שלום חברים שלי. עברתי מי שפיר

yaelhul

New member
שלום חברים שלי. עברתי מי שפיר ../images/Emo12.gif

בארץ אצל פרופ´ מייזנר. היה - כואב. בדקירה השניה - אפילו כואב מאד, אבל רק למס´ שניות ובלי שום תופעות מאוחרות (טפו טפו טפו), כך שהכל היה לטובה. כמובן ששני האוצרות שנחים לי בבטן לא טרחו לשכב בתנוחה בה ניתן היה לדקור בפעם אחת את השקים של שניהם (בנים...
) ולכן הרופא נאלץ לבצע שתיים כאלה. האיש שלי היה איתי והחזיק לי את היד (בדקירה השניה כמעט וגרמתי לו לנקע), ומייזנר הצחיק אותנו מאד מאד לפני ואחרי ובמהלך הבדיקה. מה היה חוץ מזה בשבוע שנעדרתי מכאן? הכלבון שלנו נשאר באישפוז אצל הוטרינר במקום בפנסיון, כיוון שביום הטיסה שלנו לארץ הזדעזענו לגלות, שבכשרונו הוא הצליח להוריד את הקולר ולפתוח חצי מהתפרים של הניתוח. במקום לנוח ולארוז אחרי העבודה רצנו איתו לוטרינר ונלחצנו מהעובדה שהיה עלינו להשאירו שם, אבל התקשרנו כל יום מהארץ והם טוענים שהוא במצב מצויין. היום ניסע לקחת אותו הביתה אחרי שחלמתי עליו כל הלילה. אחרי בדיקת מי השפיר נחתי אצל הורי בעוד האיש שלי משתתף בכנס מקצועי בארץ ומגיע לבקרני בלילות. אתמול חגגנו את שחרורי מההסגר בקניית בגדי הריון (פעם ראשונה, איזה כיף !!!) ובסיורי וברורי מחירים בשילב וברבקט - נורא נהנתי. אני עדיין לא מרגישה את הבייביז זזים לי בבטן, אבל עפ"י הוראותיכן מתאמצת לא להתרגש מזה. כאבים יש מדי פעם ובמיוחד אחרי מאמץ (מה מאמץ? בסה"כ הלכתי בין החנויות במשך שעה-שעתיים) ובלילה כשאני מנסה להתהפך. הבטן עוד לא גדולה אבל כבר נראית כמו הר קטן כשאני שוכבת על הגב. האיש ואני נורא מרוצים מזה. סקירה מאוחרת תהיה כנראה יומיים לפני פסח ואולי אולי (הלוואי) גם האיש שלי יוכל לבוא ויהיה לנו לשם שינוי חג עם המשפחה. יש מפגש מתוכנן??? וזה הכל בינתיים. בינתיים זה הכל. תודה על ההקשבה. נשיקות, יעל, האיש, הקטנים והכלב.

חן123

New member
קודם כל שמחה שאת אחרי זה

מחכה לשמוע עוד יומיים ששני העוברים בסדר. נחמד שאת בארץ, עד מתי? אין לך מה להתרגש מחוסר תנועות, כשתעברי שבוע 24 ולא תרגישי אפשר יהיה להתחיל להתרגש. מקווה שיהיה מפגש בפסח ואוכל סוף סוף לפגוש אותך! חן

yaelhul

New member
היי חן. העוברים בסדר גמור כנראה

כיוון שהבדיקה בוצעה ביום חמישי בצהריים. לא היו שום כאבים או התכווצויות מיוחדות, לא טפטוף ולא דימום אחרי הבדיקה. מיד אחרי הדקירות הראו לנושהם זזים ושיש דופק. מקובל לעשות אולטרסאונד או בדיקה אחרת יומיים אחרי כדי לוודא שהכל בסדר??? אשמח מאד להיפגש בפסח יעל

חן123

New member
ככול הידוע לי

(לא עשיתי מי שפיר) מקובל לעשות אולטראסאונד יומיים אחרי, תבררי, אם כי זה שלא היו כאבים מיוחדים נשמע לי כמו סימן נהדר. חן

עברת את זה, יעל

וזה מה שחשוב. רק תשמרי על היד של האיש, כי עוד תצטרכי אותה בחדר לידה. אצל מי את עושה את הסקירה?

yaelhul

New member
את המאוחרת קבעתי אצל מייזנר

את המוקדמת עשיתי אצל פרופ´ טפר בהרצליה עפ"י המלצתה של ענת. יעל

הי יעל ../images/Emo6.gif

טוב שאת אחרי מי השפיר ונקווה שהכל שפיר
מקווה שגם הכלבון בסדר גמור, בריא ויהיה מאושר ברגע שתקחו אותו
מקווה מאוד שהמפגש הבא יתקיים כשתהיו בארץ ואוכל סוף כל סוף לפגוש אותך עם שני החבר´הלייצים שבבטן
שירלי.

yaelhul

New member
תודה שירלי ועדכון ../images/Emo107.gif

ובכן, הוא היה מאד מאושר כשלקחנו אותו אתמול אבל אנחנו לגמרי לא מאושרים ממצבו. זה אחד הדברים היחידים שמקלקלים לי את האושר שבתוכו אני צפה ככל שמתקדמים שבועות ההריון. לא אלאה בפרטים. מקווה שדברים יסתדרו. ואני מתה להיפגש כבר בארץ...
יעל

היי, יעלוש. יופי שאת אחרי זה!

מקווה שתמשיכי לנוח למרות שעברו הימים הקריטיים. צריך לשמור היטב על האוצרות שבפנים. אני הלכתי לרופא שבוע אחרי הבדיקה כדי לראות שכמות מי השפיר חזרה להיות נורמלית וכך גם אנחנו וגם הרופא היינו רגועים יותר. מחכה יחד איתך לתוצאות טובות של הבדיקה!
חנה

yaelhul

New member
היי חנץ´, בעניין המנוחה, מהחודש הבא

מעבירים אותי לשלושת רבעי משרה במקום משרה מלאה, מאילוצי השמה שונים. בהתחלה נורא כעסתי כיוון שזה יצמצם את משכורתי בדיוק בשלושת החדשים שלפני הלידה ואלה החדשים הקובעים את הסכום החדשי שאקבל בחופשת הלידה. אח"כ, עם גבור העייפות והכאבים וההמלצות מכולם לנוח כמה שיותר, החלטתי שזה רעיון לא רע בכלל. הדבר הכי הכי חשוב לנו כעת הוא לשמור על הקטנים מכל משמר, ואם העובדה שאני אנוח יותר ויהיה לי זמן לישון צהריים לפני הטיול עם הכלב תעזור - הרי שמעז יצא מתוק. יש לי תור לבדיקה אצל הרופא שלי ב-28 לחודש. מקווה שהכל יהיה בסדר אז, ועוד יותר שבוע אח"כ עם תוצאות הבדיקה. נשיקות לכם וחיבוק להרגעת המתח שלפני יעל

טוב מאוד!

יצא לי להתרגז קצת בזמן האחרון על איזה טעות שעשיתי ושתגרום לי לקבל דמי לידה פחותים (לא נורא, אבל קצת פחות) בסופו של דבר שחלטתי שזה כולה כסף ולא כדאי להתרגז בגלל זה. נעבור את חופשת הלידה בשלום גם עם קצת פחות כסף. העיקר שכולנו נהיה בריאים ורגועים. טוב שאת מורידה את אחוז המשרה. כך אני מרגישה רגועה הרבה יותר (באמת...)

yaelhul

New member
היי חנץ´, בעניין המנוחה, מהחודש הבא

מעבירים אותי לשלושת רבעי משרה במקום משרה מלאה, מאילוצי השמה שונים. בהתחלה נורא כעסתי כיוון שזה יצמצם את משכורתי בדיוק בשלושת החדשים שלפני הלידה ואלה החדשים הקובעים את הסכום החדשי שאקבל בחופשת הלידה. אח"כ, עם גבור העייפות והכאבים וההמלצות מכולם לנוח כמה שיותר, החלטתי שזה רעיון לא רע בכלל. הדבר הכי הכי חשוב לנו כעת הוא לשמור על הקטנים מכל משמר, ואם העובדה שאני אנוח יותר ויהיה לי זמן לישון צהריים לפני הטיול עם הכלב תעזור - הרי שמעז יצא מתוק. יש לי תור לבדיקה אצל הרופא שלי ב-28 לחודש. מקווה שהכל יהיה בסדר אז, ועוד יותר שבוע אח"כ עם תוצאות הבדיקה. נשיקות לכם וחיבוק להרגעת המתח שלפני יעל

ח"וווווווווווול (זה פה ממש ממול...)

שמחה מאוד לשמוע שבדיקת מי השפיר עברה כשורה. מקווה שגם התוצאות יהיו ללא רבב. בינתיים - נא לנוח ולשמור על עצמך ועל הכלב - שלא יפתח שוב ת´תפרים. ענת.

yaelhul

New member
היי מותק שלי. רק עכשיו קראתי את

סיפור הלידה שלך. לא תארתי לעצמי שהיה כל כך קשה ואני מעריצה אותך על ההתמודדות והנחישות שאחרי, וגם על המעבר השפוי של הלידה עצמה (למרות שאני מאמינה שבמהלכה לא היית בטוחה שהכאבים ישאירו אותך שפויה). גיבורה שלי - המשיכי להפוך לשלולית של אושר עם כל מבט ביפתח, ואל תתאמצי יותר מדי. בכ"ז הגוף שלך צריך להחלים מניתוח. נשיקות יעל

יעלי ../images/Emo23.gif

חייבת לציין שחשבתי עלייך לא מעט, בסוף השבוע ואני שמחה לשמוע שאת אחרי שמרי על עצמך ועל האוצרות הקטנים שלך דרך אגב, בעניין התזוזות... זה משהו כל-כך עדין ומינורי בהתחלה שאני עדיין לא בטוחה כל פעם אם "זה זה" ואני בסוף שבוע 21... אז בטח ובטח לא להתרגש מזה שעוד לא הרגשת שיהיו לך רק בשורות טובות נשיקות
כוכי

עמית@

New member
יעלה והמשפחה ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שעבר בשלום (אם כי כאב..) העיקר שהכל יהיה תקין והקטנים יתחילו לזוז ככה שגם תרגישי אותם מדי פעם איזה כיף זה בטן- אני מדמיינת לעצמי אותך (למרות שאין לי מושג איך את נראית..) טופחת על הבטן בפוזה של אישה הרה קלאסית.... בהצלחה בהמשך עמית

רוני@30

New member
עוד ../images/Emo127.gif לרשימה...

מי שפיר - נמחק גבעה במקום בטן - נמחק בגדי הריון - נמחק סיורי המתסטלות בשילב - נמחק בייביז בועטים - תיכף זה יגיע.... בהצלחה עם כל ה -
-אים הבאים !! רוני

למעלה