שלום חבר'ה

DesertRose7

New member
קלר..

אמנרנו משהו.. לא אומרים את זה יותר!!!!!!!!!!!!!!1 יותר אני אמרתי לך את זה.. אבל עדין!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא רק נהיה מהמם מרגע לרגע!! וגורם לי למשבר צארלי/מאט

DesertRose7

New member
היי......

מה מצב? אני שחר.. קצת קשה להשיג את הדיסק בארץ.. וגם אם את משיגה אותו.. זה בלי שני שירים! אז פשוט תנצלי את הבן אדם הראשון שטס לאירופה ובריטניה בפרט (ותגידי לו שיביא לי גם משהו!) שיקנה לך!!!!!!!!! זה מה שאני עשיתי! וזה עבד! לפני זה ניסיתי להזמין אותו בטאוור רקרדס... בפסח.. ואני עדין מחכה.. הלכתי לבדוק מה הולך איתו.. וזה עדין בהד ארצי וכל השטויות שלהם!! הכי טוב זה לא להיות תלויה בהם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חחח.. תודע../images/Emo70.gif

אממ... יש לי ידיד בניו-יורק שיש לו בתים בכל ארץ נראה לי בחו"ל... (יאפ.. חייו של מיליונר....) מאיזה ארץ לבקש ממנו? אני נראה לי אבקש מהארץ הראשונה שהוא נוסע...

DesertRose7

New member
מכל מקום..

באירופה! ןהכי חשוב! WIG2S4 יוצא בארה"ב אז תבקשי ממנו!!!!!!!!!!! כי זה יהיה משהו מיוחד! אני בטוחה שבכל ארץ כזאת באירופה כמו הולנד גרמניה צרפת בלגיה וכל אלה ובמיוחד בריטניה.. לא?! ועוד שאלה.. אפשר להצטרף לעמותה/אגודה למלחמה בערסים? (שכחתי איך קראת לזה!)

בטח שאת יכולה../images/Emo70.gifכל מה שאת צריכה

לעשות ע"מ להתקבל זה להציג לי תיק פלילי, ורישיון להריגת ערסים... וזהו
את בפנים

DesertRose7

New member
לא לדאוג!

אני גרה במקום שופע ערסים! אני יודעת להתמודד איתם!! יש לי ערס בהתהוות בבית.. האח הקטן שלי.. איכככככס! כבר החלטתי.. הוא מאומץ!! הוא לא מהגנים שלי!!! אז כמו שאמרתי.. אני ידוע תלהתמודד איתם!!

OCֹJB

New member
שחר...

רגע... שאלה לי.. איזה אח? נאור\טל??? ואני מסכימה! חחחחחחחח שניהם קצת..פגרים.. אבל אני גורמת לנאור לקנות בגדים טובים.. ונעלים... אני משפיע על נאור! וגרמתי לו לשיר מתישהו שירים של באסטד!!! חה חה חה!! אני מוכשרת!

DesertRose7

New member
ברור שטל!

אני מחנכת את נאור לדברים טובים!! הוא התחיל לראות MTV HITS מרצונו החופשי בלי לחץ שלי או זה שהוא חייב כי אני רואה!! טל.. זה כבר בעיה.. ענקית!

אמממ... את מוזמנת../images/Emo70.gif

(לדלל קצת את אוכלוסיית הערסים...) ומה זה אני גרה בעיר עם מלא ערסים
כל עיר היא עיר של ערסים

למעלה