שלום חברים ! האם מישהו מכם התנסה בטיפול בגישת תטא הילינג או

אפשר פירוט אבל בפרטי כי זה.... אישי?

שלום חברים ! האם מישהו מכם התנסה בטיפול בגישת תטא הילינג או

בגישה דומה
יש לי בעיה רפואית קלה וגישה זו ,לפי טענתה של ואינה מייסדת השיטה , טוענת שניתן לטפל בבעיות רפואיות קלות ומורכבות ,היא ריפאה עצמה ממחלת הסרטן
כמה לדעתכם יש אמת בעניין
אני חייבת להוסיף ולומר שלקחתי את קורס הבסיס ,שלטעמי לא היה מוצלח וכן עשיתי לפני כן מספר גדול של סשאנים שהתמקדו בנושא אחר,לא נושא בראותי, והם תרמו לי מאד
בקיצור אשמח לשמוע את דעתכם

התכוונתי אם תוכלי לפרוט לי באילו תחומים את מרגישה שינוי. ( אבל בפרטי ...)
אני אפרט לך בהמשך אך אני עדיין בתחילת הדרך בטיפול אז... אולי תחכי קצת
והפירוט יגיע אלייך בשלב מאוחר יותר ממני?
בעיקרון אני רק אגיד שטיפול הבא יהיה פירוק טראומה כי גילינו שהלקויות למידה שלי נובעות מהטראומה
והבעיות שלי בזוגיות גם קשורות לטראומה הנ"ל... ואת כבר יודעת איזו...
אני גם רוצה בלי נדר להתחיל קצת ללמוד על השיטה שאוכל להסביר לך יותר בהרחבה דברים ואת ההגיון
שעומד מאחורי זה.
חכי בסבלנות!

לדעתי יש אמת בדבר. גם המטפלת שלי בריברסינג עזרה לאנשים

להתרפאות בסרטן ואני מאמינה גדולה בטיפולים שעובדים על התת מודע ( ריברסינג ותטא הילינג הם בהחלט כאילו).
תתנסי. אולי המורה לא היה טוב או מערך השיעור לפעמים לא תמיד הולך פעם ראשונה ופעם השנייה דווקא כן.
תלכי לטיפול ותספרי איך היה . אולי תגלי הפתעה נעימה ואני בעתיד גם ארצה להתנסות בטיפול שכזה פשוט אני כבר מטופלת
בשלושת המימדים אז... אי אפשר לערבב יותר מידי

תוספת לדנה

היום המטפלת שלי בשלושת המימדים ביקשה סיפור של תיקוף עצמי ( אפשר לומר שזה בערך אומר על סיפור שקשור לאסרטיביות שהפגנתי ).
נתתי לה סיפור עם טעם מר מתוק של אסרטיביות אבל שהיו בו חלקים קצת שליליים ( רגשות לא הכי טובים ).
היא ביקשה שאבחר צבע שמתאר את זה ובחרתי אדום ( גם בגלל הכעס). התת מודע שלי סירב לקבל את הצבע כי התת מודע מתברר רוצה רק
חיובי. אז בחרתי בצבע ורוד ועידנו את הסיפור כך שרק המתוק נשאר בפה ובלב

אני מאמינה שמחלות מגיעות מאמונות שליליות והיופי הוא שהתת מודע שלנו למרות שלכאורה ניתן לחשוב אחרת כי יותר קל ללכת שבי אחרי השלילי בעצם מעדיף תכנות חיובי ואפילו חסם אותי היום רק כדי לקבל ממני מנה חיובית!
אני חושבת שזה שורש המחלות ובחיובי הבריאות נמצאת ובדרך שאת הולכת יש ותהיה המון בריאות !

elar84

New member
הטיפול בשלושת המימדים נשמע כל כך מעניין

בכלל, כשמרגישים שינוי, זה עוד יותר נותן כוח להתמיד!

elar84

New member
לגמריי!

אני יודעת שאני אטפל בעתיד, אולי בעתיד הקרוב.
אני ממתעניינת בלימודים, ההתלבטות היא בין תטא הילינג לNLP
רוצה קצת לחקור לעומק מה יותר מתאים לי כהתחלה.

אולי קודם להתנסות על עצמי... אבל בעתיד אטפל גם אטפל, ואת תהיי מוזמנת בשמחה!

elar84

New member
אשמח לשמוע עוד קצת משתיכן על תטא הילינג

מה בדיוק עושים, אם אפשר בקצרה, איך זה עובר?
אני מתעניינת בלימודים רוחניים כלשהם, הנשמה שלי זועקת לכך.

אם אפשר לדעת:
כיצד ראית שזה עזר לך דנה?
ואיך זה בעצם עובד, אם אפשר דוגמא לשיטה?

בפורום עולם המיסטיקה יש את מומינאמא והיא מתעסקת עם תטא

הילינג ברמת טיפול ( מטפלת ), מציעה לך לשאול אותה בפרטי או על גבי הפורום
בכללי מחליפים אמונות ישנות ומטמיעים חדשות חיוביות לתת מודע בעזרת גלי תטא ( לכן השם ),
וראיתי שהמטפלות בתחום גם מתקשרות קצת אז זה כולל תקשור ברמה מסויימת

elar84

New member
יש לך דוגמא כיצד עושים זאת? או שאת לא מכירה את הטיפול מקרוב

אני מתעניינת גם לעצמי, וגם כשיטת טיפול שארצה לטפל בה בעתיד

היי בנות אנסה בקצרה (אני קצת פלספנית) לספר לכן מניסיוני

הרעיון שבגישה שבאים עם מטרה/קושי שרוצים להתמודד איתו ואז עושים בדיקת שריר כשהמטפלת שאלה אותי שאלות או אמרה משפטים כגון אני אמא טובה ובעצם דרך התגובה של השריר רואים האם אני מאמינה בזה ברבדים העמוקים ואם לא אז בעצם אומרים אמונות חדשות שיחליפו את האמונות הישנות
ואז עשינו מדיטציה שאיתה מגיעים לרקיע השביעי ומבקשים מהיקום/בורא כל שישנו (כלומר אפשר להגיד גם אלוהים זוהי בעצם בקשה ליקום או לאנרגיה או לכל ישותגדולה שאני בוחרת להאמין)
בקיצור מבקשים מהיקום שיעשה בשביל המטרה הזו ויגשיים אותה באופן הכי טוב ומטיב עבורי ,כלומר מה שיטיב עימי ולא בהכרח מה שאני חושבת שטוב לי
ואז מבקשים מהיקום הוכח לי כלומר תן לי סימן /תקשור שאכן זה יקרה
ורואים או שומעים קול או תמונה או כמו חזיון קצר שאותו ניתחנו וכן גם המטפלת שיתפה אותי בתקשור שקיבלה
אני הלכתי במטרה להתמודד עם הילד שלי וצפו שם דברים , כשהדבר הראשון התחיל מאהבה עצמית
וממש הרגשתי כל פעם יוצאת מאושרת ומלאת שמחה , הגעתי לשם במצב של כמעט דכאון ממש עצב עמוק על כל מה שעברתי בחיים וזה ממש עשה לי שטיפה של כל הג׳יפה ומשם רק גדלתי
לפני זה ניסיתי כל מיני גישות וגם מסאג׳ים והילינג ומוח אחד והם לא הצליחו לחדור כל כך עמוק לתוכי

המשך למי שלא התייאש

לקחתי בערך 10 סשאנים
עשיתי קורס בסיס אצל המנחה של המדריכה שלי , היה מאד מאכזב המנחה היתה לדעתי ממש גרועה ולא מחוברת והיתה מרוכזת בעצמה והקורס לא היה שווה את העלות שלו ולא את הזמן שהקדשתי 3 ימי עבודה
וזה ממש הרחיק אותי מהעניין
הדבר הכי חזק שזה נתן לי זה אהבה עצמית וקבלה עצמית וראיתי שיפור ענקי בכל התחומים ובעיקר הילד ממש הדברים איתו השתפרו
התחלתי לקבל שליחים ולראות אותם בקיצור זה ועוד עבודה שעשיתי הוציאו ממני את האדם שהיה שם קבור עמוק
הקורס עלה לי 1450 ש״ח ,אם אני לא טועה וזה היה לפני 3 שנים בערך ככה שבטוח יש עליית מחירים
המטפלת לקחה כ150 שח והיתה מקסימה ( היא היתה מטפלת צעירה ולדעתי אני הייתי המטופלת הראשונה שלה)
אני לא אהבתי שיש התעסקות בנושא הכספי ושמחתימים אותך לקאופרטיב של ויאנה על סודיות,זה הרגיש כמו עסקה וארגון כלכלי מתוכן
המנחה שלי שילבה גם דמיון מודרך ובסך הכל היתה באמת בסדר גמור
מקווה שעניתי על השאלות

למעלה