שלום חברים יקרים, לקבלת מסר אישי בתקשור ניתן

niva99

New member
תודה רבה עופר

oferavraham1

New member
רקפת - מסר

רקפת היקרה,
את מונעת על ידי כח שמסית אותך ממטרתך, מוציא אותך לפעמים ממיקוד. יש מקום בו את רוצה לראות בבהירות את הדברים, אך תמיד את מרגישה שמשהו סוחב אותך אחורה.
מה שסוחב אותך אחורה הוא האגו שלך, גם אם זה לא נראה לך כך.
יש אדם בחייך שאתו דברים אינם כשורה, לא נסגרו או נפתרו עד הסוף, תתקני עימו את הדבר, תתני לאגו שלך ללכת כשאת איתו.
&nbsp
* אם אהבת את המסר, את מוזמנת לשמור על קשר בקבוצה שפתחתי בפייס.
לכתוב פידבק, ולהתייעץ איתי גם בפרטי על שאלות ספציפיות.
https://www.facebook.com/groups/1713925202164127/

oferavraham1

New member
מסר - רותי

חייך הם חיים בעלי ערך רב כלפיי עצמך, וכלפיי אחרים. את האדם הראשון שמוכן לתת מעצמו כלפיי האחר, ירדת לכאן על מנת לכסות ולתקן פערים שפתחת בגלגול קודם. בגלגול קודם היית אשה מרירה אך לא באשמתך, חייך לא היו קלים לא הייתה לך תמיכה, בעיקר מהסביבה. ובכל זאת, נותר לך פער בסיום שכיום את משלימה בחיים הללו.
גם אם אינך מרגישה בזה, היכולת שלך לחוות את החיים הקודמים נשאר בהם חלק שנדבק בנשמתך, ועוד מגיל צעיר את דבקה בלהסיר ולחסל אותו. כיום הוא אינו מופיע בחייך.
את אדם משכיל, שאוהבת להתעמק בדברים עד תומם, עד סוף התהליך וההבנה.
את חוקרת את נפש האדם בכל כוחותיך ואמצעיך, ואת אוהבת להיעזר באנשים כתנופה לרעיונותיך, ולתובנותיך.
את דואגת מה יהיה עם העולם הזה, בעיקר בלכתך, את שואלת את עצמך האם העולם ישתנה לטובה ? את מאמינה ורואה כי לא תמיד אנשים עושים כל שביכולתם לעזור אחד לשני... וזה משהו שהיית מאד רוצה לתקן. אבל בתוך תוכך שוכבת לה התשובה בה את מבינה בעצם שגם עם ישראל כולו בתהליך כיחידה אחת כנפש אחת.
כמו כן גם את חלק מהתהליך הזה בו מתבצע שינוי בתוכנו באמצעותנו (כולנו) עם מעט הידע שיש לנו בבוא הזמן אנחנו נשאב יותר קדושה ונהפוך לנצחיים.
&nbsp

oferavraham1

New member
תמיד אפשר - מסר מייפלס

את נמצאת כרגע במקום לבבי ופורח, מקום שמביא עמו הרגשה של ניחוחות מן העבר,
את נהנית להישאר בתוך ההרגשה מתי כשמתאפשר לך, דרך מחשבותיך.
את אוהבת להתבונן על דברים נסתרים, עם עילום שם, שלא ידוע מקורם, והאינטואיציה שלך מביאה לך את המידע הנכון לגביהם, גם כשבראשך זה נשמע לך מוזר.
&nbsp
את אוהבת לטייל בטבע, להיות קרובה מאד בחיק המשפחה, מחוברת חזק לביתך, לשורשיו, מטפחת אותו, מקנה לו יישות חיה, וכך הוא באמת, הוא גם מרגיש אותך - המקום.
אוהבת לפסוע אל הלא נודע, לחקור את המשוואה הנעלמת, לא מסתפקת בתשובה אחת ויחידה.
לא מאמינה בתשובה אחת ויחידה, אמת אוניברסלית.
&nbsp
&nbsp
* אם אהבת את המסר, את מוזמנת לשמור על קשר בקבוצה שפתחתי בפייס.
&nbsp
&nbsp

oferavraham1

New member
מסר רועי

רועי היקר, אתה אדם שממוקד במטרות שלך, אתה בתהליך מואץ וגבוה של התפתחות עסקית, אתה שואף מאד לדרך עצמאית, בה תוכל לנהל את הדברים מנקודת מבטך.
אתה חושש לפעמים להתיעץ עם אחרים לגביי האופן בו אתה מתכוון להתנהל כעצמאי, ואכן ישנם אנשים שפחות כדאי שתתייעץ עימם, אבל יש לך חבר שקטן ממך, והוא מאד מנסה לעזור ולקדם אותך, ואת עצמו, תן לו את היד הזו. מאלך לך לעלות על הדרך הנכונה, אתה בכיוון הנכון, תהיה פחות זהיר עם אלו שמאד קרובים אליך, ותלמד לסמוך עליהם, כי הם רוצים בטובתך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

oferavraham1

New member
מסר - אור

אתה כרגע נמצא במצב בו ההתמקדות שלך היא בתהליך פנימי שאתה עובר, כחלק משגרת היום יום שלך, כל מיני מצבים בחיים לאחרונה משפיעים עליך, ואתה מגלה על עצמך דברים חדשים שלא ידעת שהיו קיימים קודם.
תנסה להישאר ממוקד בתהליך, ללא הסחות דעת, תנסה לחקור ולהבין באמת מה אתה רואה, ומרגיש, בנוגע לאותם חוויות שחווית.
&nbsp

kikona126

New member
היי עופר

אם עדיין רלוונטי, אני אשמח למסר, במידה ויש לך צורך בשם אז בפרטי.
&nbsp
תודה ושבת שלום,
קיקי

oferavraham1

New member
מסר קיקי

מסר כללי: את נמצאת בעיצומו של וויכוח משהו שהתחיל ממקום של כוונות טובות, והגיע למקום בו לא נעים לך כל כך.
את הוויכוח הזה את עושה עם עצמך מבפנים, יש בך חלק שמבקש ממך בנושא מסוים תשומת לב יתרה, משהו שאת מאד רוצה להספיק ולנקוט בפעולות הללו, אך את לא בטוחה שזה יוביל למשהו טוב בעתיד.
ויש את הצד שמתנגד לדברים ומסתייג מכל אימרה, זה שמגונן עליך, המנגנון שפיתחת לעצמך.

* אם אהבת את המסר את מוזמנת לשמור על קשר בקבוצה שפתחתי.

חשוב לך מה אחרים חושבים עליך, וזה מפריע לך שזה בא לידי ביטוי בחוזקה עליך.

מציג בפניך הצעת ייעול: בהקשר לוויכוח הפנימי שמתנהל בתוכך, מציע לך לוותר, ולהגן על עצמך, ולשחרר ולהיות שלמה עם ההחלטה.
לגביי מה שחושבים עליך, עליך לפתוח דברים עם איש מקצוע, ולאזן את ביטחונך העצמי.

kikona126

New member
תודה עופר

אבל אני לא יודעת באיזה ויכוח פנימי מדובר.
ובקשר לביטחון העצמי גם לא, במיוחד לא בתקופה זו של החיים (הייתי אפילו אומרת שניפחו לי אותו לאחרונה)
&nbsp
בכל מקרה תודה.
&nbsp
(אל תדאג בקשר לתקשור, זאת כבר הפעם השניה שמתקשרים לגבי החודש הזה מסר כללי ומגיעים לדברים שלא קשורים אלי... בפעם הקודמת דיברו איתי על איך שאני מגדלת את הילדים שלי, ואין לי ילדים...)

oferavraham1

New member
המסר הזה נכתב עפ"י האנרגיה שלך

וזה בסדר אם את לא מתחברת, או לא מוצאת הקשר.
יש סיבה גם למה זה קורה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה