שלום חברים ! האם מישהו מכם התנסה בטיפול בגישת תטא הילינג או

elar84

New member
את כותבת בצורה מפורטת במידה הנכונה

ממש ממש לא מייאש וכבד, ואפילו בוחף ומעניין.

לי עשעת חשק לטיפול שכזה.
אני למדתי רייקי, ממורה ידועה מאוד, ולא התחברתי אל זה בכלל. למרות שהמורה מקסימה הרגשתי שזה תעשיית כסף.
האינטואצייה אמרה לי שזה כך, אך באמת שהוקסמתי מהמורה, מה שכן זה תרם לי ובסכות זה היום אני מצליחה יותר במדיטאציות.

אז תודה לך, אהבתי את ההסבר והסיפור האישי שלך, יותר מאוחר אקרא זאת יותר לעומק

תודה על הפרגון זה ממש משמח אותי

אני באמת למדתי שמה שחשוב זה המורה כשיש כימייה אמיתית אני מרגישה שאני יכולה להזיז הרים
היתה תקופה שחשבתי על לימודיי רייקי אבל בסוף לא ניסיתי והגעתי לתטא (הרגשתי שזה מושך אותי לנסות מה זה וזה היה ממש חזק ממני)
יאני רוצה רק להוסיף שאני ממש מרגישה אנרגיה טובה ונעימה שאני מקבלת מהפורום המקסים הזה
זה נותן לי כח נפשי והנאה מקריאה של הדברים שנכתבים ממש הרבה פעמים זה מחדד לי את המחשבות

elar84

New member
הפורום קסום, אני מסכימה איתך

אני חושבת שלהכיר אנשים חדשים זו לא בעיה, אבל להקיף את עצמך באנשים רוחניים מעומק נשמתם, זה לא פשוט.
אז אומנם זה וירטואלי, אבל זו כבר התחלה. ולי יש צורך חדש באנשים רוחניים אמיתיים, שלא רק אומרים את המילה רוחני, אלא שבאמת כאלה, מבפנים.

וכאן יש שפה משותפת והבנה, דבר שלי באופן אישי כרגע אין הרבה מהסביבה האמיתית שלי.
למרות שאני יודעת בוודאות שזה יגיע.

שתדעי שאת מעוררת השראה, ומזמן לא נתקלתי באנשים שמעוררים בי השראה, וללא ספק האנרגיות כאן טובות מחזקות וממש כיפיות

elar84

New member
יש לי שאלה ברשותך

איפה הייתה התעסקות בנושא הכספי? בקורס שלקחת נכון? לא אצל המטפלת שלך.
אגב, מהיכן המטפלת? ואיך הגעת אליה?

תודה לך

מה? גם תטא הילינג זה עם בדיקת שריר? וואו חשבתי שרק דרך

התחברות לתת מודע בתקשור ללא בדיקות גופניות חידשת לי!
מקסים שזה ניקה את כל הג'יפה.

אולי גם אני אלמד את זה בעתיד בסייעתא דשמייא.

ואלה הרקיע השביעי זה הרקיע של הפוטנציאל האינסופי של ההשראה והאהבה האינסופיים ( את זה אני יודעת מאחרות שדיברו ),
ולכן בתטא זה הרקע הכי גבוה ולי אישית נראה כייף בטירוף לתקשר איתו ואני מריירת על היום שאלמד תטא ואתייחד עם הרקיע השביעי

וואו הזכרתן לי נשכחות

אני מתה לעשות עוד קורס או סאשן של טיפולים בסגנון הזה
מלא זמן לא חשבתי על זה
אולי באמת כשאני אחזור לעבודה עוד חודש אני אקבע איתה ,לגבי קורס חוזר אני לא חושבת
כנראה שזה לא מתאים לי אני צריכה אחד על אחד להתחזק ואז אני מאמינה שאני מקבלת את התשובות מהיקום
אם הייתי יכולה אני הייתי הולכת גם למתקשרת ,או לשחזור גלגולים ואני מודה שבשביל הסקרנות

elar84

New member
אני חושבת שבדברים כאלה להבין את שורש הבעיה שבגללה

נגרמת הבעיה הרפואית, יכול לעזור המון.
אני סבלתי שנים מכאבי ראש, ממש קשים 4 פעמים בשבוע, ובנסיעות ארוכות וכו'.
אני לבד הצלחתי להירפא מכך. זה אומנם לקח לי המון שנים, אבל זה קרה.
מגיל ילדות סבלתי, ובגיל בוגר יותר שהתחלתי להבין על עצמי יותר, בתחילת העשרים שלי, זה קרה.
מאידך, עוד בעיות רפואיות קלות שיש לי, לא הצליחות להתרפא לחלוטין, כלומר אני יודעת את השורש, אך לא מצאתי מזור לצערי.
מה שכן, אני בטוחה בטוחה שזה יעלם ויתפוגג מחיי כמו כאבי הראש.
אגב, אני ניסיתי שנים לטפל בבעיות במגוון של טיפולים, אני משערת שאני לא מצאתי את המטפלת המתאימה, ושפשוט הבעיה היא קשורה למשהו בי שעדיין לא השתחרר, ולכן הבעיה הזאת עדיין קיימת אצלי בגוף.

את יודעת אני גם מאמינה שחלק מזה הוא תוצאה של לחץ נפשי

את יכולה לשתף אותי על איזו אמונה ישב הכאב ראש ,כמובן שרק אם בא לך
ואיך הגעת לאמונה זו ,דרך בדיקת שריר או שסתם חפרת לעצמך
זה מאד מסקרן אותי איזו עבודה עשית
ואולי גם אמירות מאד לא מפרגנות (בלשון המעטה)שקיבלתי מהמשפחה הקרובה שלי לאורך הרבה שנים
מאידך סבתא שלי סבלה מאותה צמיחה גרועה של שיער
אז השאלה אם זה גנטי האם אפשר לשנות את זה כי יש לפי מה שהגישה טוענת אז כן אפשר לשנות והאם בכלל שינוי של אמונות יכול עד כדי כך להשפיע לפעמים נדמה לי שכן ולפעמים נדמה שלא
נגיד מה שכתבת על המחלות הקטנות שלא חולפות , אולי זה קשור לכך שלא הטמעת את השינוי ולא ממש האמנת בזה , או שאלי לא שחררת את האמונה המגבילה שחרור אמיתי מביפנים , ואת מה שאני אומרת לך אני גם אומרת לעצמי ,אולי זה עניין של אמונה ממש חזקה וגם זמן שצריך לתת לו לעשות את שלו
ותוך כדי שאני כותבת ,אולי אנחנו לא מספיק אוהבים את עצמנו וחושבים שמגיע לנו שלמות בריפוי הגוף ומסתפקים בכך שבערך הכל בסדר
מה דעתך ?

elar84

New member
כל הדברים האלה השורש שלהם זה לחץ/פחד

כשאני פתרתי את כאבי הראש שלי, לא ידעתי בדיוק מה אני עושה.
אספר לך קצת רקע על עצמי שתביני:
אני נולדתי רוחני, רוחנית בחשיבה שלי, בהבנות ותובנות שיש לי בחיים. כאילו נולדתי עם מקצוע, ממש כך.
אז, כל חיי סובבים סביב רוחניות והתעסקות כזאת, רק שבעבר לא הייתי מודעת כמה עוצמות יש לי. כמה חוכמה וכמה ידע.
אז, להביל מהיום, שאני יותר מודעת ברמה רוחנית, וגם יותר בשלה לזה כמובן. באותה התקופה הבנתי שזה בידיים שלי, אך לא באמת כיוונתי לשם, זה פשוט קרה.

מה שהיה זה, שהבנתי מה "מפעיל" לי את כאבי הראש... זה היה כבר כל כך בלתי נסבל שהתעסקתי עם זה כי אז הייתה לי המודעות שיש קשר בין גוף לנפש. אגב כשאני אומרת אז זה לפני 8 שנים בערך, הייתי בת 22.
הייתי מלאה בעוצמות, אך חלשה נפשית...נשמע סותר אך כך זה בדיוק היה ובכל זאת הצלחתי.
הבנתי שאני מכילה ומכילה אנשים כאבים לוקחת וסופגת הכל אליי, זה מצטבר אצלי ואילו אני לא שמה גבולות לנתינה שלי, ולא פורקת מעצמי.
אם אני עייפה, אני עדיין מקשיבה, וכשאני רוצה לפרוק אין מי שיכיל אותי באותן העוצמות שאני יודעת להכיל.
את כל הכאב אגרתי בתוכי... וזה הצטבר לכדיי כאבי ראש איומים 4-3 ימים בשבוע, זה היה נוראי.

כשהבנתי זאת, לאט לאט שיניתי את ההתנהגות הזאת שלי, לא במכוון הכל קרה בטבעיות, אך קרה ואכן השתחרר.

elar84

New member
האמת שלא

אבל זה משהו שאני מזמנת לי בימים אלה.
עד עכשיו הייתי בתהליך שהאנשים שהיו בחיי העירו אותי, הם לא בהכרח היו חיוביים, אך היו חיוביים עבור ההתפתחות שלי.
היום כולם נעלמו מחיי וכהכל מתחיל מחדש לזימון אנשים שמתאים לי

מה שלמדתי זה שאמונות שליליות יכולות לעבור בגנטיקה

ואכן מהסבים שלי ז"ל ניצולי שואה קיבלתי כמה בירושה וביטלנו את הפקודות שלהם בטיפול
אז כן יש שורש גנטי אבל זה גם תלוי במיינד

elar84

New member
לא :(

לא הרגשתי טוב היום... משהו בקטנה לא לדאוג :)
אבל גם אני רוצה קצת לחשוב על זה, אני מתלבטת אם אני רוצה משהו כרגע.

למעלה