברה על זו שמשחקת את ג'ני בניו מון לא ? O: וואי התבלבלתי לגמרי XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוקי התבלבלתי לגמרי XD

חשבתי שתומי רשמה ג'ני ולא ג'יני XD אופסי XD

למעלה