כל הדברים האלה השורש שלהם זה לחץ/פחד
כשאני פתרתי את כאבי הראש שלי, לא ידעתי בדיוק מה אני עושה.
אספר לך קצת רקע על עצמי שתביני:
אני נולדתי רוחני, רוחנית בחשיבה שלי, בהבנות ותובנות שיש לי בחיים. כאילו נולדתי עם מקצוע, ממש כך.
אז, כל חיי סובבים סביב רוחניות והתעסקות כזאת, רק שבעבר לא הייתי מודעת כמה עוצמות יש לי. כמה חוכמה וכמה ידע.
אז, להביל מהיום, שאני יותר מודעת ברמה רוחנית, וגם יותר בשלה לזה כמובן. באותה התקופה הבנתי שזה בידיים שלי, אך לא באמת כיוונתי לשם, זה פשוט קרה.
מה שהיה זה, שהבנתי מה "מפעיל" לי את כאבי הראש... זה היה כבר כל כך בלתי נסבל שהתעסקתי עם זה כי אז הייתה לי המודעות שיש קשר בין גוף לנפש. אגב כשאני אומרת אז זה לפני 8 שנים בערך, הייתי בת 22.
הייתי מלאה בעוצמות, אך חלשה נפשית...נשמע סותר אך כך זה בדיוק היה ובכל זאת הצלחתי.
הבנתי שאני מכילה ומכילה אנשים כאבים לוקחת וסופגת הכל אליי, זה מצטבר אצלי ואילו אני לא שמה גבולות לנתינה שלי, ולא פורקת מעצמי.
אם אני עייפה, אני עדיין מקשיבה, וכשאני רוצה לפרוק אין מי שיכיל אותי באותן העוצמות שאני יודעת להכיל.
את כל הכאב אגרתי בתוכי... וזה הצטבר לכדיי כאבי ראש איומים 4-3 ימים בשבוע, זה היה נוראי.
כשהבנתי זאת, לאט לאט שיניתי את ההתנהגות הזאת שלי, לא במכוון הכל קרה בטבעיות, אך קרה ואכן השתחרר.