שלום חברים אני נוסע לטיול בארהב ויש

shmulik98

New member
שלום חברים אני נוסע לטיול בארהב ויש

לי מספר שאלות בנושא: האם תעודת הנכות שקיבלתי כנכה צהל קבילה באר"הב ואם כן האם מנסיונכם מקבלים איתה הנחות כלשהם שאלה חשובה יותר האם מישהו שכר רכב לנכה בארצות הברית ושאלה כללית לסיום אני מעונין לטייל בפארקים הגדולים במערב כגון יוסמטי והקניון הגדול ההיתי מעונין לשמוע טיפים בנושא לגבי מסלולים נוחים לנכים וכדומה(אני יכול ללכת ללא מכשירי עזר אך הליכתי אינה יציבה כמו כן אני לא יכול להעזר בידים לצורך כך) אשמח לקבל תשובות תודה מראש

ominator

New member
תעודת נכה צה"ל

הי, לא ציינת כמה אחוזי נכות שיש לך - שאלה חשובה מאוד. תעודת הנכה שלך מעניקה לך את הזכות לטיפול רפואי בזמן שהייתך בחו"ל (לפי אחוזי הנכות) דרך הקונסוליה הישראלית במקום. מסלולים לנכים ניתן לקבל דרך אתר נגישות ישראל והלינקים שם. ישנם הרבה מאוד אתרים שעוסקים בנגישות - תחפש בgoogle- לפי מקום האתר. עקרונית יוסמיטי מותאם לנכים ויש מסלולים, ניתן להשכיר במקום ברוב האתרים בחו"ל כיסאות גלגלים ו/או קלנועיות. תדאג לקבל בכניסה לפקרים, כרטיס פטור מעמידה בתורים הכולל אותך ואת אלה שנוסעים איתך. נסיעה נעימה. www.disable.co.il

shmulik98

New member
תודה על התגובה יש לי 91%

אשמח לשמוע מחברים נוספים על השכרת רכב בחול

smile2life

New member
עליך לפנות לרופא המחוזי

ולהוציא "פנקס ירוק", שמהווה הוכחה לנציגות הישראלית להיותך נכה צה"ל ובמידת הצורך תקבל טיפול רפואי הקשור לפציעתך המוכרת. לגבי הנחות ו\או שכירת רכב: למיטב הידוע לי אינך זכאי להנחות כלשהן ולנושא רכב נגיש הדבר שייך לחברות ההשכרה. הדבר נכון הן לארץ והן לחו"ל. המלצה שלי. ברגע שהינך נוחת בארץ זרה צור קשר עם נציגות ישרא הקרובה ויידע אותן שהינך נכה צה"ל, הצג את ה"פנקס הירוק" וקבל מידע נוסף לגבי זכויותיך במדינה זו

תו חניה לנכים

לידעתך אם יש לך תו חניה לרכב נכה הינך יכול לקבל תו חניה לנכה לרכב שכור דרך המזכירות במשרד הרישוי בחולון עורך פורטל נכי צה"ל בישיראל

smile2life

New member
כדאי גם

ליצור קשר עם ארגון הגג של ארגוני הנכים, להוציא תעודת נכה בינ"ל ומדבקת עגלה עם מכתב שמסביר את נכותך. בכל מקרה כדאי לך להצטייד במכתב מעובדת השקום באגף, מהמרפאה וממזכיר המחוז. מנסיון המכתבים האלה עוזרים במכס עם ציוד רפואי ובנגישות בשדות תעופה.

תגובה לתגובה

ארגון הגג של הנכים דורש תשלום חברות וכן תשלום עבור המדבקה מהידוע לי ארגון הגג הפסיק להפיק את המדבקות אללו. במשרד הרישוי בחולון מקבלים תו חניה (עגלה) רשום באנגלית עם חותמת של משרד התחבורה ומדינת ישראל התו ניתן ללא תשלום. בכל מקרה יישר כוח על העבודה היפה שאת עושה כאן בפורום

למעלה