שלום חבר'ה

שלום חבר'ה../images/Emo70.gif

מ'מצב? מה קורה? אני מיטל... קודם כל... מזל-טוב
סופסוף
ו... איפה לעזאזל אפשר לקנות ת'דיסק שלהם
בכל החנויות אומרים לי שהוא לא בארץ

GuItAr2

New member
צ'ארלי הכי חמוד!

חחחח אבל לא משנה.... :) אה....גם אני חדשה גאן! (קוראים לי נופר...)

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifיש בעזריאלי בטאואר רקורדס...אחרי חיפוש של 94793820928 שנה מצאתי אותו... אבל לא קניתי כי הוא עולה 90 ש"ח ואני די broke...אני אהיה עוד יותר אם אני אקנה את כל הדיסקים שאני רוצה...../images/Emo4.gif אני אקנה בהזדמנותיישן.....

lovecrime

New member
זאת הבעיה

שבגלל שהם לא כל כך מוכרים פה אז לא מביאים הרבה דיסקים ואת אלו שמביאים עולים הרבה כסף.... אנשים צריכים להתחיל להכיר אותם כי ברגע ששומעים מתמכרים!

*בשוק*

סליחי אבל לא יכולתי שלא לשים לב לחתימה שלך... ו....... האגודה להשמדת הצבע הורוד?!?!?!?! פאקינג שיט זה צבע שולטטטטט!!!! אסור אסור להשמיד אותו צבע מושלםםםםםם!!! חיחי

אממ... ראי הוזהרת../images/Emo70.gif

רק בגלל שאת מעריצה של באסטד אני לא יתייחס... אבל אם תגידי את זה עוד הפעם... אני אקיא
שחור ואדום זועק שולטים

טוב... תקשיבי..

ורוד זה הצבע הכי מגעיל עלי אדמות
אבל... בגלל שאני מאמינה שלכל דבר יש יעוד... אז אני מאמינה שהיעוד שלה צבע הכי מגעיל בעולם... (ורוד, דההה...) הוא ליום שיגמר כל החשמל ויהיה קר... ושיצטרכו לשרוף דברים שהיה אש... ואז כולם ירכזו את כל הדברים ה... ה... ורודים שאין להם (כי אפ'חד לא קונה משהו בצבע ורוד
) ויהיה חם לכולם

bustedsum41

New member
הפורום הזה פתוח חצי יום

ואתם רבות על צבע ורוד.. חחחח מי מוזר מי?!.. לדעתי מאט הכי חמודד!!!!!!!!! למרות שהו אנראה בזמן האחרון כמו רוסי (לא להתנפל עליי!) אבל הוא עדיין הכי יפה!!

למעלה